2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

250 çokmuş ya araştırlm bunu bende bakıyorum ya denk gelirse söylerim sanada

250 çokmuş ya araştırlm bunu bende bakıyorum ya denk gelirse söylerim sanada
Bana çok gelmemiş yani di mi ciddi çok Evet araştıralım sen nasıl bişey arıyosun?
Bir de ben aslında oradaki çöp kovasını sallanır kapak istiyorum ama genelde normal kapaklı setler hep

Bana çok gelmemiş yani di mi ciddi çok Evet araştıralım sen nasıl bişey arıyosun?
Bir de ben aslında oradaki çöp kovasını sallanır kapak istiyorum ama genelde normal kapaklı setler hep
Ben beyaz yapıcam banyomu canım 4lü setlere bakıorum geçen paylaştım hatta kalpli hani indirime girince alıcam çöp kovasıyla fırçalığıda düz beyaz koçtaştan alıcam öyle düşnüüyorum şimdilik

Evet evet hatırladım paylaştıklarını . Düz beyaz olunca parça parça alıp birleştimek problem olmaz zaten öyle yaparsın

Evet evet hatırladım paylaştıklarını . Düz beyaz olunca parça parça alıp birleştimek problem olmaz zaten öyle yaparsın
Farklı şeyller düşündüm ama en güzeş beyaz olacak siyah beyaz banyom çünkü yerler siyah karo beyaz açacak canım.
Senin banyona gold beyaz çok güzel olur ama

Farklı şeyller düşündüm ama en güzeş beyaz olacak siyah beyaz banyom çünkü yerler siyah karo beyaz açacak canım.
Senin banyona gold beyaz çok güzel olur ama
Bence de en iyisi beyaz alman . Banyo setinin tipi değişik olsun diye uyumsuz bir hale sokmanın manası yok zaten. Ne yakışacaksa o :) Olur di mi şöyle bir baktım baktım ne olur diyee ışıklar çaktı sonra
Mrs Pink Ben böyle bişey beğenmiştim kendime vakti zamanında. Sana da uyabilirr http://www.hepsiburada.com/primanova-pietra-banyo-seti-pm-hrrubptrbsy
Bak bu da güzelmiiiş ehemi de uygun. Ama ben böyle kendiliğinden ışıltısı olsun hem diye şey etmiştim . Ama bence değerlendirilebilir. Mumlarını da isterim ama
Tabi buan çöp kavası neyin bulmak lazım

Evet gördüm bunu daa, çok sevimlileeer. Benim baktığım sanırım biraz ağır bişeydii . Nerden bulduysam şuan bulamıyorum bile zaten haha

Bir şey ararken 5616 siteye giriyoruz tabi normal hemen kaydetmek lazım

http://www.n11.com/celik-6-li-beyaz...AWaZuxRl3hD1VxOmcJeD0wmz6-LJSPtl3ABoCTizw_wcB

banada arkadaşım bunu aldı. bende kirli sepeti alıcam onu bulamadım daha
Güzelmiş bu da sade. Çok rahat uydurursun buna sepet

O da var dimi ya Detaya girmediğimden pek dikkat edemedim henüz

Hala taşınıyormuş eşyalar adamlar oruçluymuş dinlene dinlene çıkarıyorlarmış allahtan ben yokum yoksa siz çizersiniz deyip sırtıma alır çıkarırdım mobilyaları

Bu değildi bahsettiğim tabii ama bu da olabilir herhal . 70 lira gibi bi fark var http://www.hepsiburada.com/primanova-eyvi-5-li-banyo-seti-p-HRRUBEYVI
Bende hani nerde diyorum link yok Şıkmış kuzu ama kahve bu gold değil
Hala taşınıyormuş eşyalar adamlar oruçluymuş dinlene dinlene çıkarıyorlarmış allahtan ben yokum yoksa siz çizersiniz deyip sırtıma alır çıkarırdım mobilyaları
Ay allah yardıcmıları olsun yavaş yavaş daha iyi işte çizilmez

Bende hani nerde diyorum link yok Şıkmış kuzu ama kahve bu gold değil
Evet işte değil Gold olsa daha güzel olur. Fiyatı daha uygundu ya acaba dedim ama haha
Bu arada baktım link ekleyememişim sornadan şey ettim, kafa yavaştan gidiyor

Bi model daha var aklımda ya da nasıl bulucam bilemedim. Böyle baya şıkır şıkır bişeydi Hatta çook uzun zaman önce burdan biri almıştı gümüş gibi olanını. Bana da onun bronz-gold gibi olanı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…