günaydın kızlarGünaydınnnnn kızlar :) çarşamba gelinliği almaya gittim üzerime oturusunda pek sıkıntı yoktu ufak tefe düzeltmeler oldu ama nedense yaka kısmı içime sinmiyodu bi türlü sonra hep beraber yakayı yaptık çok şükür istediğim gibide oldu :) sonra tabi baya gec saatti biz bitirip eve gittiğimizde :) dünde fotoğraf çekimlerimiz vardı baya yoğun geçti, üzerimden bir yük kalktı :)
teşekkür ederim canım :)günaydın kızlar
bence olmuş gelinliğim canım
saçın ve makyajında öyle
Kuzuuu ne de güzel haberlerle gelmişsin sen öyleee :)Günaydınnnnn kızlar :) çarşamba gelinliği almaya gittim üzerime oturusunda pek sıkıntı yoktu ufak tefe düzeltmeler oldu ama nedense yaka kısmı içime sinmiyodu bi türlü sonra hep beraber yakayı yaptık çok şükür istediğim gibide oldu :) sonra tabi baya gec saatti biz bitirip eve gittiğimizde :) dünde fotoğraf çekimlerimiz vardı baya yoğun geçti, üzerimden bir yük kalktı :)
teşekkür ederim kuzu , onları bende merak ediyorum yorgunluktan öldük bakalım :)Kuzuuu ne de güzel haberlerle gelmişsin sen öyleee :)
Saçın makyajın gelinliğin hepsi çok çok güzel olmuş gerçekteenn, maşallah sanaaa :) Fotoğrafların fotoğrafçıdaki kısmını beklemek kaldı şiimdi bizeee
Ayy çok yorucuydu di mi? :) Ne kadar sürdü nasıl geçtiii?teşekkür ederim kuzu , onları bende merak ediyorum yorgunluktan öldük bakalım :)
evet kafamdaki tel tokalar ve gelinlik çok yorduAyy çok yorucuydu di mi? :) Ne kadar sürdü nasıl geçtiii?
Ben hep acaba eğlenecekmiyim yoksa kendimi mi kasıcam diye merak ediyorum da
teşekkür ederim canım :) inciraltı :) kent ormanı, sahil, bide konakta canım :)Günaydııın kızlarr
@Conchiglia yaa ilk gelinlik giyen sen oldunn çok güzel olmuşsun maşallah fotoğrafçıdaki leri bekliyoruzz merakla nerde çekim yaptınız ?
Ayy rahat olabilemk önemli işte yoksa fotolara da yansıyacak çünküü. Bir yerden sonra koyvermen güzel olmuşevet kafamdaki tel tokalar ve gelinlik çok yordubaya uzun tuttu ya 4.30 -5 gibi başladık 10 falandı bittiğinde ilk kasılıyo insanda ondan sonra koyverio
Oo baya yer gezmişsiniz ne güzel çok merak ettim fotoğrafları ne zaman alacaksınzı ?teşekkür ederim canım :) inciraltı :) kent ormanı, sahil, bide konakta canım :)
Ayy rahat olabilemk önemli işte yoksa fotolara da yansıyacak çünküü. Bir yerden sonra koyvermen güzel olmuşAyrıca baya uzun sürmüş yaa valla canı çıkar insanın , tebrik ediyorum senii :)
Hadi bakalım bekliyoruz heyecanlabiraz uzun tuttu evet iki albüm çıkcak kadar foto var dedi ama bakalım @blisss önümüzdeki hafta orjinallerini vercekler bakalım :)
kuzu bence berjerin modeli gayet güzel küçük. ben daha şimdiden küçük berjer almadığıma pişmanım. model gayet iyi ama renk olarak bilemedim. kumaş kataloğunun resmi olsa belki hani
bu akşam gideceğiz canım bende orda bakarım dedim ama ön olarak bi renk belirleyeyim dedim :)kuzu bence berjerin modeli gayet güzel küçük. ben daha şimdiden küçük berjer almadığıma pişmanım. model gayet iyi ama renk olarak bilemedim. kumaş kataloğunun resmi olsa belki hani
Ayyy çko güzell renkerine bayıldımm gelinlikle çok güzel olacak eminim kalitesi nasıl sence ?meraklıgiller toplaşın :) misafirim geldi bakın hele albümüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?