2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet kitabı okumadan kimseye bende başlamasını önermiyorum.ama ben kitabı aldım bitirene kdr beklemedim.yapacagıma inandıktan sonra,bölüm bölüm diyet ile birlikte ilerledim kitapta.
Hmm ben şimdiden inanmıyorum yapacağıma o yüzden almama gerek yok yine kendi çapımda bişeyler yaparım

kısa dönemdir o zaman sizin, bizim 12 ay
Evet kisa donem olcak ama ben cikmaya baslamadan gidip gelmesini tercih ederdim :)
ben de yapmakk istiyorumm ama kilo vermek degilde yag kaybetmek cunku ben zaten ideal kilomdayim ama gobek ayri eve cikicak yakinda :'(

Sabun boyasi minicik kutularda oluyor 100 siseye 1 kutu cok rahat yeter. Ben sise sise ayirmaktansa en basta kolonyanin tamamina damlatiyorum istedgin renk tonuna gore damlat. Ana uc dort damla bile baya renk vwriyo canim :)

kızlar bi küçük eylül meselesi filmine gitmediyseniz benim gibi neti açıp filmi izleyin derim şimdi açtım harika bir film

kızlar bi küçük eylül meselesi filmine gitmediyseniz benim gibi neti açıp filmi izleyin derim şimdi açtım harika bir film
ayy ben 1 senedir kpss yuzunden film dizi vs izlemiyorumm en kisa zamanda baslicam biriktirdiklerime :)

Bu niye benim aklıma gelmedi ki.. Güzel fikir.. Kardeşim bardak üzerine portre bile çalışıyor, güzel bişi çıkabilir :)
Hem de super olur. Ben fincana biyik yapip damat kahvesi yazicam tabagina da isimlerimizi yazicam sanirim daha tam dusunmedim ama :)

Hem de super olur. Ben fincana biyik yapip damat kahvesi yazicam tabagina da isimlerimizi yazicam sanirim daha tam dusunmedim ama :)

Bakın şöyle.. Gizliden çaldım instagram hesabından umarım kızmaz (Eklediğim fotolar neden dosya şeklinde görünüyor ya?)

Eklentiler

• Untitled 2.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 67
  • Untitled 3.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Untitled 4.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Untitleds 1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50
ayy ben 1 senedir kpss yuzunden film dizi vs izlemiyorumm en kisa zamanda baslicam biriktirdiklerime :)

sen kaç puan almıştın canım

Ben geçen hafta cumartesi pazar çerezim kolam laptopum telefonumla bütünleşmiştim harika bişey ama ya .

şimdi aöf sınavları yaklaşıyor aralıkta o yüzden bu hafta da izlerim film dönemini kapatırım canım

halam geldi filmi bi küçük eylül meseli harikalar halam geldi filminde çok ağladım

ayyy ben sevgilimle izlemiştim
filmin sonunda bu mu yani demişti

Şşu an kapattım uykum geldi diye yarn kaldığım yerden devam edeceğim bakalım . işyerinden arkadaş çok övdüydü bakalım güzel bir film sonunu nasl olacak merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…