2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sezon olarak fiyatlar çok değişiyo, ben eylülde aldım..Ama şimdi daha uygundur diye düşünüyorum..Çünkü düğün, mezuniyet mevsimi değil ya otomatik olarak iniyor fiyatlar.

off ben orya nasıl gidilir,nişantaşının neresindedir o butikler hiç bilmiyorum yaa elbise olayı benim için nişanın en önemli kısmı ama ben sap gibi bi başıma bzn hiç gönlümce bi elbise bulamıcam die ümitsizliğe kapılıyorum

esse indirrimde sitesinde canım

tşk ederim cnm hemen bakıyorum.

Erkeğe çok iş düşüyor burda, öyle hemen dalmayacak yani.. Hazırlamayı bilecek. Neyse çok derine inmeyelim.

çok güldüm okuyunca yaa

Buralardayım da bu kilo sorunu yüzünden moralim çok bozuk resmen depresyona girecem az kaldı

Değilim ama fazlam var ve veremiyorum canımı sıkan bu nişana az kaldı 1,5 ayda versem sersem 3 kilo veririm o da mucize aç yatıyorum resmen yaa çok sinirliyim
Diyet filan yapsan daha saglikli olmaz mi ? 1 2 ayda toparlarsn bence. Ben de takintiliyim kilo konusunda cunku

olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)

tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)
anahtarlık oluyo sanırım bunlar :)

askerliği yapmış olsa belki de hemen. ama hayırlısı kısmet bu işler Rabbim tüm vatan evlatlarının sağ salim gidip geldiğini göstersin inşallah da biz bekleriz

Benim eerkek arkadasimda yapmadi askerligini daha. Hatta muhtemelen evlendikten sonra yapacak.

kısa dönemdir o zaman sizin, bizim 12 ay

Osmanbey metrosunun çıkışında sorsan söylerler yakın aslında, sen nerde oturuyorsun ki?

Diyet filan yapsan daha saglikli olmaz mi ? 1 2 ayda toparlarsn bence. Ben de takintiliyim kilo konusunda cunku
3 aydır diyet yapıyorum verdiğim toplam kilo 4.. O kadar sinirim bozuk ki anlatamam biraz önce sevgilime hüngür hüngür ağladım 1 saat çocuk beni teselli etmeye çalıştı

Nişana kadar 5 kilo versem süper olacaktı nişan da aralığın ortalarında büyük ihtimalle ama bu gidişle ben 1 kilo veririm

eğer yapabilirseniz Dukan diyetini öneririm.benim kadınlar kulubüne üyeliğim bu diyet sayesinde olmustu ztn :) 2 sene önce,14 kg verdim bu diyetle 2.5 ayda.bende bünyesi çok inatçı bi insanım çok kolay kilo alır çok zor veririm.Dukana başlarken 5 kg vermek bile hayal geliyordu bana.ama çok şükür Dukan ile 36 beden giyiyor olmak süper bir his :) tabi irade çok önemli.Dukan herkese göre kolay bi diyet değil ama ben ztn normalde ekmek kahvaltı dısında tüketen bi insan değildim,meyve 1 sene yemesem aklıma gelmez.o yüzden benim için çok uygun bi diyet oldu.burada ki dukan diyeti deneyimlerimiz topiğine bi bak derim istersen.ben diyet boyunca hep oraya takıldım ve cokta güzel motive etmiştik o zmn arkadaslarla birbirimizi.

Tepsi iyide h3psine ayri kurdela hos olmaz bence o sadece sevdigine ozel olsun

Evet bende ekmek yemem normalde meyve de öyle bakarım canım sağol ama onun için kitabı tamamen okumak gerekiyor diye duymuştum

davetiyemi alıyoruz canım ayy çook cahilim

Canım istanbulda evlilik fuarı varda onun davetiyesini aldıkk :)

Zararli oldgunu sanmiyorum sonucta insanlar sabunu alip ellerini temizliyor :) gida boyasi yapis yapis fln olur belki ama sabun boyasi daha iyi olur :) ben malzemecimden aliyorum ama ankaradayim istanbulda bu malzene satan yerlede muhakkak vardir

öyleyse o zaman ben evde bir deniyim canım eminönünde blurum sanırım ne kadar damlatmak gerekiyor ben hiç bilmiyorum ki

dimi birde ele çıkıyordu o boya bu sabun boyasını bende araştırayım

nerden aldın canım çok ciciymiş

Canım daha almadım benim nişana 1 sene var ama bakıp kenara koymak İSTİYORUM yavaş yavaş hepsini bir anda yapamam çünkü

Bbenim hiç bilgim yok cahil kalmışım durumdayım yani :)

şirinevlerde oturuyorum.okmeydanında da calısıyorum.işyerinden daha yakın anladıgım kadarıyla.

aaaa bana sen çok çok yakınsın çalıştığın yer canım :)

Evet bende ekmek yemem normalde meyve de öyle bakarım canım sağol ama onun için kitabı tamamen okumak gerekiyor diye duymuştum

evet kitabı okumadan kimseye bende başlamasını önermiyorum.ama ben kitabı aldım bitirene kdr beklemedim.yapacagıma inandıktan sonra,bölüm bölüm diyet ile birlikte ilerledim kitapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…