2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama öğlende 3te evdeyim Isim bitince dogru eve kimse kalicaksin 6ya kadar diyemez

Mesela simdi de is bitti eminonune kolonya siselerimi almaya gidicem
Bende işte 6 ya kadar esirim napcan ay cok mutsuzumm soğuk üşüyorum bi uyku haliii bi ton iş yine herzmanki gbiii

haftanın son gününden herkese günaydın kızlar :)

Günaaaydiiin kizlar :)
benim mesaim 10 da basliyor valla zor uyaniyorum :)

ohh walla amma ballısın :) akşam kaçta bitiyor mesai?

ama öğlende 3te evdeyim Isim bitince dogru eve kimse kalicaksin 6ya kadar diyemez
Mesela simdi de is bitti eminonune kolonya siselerimi almaya gidicem

ne güzel işmiş o yaa :) sen ne iş yapıosun ki :)

günaydın kızlar haftanın son günü çok şükür bitti bu haftada.

aynen çok şükür :) hafta sonu olsa da yatsak :)

Kahvaltida arkdslarm gelince genelde mennum su;
Kremali firinda patates
Biber patlican gibi evde ne varsa kizartma
Domatesli kasarli sucuk:) cok guzel oluyo.herkes ozellkle bunu istiyo bnden.sucugu azicik salcayla kavuruon snra rendelenmis domates ekliosun.hafif sulu kalcak.kapatmaya yakin baya kasar ation eriyince kapation.nane kimyon pulbiber karabiber biraz atiosun.

Haslanmis yumurta ve diger kahvaltiliklarla guzel sofra olur

Bak canim cekti

Bende işte 6 ya kadar esirim napcan ay cok mutsuzumm soğuk üşüyorum bi uyku haliii bi ton iş yine herzmanki gbiii

Ben kışı seviyorum hele bugun istanbul yagmurlu huzurlu tam havamdayim

gezi rehberligi yapiyorum hava kotü gezi iptal bugün

Zaten notnal gunde de erken bitiyor. Cok sukur nazar değmesin

Yiyecek olarak mı canım ?

Evet yiyecek olarak canım

aynen gelsin artık ama tatil olduğunda sabahın 9 unda ayaktayım ben ya

ayy çok güzele benziyor yazayım ben bunu canım

Ben kışı seviyorum hele bugun istanbul yagmurlu huzurlu tam havamdayim

gezi rehberligi yapiyorum hava kotü gezi iptal bugün

Zaten notnal gunde de erken bitiyor. Cok sukur nazar değmesin

bende böyle havayı seviyorum ama evde oturmak şartıyla

yarın aşkla görüşcem yamurun yağmasını istemiyorum :)

evli olsak hç evden çıkmayız o da bende ev kuşuyuz :)

Bende de bi öneri kızlar ekmeği dilimleyin tepsiye dizin yag surun üzerine domates kasar peyniri ve isterseniz biber yada ben sosis koyarim firina verin afiyet olsun size kaşarı en üste koyun boyle kızarıyo o misss :)

sabah 10 aksam 6 calisiyorum hafta sonlaru da calismiyorum.. en basindan sart koydum bunlari :)

mesain benmki kadar uzun değildir ama dimi canım :) bennm normalde sabah 8 akşam 6 6 15 arası ama ben 9 a doğru geliyorum :) yine cok uzun geliyo yemek arası bi mola falan yok cunkü
ya benimde yemek aram filan yok. Zaten cogunlukla ofiste tek basimayim yiyip tekrar calismaya donuyorm bazen zaman duruyo resmen

Bende de bi öneri kızlar ekmeği dilimleyin tepsiye dizin yag surun üzerine domates kasar peyniri ve isterseniz biber yada ben sosis koyarim firina verin afiyet olsun size kaşarı en üste koyun boyle kızarıyo o misss :)

evet bende yaparım güzel olur aklıma gelmemişti :)

saol canım

orya canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…