250 çokmuş ya araştırlm bunu bende bakıyorum ya denk gelirse söylerim sanadaAspiratörün altına etzgahüstü gelecek işte kuzu . Fırını da yana o şekil koyuciiz :)
Evet biz de öyle dedik. Gittikçe götürürüz yavaş yavaş tamamlanır. Bizim ev de rahatlar biraz yazık heryerde benim bir kolim bişeyim varDediğin gibi banyonun eksikleri de tamamlamak gerek. Banyo setini beyazlı gold lu bişey alayım dedim.
Ay bi tane buldum da 250 lira vermek istemedim yaaa
evet birde başka yere taşınma derdi var
Aay yapmazlar inşallah öyle birşey. Ama biarz gerektirir sanki gibi geldi.Bizde uydu işini halletmedik yıkıp dökmezler heralde dimi ya
Bana çok gelmemiş yani di mi ciddi çok250 çokmuş ya araştırlm bunu bende bakıyorum ya denk gelirse söylerim sanada
Ben beyaz yapıcam banyomu canım 4lü setlere bakıorum geçen paylaştım hatta kalpli hani indirime girince alıcam çöp kovasıyla fırçalığıda düz beyaz koçtaştan alıcam öyle düşnüüyorum şimdilikBana çok gelmemiş yani di mi ciddi çokEvet araştıralım sen nasıl bişey arıyosun?
Bir de ben aslında oradaki çöp kovasını sallanır kapak istiyorum ama genelde normal kapaklı setler hep
Evet evet hatırladım paylaştıklarını . Düz beyaz olunca parça parça alıp birleştimek problem olmaz zaten öyle yaparsınBen beyaz yapıcam banyomu canım 4lü setlere bakıorum geçen paylaştım hatta kalpli hani indirime girince alıcam çöp kovasıyla fırçalığıda düz beyaz koçtaştan alıcam öyle düşnüüyorum şimdilik
Farklı şeyller düşündüm ama en güzeş beyaz olacak siyah beyaz banyom çünkü yerler siyah karo beyaz açacak canım.Evet evet hatırladım paylaştıklarını . Düz beyaz olunca parça parça alıp birleştimek problem olmaz zaten öyle yaparsın
Bence de en iyisi beyaz alman . Banyo setinin tipi değişik olsun diye uyumsuz bir hale sokmanın manası yok zaten. Ne yakışacaksa o :) Olur di mi şöyle bir baktım baktım ne olur diyee ışıklar çaktı sonraFarklı şeyller düşündüm ama en güzeş beyaz olacak siyah beyaz banyom çünkü yerler siyah karo beyaz açacak canım.
Senin banyona gold beyaz çok güzel olur ama
Bak bu da güzelmiiiş ehemi de uygun. Ama ben böyle kendiliğinden ışıltısı olsun hem diye şey etmiştim . Ama bence değerlendirilebilir. Mumlarını da isterim amaMrs Pink Ben böyle bişey beğenmiştim kendime vakti zamanında. Sana da uyabilirr http://www.hepsiburada.com/primanova-pietra-banyo-seti-pm-hrrubptrbsy
Evet gördüm bunu daa, çok sevimlileeer. Benim baktığım sanırım biraz ağır bişeydii . Nerden bulduysam şuan bulamıyorum bile zaten hahaEki Görüntüle 1569400 Eki Görüntüle 1569401 Bunların takımı olsa çok tatlııı
Bence de en iyisi beyaz alman . Banyo setinin tipi değişik olsun diye uyumsuz bir hale sokmanın manası yok zaten. Ne yakışacaksa o :) Olur di mi şöyle bir baktım baktım ne olur diyee ışıklar çaktı sonra
Bak bu da güzelmiiiş ehemi de uygun. Ama ben böyle kendiliğinden ışıltısı olsun hem diye şey etmiştim . Ama bence değerlendirilebilir. Mumlarını da isterim ama
Tabi buan çöp kavası neyin bulmak lazım
Evet gördüm bunu daa, çok sevimlileeer. Benim baktığım sanırım biraz ağır bişeydii . Nerden bulduysam şuan bulamıyorum bile zaten haha
Güzelmiş bu da sade. Çok rahat uydurursun buna sepethttp://www.n11.com/celik-6-li-beyaz...AWaZuxRl3hD1VxOmcJeD0wmz6-LJSPtl3ABoCTizw_wcB
banada arkadaşım bunu aldı. bende kirli sepeti alıcam onu bulamadım daha
O da var dimi yaBence de en iyisi beyaz alman . Banyo setinin tipi değişik olsun diye uyumsuz bir hale sokmanın manası yok zaten. Ne yakışacaksa o :) Olur di mi şöyle bir baktım baktım ne olur diyee ışıklar çaktı sonra
Bak bu da güzelmiiiş ehemi de uygun. Ama ben böyle kendiliğinden ışıltısı olsun hem diye şey etmiştim . Ama bence değerlendirilebilir. Mumlarını da isterim ama
Tabi buan çöp kavası neyin bulmak lazım
Bende hani nerde diyorum link yokBu değildi bahsettiğim tabii ama bu da olabilir herhal . 70 lira gibi bi fark varhttp://www.hepsiburada.com/primanova-eyvi-5-li-banyo-seti-p-HRRUBEYVI
Ay allah yardıcmıları olsun yavaş yavaş daha iyi işte çizilmezHala taşınıyormuş eşyalar adamlar oruçluymuş dinlene dinlene çıkarıyorlarmışallahtan ben yokum yoksa siz çizersiniz deyip sırtıma alır çıkarırdım mobilyaları
Hahah doğru vallaBir şey ararken 5616 siteye giriyoruz tabi normal hemen kaydetmek lazım
Detaylaaar detaylaaaar! Olmaz olasıcalarO da var dimi yaDetaya girmediğimden pek dikkat edemedim henüz
Evet işte değilBende hani nerde diyorum link yokŞıkmış kuzu ama kahve bu gold değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?