anladım canım. yapılıp görünce daha iyi olur tabi :) hayırlı olsun diyelimCanim kapatma yapilmiycak bunu sifirdan kapali modeli dikilecek. Benim nisanligim gibi ust kismi dantel olacak komple ama danteli nisanligima gkre biraz daha yogun olacak. Kollari dar gelecek ve dugmeli olacak
teşekkür ederm canım :) darısı diğerlerinin başına :)Hmm bende aldım balım ozaman almayanlar baksın
Çok güzelmiş aldıkların çöp kovasıyla fırçayı bende almayı düşünmüştüm takım alınca gerek kalmadı
Güle güle kullan
kötü olmuşLinensten yatak odası için aldığım fenerlerim gelmiş ama kırık
Geri gönderdim zaten bakalım ne zaman gelecekkötü olmuşdeğiştirirsin ama
bunun üst kısmı çok hoşmuş böyle yaparsa çok güzel olur ama alt kısmından bende emin değilim sırf dantel boğabilir sankiEki Görüntüle 1588284
Buna benzer olucak canim
Kuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.
bende sana katılıyorum canımbunun üst kısmı çok hoşmuş böyle yaparsa çok güzel olur ama alt kısmından bende emin değilim sırf dantel boğabilir sanki
Ust kisminda burdaki gibi dugme olmayacak benimki duz olacak birazda isleme olacak .bunun üst kısmı çok hoşmuş böyle yaparsa çok güzel olur ama alt kısmından bende emin değilim sırf dantel boğabilir sanki
Aaa hadi yaaaGeri gönderdim zaten bakalım ne zaman gelecek
Güzelmiş canım ama ben deEki Görüntüle 1588284
Buna benzer olucak canim
ayyy 2. sine bayıldımmAaa hadi yaaaArayıp söyledin miii? Bi de nasıldı yakından tipi boyutu falan? :)
Güzelmiş canım ama ben decurlygirl gibi altı sırf dantel olursa boğabilir diye düşünüyorum . Fazla detaylı olur sankii
Kızlar albüme bakarmısın bir oylama gerek bana da ?
Di mii ben de ona meyilliyim aslında ama bilmiyorumayyy 2. sine bayıldımm
Di mii ben de ona meyilliyim aslında ama bilmiyorum
Ay başka fikri olan yokmuuuu?
Eveeet bence de ama bir hakkımız varama ikisi de çok güzel
Heh ben de tam onu merak ediyordummmmherkes nerede :)
herkes nerede :)
Yavaş yavaş çıkıyoruz ama meydana dur bakalımbende merak ediyorum , toplu firar edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?