Kızlar yaa benim banyoyu ve gelecek dolabı gördünüz, oraya ben ne renk paspas ve banyo seti alayım sizce ne dersiniiiz ?
zor bir soruKızlar yaa benim banyoyu ve gelecek dolabı gördünüz, oraya ben ne renk paspas ve banyo seti alayım sizce ne dersiniiiz ?
Pudra rengi olabilir canımKızlar yaa benim banyoyu ve gelecek dolabı gördünüz, oraya ben ne renk paspas ve banyo seti alayım sizce ne dersiniiiz ?
Ben de onu düşündüm kuzu herhalde en iyisi o olur. Daha renkli bişiler olsun demiştim ama saçma sapan da olmasın tabiiPudra rengi olabilir canım
Pembe kesin olur diyorum kuzu. Mor da da bi acabam var. Moruna göre değişir herhaldemor ve pembe nasıl olur ?
İhih di mizor bir soru
evet canım :) ama kızlar önerinde düşündümde pudra gzel olur :)Pembe kesin olur diyorum kuzu. Mor da da bi acabam var. Moruna göre değişir herhalde
İhih di mi
Oyy 1. mi diyosun sen. Kafa karışıklığıı olmazsa olmaz!Mrs Pink davetiyelerin ikiside çok çok güzel ama illa seçmem gerekirse bence 1. canım
2.nin yazı rengi güzel ama 1.nin deseni çok güzel
bence 1. davetiyeyi pembe yaptırsan
paspas olarakta pudra diyorum
Pudra bişiler bakayım paspas daha kolay bulunur herhalde seti de ona uydururummevet canım :) ama kızlar önerinde düşündümde pudra gzel olur :)
Pembe kesin olur diyorum kuzu. Mor da da bi acabam var. Moruna göre değişir herhalde
İhih di mi
HAni hani nerdee?pudra en ideali bence canım, çok hoş durur..ben açık mor aldım
coco candır canım :)HAni hani nerdee?
Bunu çok sevdim de tek başına yeterli olmayabilir http://www.evmambo.com/Confetti-Bird-Cage-Banyo-Halisi-Bej-66x107-Cm/Urun/182732
HAha evet kuzu da onların ne kadar indirime girdiğini gördükten sonra şuan elim gitmiyor yaacoco candır canım :)
bekle canım acele etme tekrar indirime girerHAha evet kuzu da onların ne kadar indirime girdiğini gördükten sonra şuan elim gitmiyor yaa
günaydın canım :) bak ne güzel haberlerle gelmişsin :) hadi gözün aydın diyelim :) foto bekliyoruz ama hemde en acilindenGünaydınnnnn kızlar :) çarşamba gelinliği almaya gittim üzerime oturusunda pek sıkıntı yoktu ufak tefe düzeltmeler oldu ama nedense yaka kısmı içime sinmiyodu bi türlü sonra hep beraber yakayı yaptık çok şükür istediğim gibide oldu :) sonra tabi baya gec saatti biz bitirip eve gittiğimizde :) dünde fotoğraf çekimlerimiz vardı baya yoğun geçti, üzerimden bir yük kalktı :)
saol kuzummm :)günaydın canım :) bak ne güzel haberlerle gelmişsin :) hadi gözün aydın diyelim :) foto bekliyoruz ama hemde en acilinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?