- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hmm ben şimdiden inanmıyorum yapacağıma o yüzden almama gerek yok yine kendi çapımda bişeyler yaparımevet kitabı okumadan kimseye bende başlamasını önermiyorum.ama ben kitabı aldım bitirene kdr beklemedim.yapacagıma inandıktan sonra,bölüm bölüm diyet ile birlikte ilerledim kitapta.
Oturduğun yerde bana yakınsen nerdesin cnm?
:):)Oturduğun yerde bana yakın
Oturduğun yerde bana yakın
Evet kisa donem olcak ama ben cikmaya baslamadan gidip gelmesini tercih ederdim :)kısa dönemdir o zaman sizin, bizim 12 ay
ben de yapmakk istiyorumm ama kilo vermek degilde yag kaybetmek cunku ben zaten ideal kilomdayim ama gobek ayri eve cikicak yakinda :'(eğer yapabilirseniz Dukan diyetini öneririm.benim kadınlar kulubüne üyeliğim bu diyet sayesinde olmustu ztn :) 2 sene önce,14 kg verdim bu diyetle 2.5 ayda.bende bünyesi çok inatçı bi insanım çok kolay kilo alır çok zor veririm.Dukana başlarken 5 kg vermek bile hayal geliyordu bana.ama çok şükür Dukan ile 36 beden giyiyor olmak süper bir his :) tabi irade çok önemli.Dukan herkese göre kolay bi diyet değil ama ben ztn normalde ekmek kahvaltı dısında tüketen bi insan değildim,meyve 1 sene yemesem aklıma gelmez.o yüzden benim için çok uygun bi diyet oldu.burada ki dukan diyeti deneyimlerimiz topiğine bi bak derim istersen.ben diyet boyunca hep oraya takıldım ve cokta güzel motive etmiştik o zmn arkadaslarla birbirimizi.
Sabun boyasi minicik kutularda oluyor 100 siseye 1 kutu cok rahat yeter. Ben sise sise ayirmaktansa en basta kolonyanin tamamina damlatiyorum istedgin renk tonuna gore damlat. Ana uc dort damla bile baya renk vwriyo canim :)Canım istanbulda evlilik fuarı varda onun davetiyesini aldıkk :)
öyleyse o zaman ben evde bir deniyim canım eminönünde blurum sanırım ne kadar damlatmak gerekiyor ben hiç bilmiyorum ki
dimi birde ele çıkıyordu o boya bu sabun boyasını bende araştırayım
Kendim yapicam :) duz beyaz fincani boyuycam direk :))tasarimcibayan canım sen kahve fincanın fiyatını sordun mu ?
Küçükçekmecedeyim ama daha önce 2 sene kadar kocasinanda oturdumsana da sorayım o haldesen nerdesin
Kendim yapicam :) duz beyaz fincani boyuycam direk :))
ben de yapmakk istiyorumm ama kilo vermek degilde yag kaybetmek cunku ben zaten ideal kilomdayim ama gobek ayri eve cikicak yakinda :'(
ayy ben 1 senedir kpss yuzunden film dizi vs izlemiyorumm en kisa zamanda baslicam biriktirdiklerime :)kızlar bi küçük eylül meselesi filmine gitmediyseniz benim gibi neti açıp filmi izleyin derim şimdi açtım harika bir film
Hem de super olur. Ben fincana biyik yapip damat kahvesi yazicam tabagina da isimlerimizi yazicam sanirim daha tam dusunmedim ama :)Bu niye benim aklıma gelmedi ki.. Güzel fikir.. Kardeşim bardak üzerine portre bile çalışıyor, güzel bişi çıkabilir :)
Basladim bi kac gundur bakalimspor yapmalısın sen o halde cnm :)
Hem de super olur. Ben fincana biyik yapip damat kahvesi yazicam tabagina da isimlerimizi yazicam sanirim daha tam dusunmedim ama :)
Harika valla. Simdi boyle kahve fincanina da yapsiinBakın şöyle.. Gizliden çaldım instagram hesabından umarım kızmaz(Eklediğim fotolar neden dosya şeklinde görünüyor ya?)
Kendim yapicam :) duz beyaz fincani boyuycam direk :))
Harika valla. Simdi boyle kahve fincanina da yapsiin
ayy ben 1 senedir kpss yuzunden film dizi vs izlemiyorumm en kisa zamanda baslicam biriktirdiklerime :)
Hem de super olur. Ben fincana biyik yapip damat kahvesi yazicam tabagina da isimlerimizi yazicam sanirim daha tam dusunmedim ama :)
ayyy ben sevgilimle izlemiştimkızlar bi küçük eylül meselesi filmine gitmediyseniz benim gibi neti açıp filmi izleyin derim şimdi açtım harika bir film
ayyy ben sevgilimle izlemiştim
filmin sonunda bu mu yani demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?