2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar
bence olmuş gelinliğim canım
saçın ve makyajında öyle

Kuzuuu ne de güzel haberlerle gelmişsin sen öyleee :)
Saçın makyajın gelinliğin hepsi çok çok güzel olmuş gerçekteenn, maşallah sanaaa :) Fotoğrafların fotoğrafçıdaki kısmını beklemek kaldı şiimdi bizeee

teşekkür ederim kuzu , onları bende merak ediyorum yorgunluktan öldük bakalım :)

Ayy çok yorucuydu di mi? :) Ne kadar sürdü nasıl geçtiii?
Ben hep acaba eğlenecekmiyim yoksa kendimi mi kasıcam diye merak ediyorum da
evet kafamdaki tel tokalar ve gelinlik çok yordu baya uzun tuttu ya 4.30 -5 gibi başladık 10 falandı bittiğinde ilk kasılıyo insanda ondan sonra koyverio

evet kafamdaki tel tokalar ve gelinlik çok yordu baya uzun tuttu ya 4.30 -5 gibi başladık 10 falandı bittiğinde ilk kasılıyo insanda ondan sonra koyverio
Ayy rahat olabilemk önemli işte yoksa fotolara da yansıyacak çünküü. Bir yerden sonra koyvermen güzel olmuş Ayrıca baya uzun sürmüş yaa valla canı çıkar insanın , tebrik ediyorum senii :)

Ayy rahat olabilemk önemli işte yoksa fotolara da yansıyacak çünküü. Bir yerden sonra koyvermen güzel olmuş Ayrıca baya uzun sürmüş yaa valla canı çıkar insanın , tebrik ediyorum senii :)
biraz uzun tuttu evet iki albüm çıkcak kadar foto var dedi ama bakalım @blisss önümüzdeki hafta orjinallerini vercekler bakalım :)

kuzu bence berjerin modeli gayet güzel küçük. ben daha şimdiden küçük berjer almadığıma pişmanım. model gayet iyi ama renk olarak bilemedim. kumaş kataloğunun resmi olsa belki hani
bu akşam gideceğiz canım bende orda bakarım dedim ama ön olarak bi renk belirleyeyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…