- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)
tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)
anahtarlık oluyo sanırım bunlar :)
bende seni takip edim mi :) bn ablamdan giriyorum bn kendi hesabımın şifresini unuttuğum için .ama genel olarak bn kullanıyorm canım
250-300 den başlıyo fiyatlar..mağaza ve kumaş kalitesine göre değişiyo tabi..Benim arkadaşımda osmanbeyden kumaşları alıp dikimevinde yaptırmıştı nişan elbisesini. 1200 tl değerinde olan elbiseyi 600 tl ye bitirmişti.
tabiki ama bana kullanıcı adını yaz.çünkü tanımadıklarımı kabul etmiyorum bu sanal alem vukuatlarını duyduktan sonra :)
250-300 arası ise uygunmuş.çünkü bakırköy'e baktım ben orda da en ucuz elbise 200'den başlıyor.
Benim eerkek arkadasimda yapmadi askerligini daha. Hatta muhtemelen evlendikten sonra yapacak.daha askerliği şu su bu su var ahğğğğğğğğğğğ
ck güzelmiş canım nerden buluyorsun peki zararlı değil mi?Kuzum ben sabun boyasi koyuyorum hem de miiiss gibi kokuyor hem de istedigim koyulukta yapiyorumm bak mesela
zararlı mıdır acaba canım ?insan eline yüzüne suruyor sonuçta yoksa renklendirmeden mi yapsam
valla hiç düşünmedim canım ama o kadar az koyuyosun ki zaten renk veriyo :)
kalplı olan herşeye hastayım ya :)
değişik canım böyle minik bebeklerdi yöresel kıyafetleri olan kırmızı duvak vardı başlarında :)ilk anlamadım ne olduğunu bikaç resimden snra gördüm değişik değil mi sennasl bişey gördün canım
canım aramıza hoş geldin seni severek takip ediyoruzGünaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh
davetiyemi alıyoruz canım ayy çook cahilimbennn aşkla davetiyemiiz aldık bile canım
ayy çok güzel canım markası neilk gece bunu kullanıcam :)
geceligimde var ama resmi yok olmazsa gün içinde çekerim :)
gecelik uzun yere kadar üst kısmı dantel sırtı açık alt kısmı tül....
sabahlığıda yine kolları yakası filan fransız dantelli :)
tepsiyi görmüştüm ama yastığı görmemiştim canım çok güzel olmuş gerçekten :)
kahve sunumunda nasıl bi tepsi düşünüyosun canım :)
Hosbuldum canim cok tesekkür ederim cok memnun oldummcanım aramıza hoş geldin seni severek takip ediyoruz
Zararli oldgunu sanmiyorum sonucta insanlar sabunu alip ellerini temizliyor :) gida boyasi yapis yapis fln olur belki ama sabun boyasi daha iyi olur :) ben malzemecimden aliyorum ama ankaradayim istanbulda bu malzene satan yerlede muhakkak vardirck güzelmiş canım nerden buluyorsun peki zararlı değil mi?
cnm tepsi derken hemen atlayayım :) Eminönünden aldığın nişan tepsisi mi aldıgın,yüzükler için? bende ordan nişan tepsisi bakmak istiyorumda,fiyatları ve özellikle modeller nasıl merak ediyorum :)
selam hatun nerelerdesin sen :)Selam kızlar
cemil ipekçi canım markası :)ayy çok güzel canım markası ne
sevdiceğin kahvesini ayrı sunucam ya diğerleri için aynalı bi tepsi alıyım diyorum kulp yerlerine kurdele bağlarım bide her fincana renkli küçük bi kurdele lokumların rengindede olabilir:)Yine böyle eskitme bir tepsi düsünüyorum canım ama senin fikrinde güzel kahve severler sayfasında gormustum bende facede :))
cemil ipekçi canım markası :)
tabi canım :)Ben fotoyu göremiyorum ya, zahmet olmazsa tekrar yollar mısın canım..
tabi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?