2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)

tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)
anahtarlık oluyo sanırım bunlar :)

ilk anlamadım ne olduğunu bikaç resimden snra gördüm değişik değil mi sennasl bişey gördün canım

bende seni takip edim mi :) bn ablamdan giriyorum bn kendi hesabımın şifresini unuttuğum için .ama genel olarak bn kullanıyorm canım

tabiki ama bana kullanıcı adını yaz.çünkü tanımadıklarımı kabul etmiyorum bu sanal alem vukuatlarını duyduktan sonra :)

250-300 arası ise uygunmuş.çünkü bakırköy'e baktım ben orda da en ucuz elbise 200'den başlıyor.

Sezon olarak fiyatlar çok değişiyo, ben eylülde aldım..Ama şimdi daha uygundur diye düşünüyorum..Çünkü düğün, mezuniyet mevsimi değil ya otomatik olarak iniyor fiyatlar.

harikasınız kızlar inanılmaz fikir olştruryorsunuız bana .

bn mini kavanozlara kolonya yaptırabilirim veya yapacağım kendim ama renkli nasl yapılıyor bilmiyorm

Kuzum ben sabun boyasi koyuyorum hem de miiiss gibi kokuyor hem de istedigim koyulukta yapiyorumm bak mesela

Eklentiler

• IMG_20141026_200209.webp
    822,8 KB · Görüntüleme: 56

ilk anlamadım ne olduğunu bikaç resimden snra gördüm değişik değil mi sennasl bişey gördün canım
değişik canım böyle minik bebeklerdi yöresel kıyafetleri olan kırmızı duvak vardı başlarında :)

canım aramıza hoş geldin seni severek takip ediyoruz

ayy çok güzel canım markası ne

tepsiyi görmüştüm ama yastığı görmemiştim canım çok güzel olmuş gerçekten :)
kahve sunumunda nasıl bi tepsi düşünüyosun canım :)

Yine böyle eskitme bir tepsi düsünüyorum canım ama senin fikrinde güzel kahve severler sayfasında gormustum bende facede :))

canım aramıza hoş geldin seni severek takip ediyoruz
Hosbuldum canim cok tesekkür ederim cok memnun oldumm

ck güzelmiş canım nerden buluyorsun peki zararlı değil mi?
Zararli oldgunu sanmiyorum sonucta insanlar sabunu alip ellerini temizliyor :) gida boyasi yapis yapis fln olur belki ama sabun boyasi daha iyi olur :) ben malzemecimden aliyorum ama ankaradayim istanbulda bu malzene satan yerlede muhakkak vardir

cnm tepsi derken hemen atlayayım :) Eminönünden aldığın nişan tepsisi mi aldıgın,yüzükler için? bende ordan nişan tepsisi bakmak istiyorumda,fiyatları ve özellikle modeller nasıl merak ediyorum :)

evet canım nişan tepsisini aldığım yer altemboya_hobievi olarak bakarsan instagramda sayfası var internet sitesi de var modeller mevcut instagrama da bak çünkü farklı modeller olabiliyor. fırça boya vs. herşey var

harikasınız kızlar inanılmaz fikir olştruryorsunuız bana .

bn mini kavanozlara kolonya yaptırabilirim veya yapacağım kendim ama renkli nasl yapılıyor bilmiyorm

ben bir bardağa kolonya koyup akrilik boyayla denedim renklendirmeyi oluyor. azıcık kırmızı boya dokundurdum pembe oldu, döktüm elime boya da vermedi

tasarimcibayan un fikrine de bayıldım sabun boyalarına bakayım bi

selam hatun nerelerdesin sen :)

ayy çok güzel canım markası ne
cemil ipekçi canım markası :)
Yine böyle eskitme bir tepsi düsünüyorum canım ama senin fikrinde güzel kahve severler sayfasında gormustum bende facede :))
sevdiceğin kahvesini ayrı sunucam ya diğerleri için aynalı bi tepsi alıyım diyorum kulp yerlerine kurdele bağlarım bide her fincana renkli küçük bi kurdele lokumların rengindede olabilir:)
nasıl olur acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…