Sezon olarak fiyatlar çok değişiyo, ben eylülde aldım..Ama şimdi daha uygundur diye düşünüyorum..Çünkü düğün, mezuniyet mevsimi değil ya otomatik olarak iniyor fiyatlar.
esse indirrimde sitesinde canım
Erkeğe çok iş düşüyor burda, öyle hemen dalmayacak yani.. Hazırlamayı bilecek. Neyse çok derine inmeyelim.
Buralardayım da bu kilo sorunu yüzünden moralim çok bozuk resmen depresyona girecem az kaldıselam hatun nerelerdesin sen :)
cemil ipekçi canım markası :)
sevdiceğin kahvesini ayrı sunucam ya diğerleri için aynalı bi tepsi alıyım diyorum kulp yerlerine kurdele bağlarım bide her fincana renkli küçük bi kurdele lokumların rengindede olabilir:)
nasıl olur acaba :)
Buralardayım da bu kilo sorunu yüzünden moralim çok bozuk resmen depresyona girecem az kaldı
Değilim ama fazlam var ve veremiyorum canımı sıkan bu nişana az kaldı 1,5 ayda versem sersem 3 kilo veririm o da mucize aç yatıyorum resmen yaa çok sinirliyimNiye ki? Çok mu kilolusun canım?
Diyet filan yapsan daha saglikli olmaz mi ? 1 2 ayda toparlarsn bence. Ben de takintiliyim kilo konusunda cunkuDeğilim ama fazlam var ve veremiyorum canımı sıkan bu nişana az kaldı 1,5 ayda versem sersem 3 kilo veririm o da mucize aç yatıyorum resmen yaa çok sinirliyim
olsun canım sözü nişanı ne zaman düşünüyosunuz :)
tam olarak bu değil ama benzerini görmüştüm :)
anahtarlık oluyo sanırım bunlar :)
Benim eerkek arkadasimda yapmadi askerligini daha. Hatta muhtemelen evlendikten sonra yapacak.
Değilim ama fazlam var ve veremiyorum canımı sıkan bu nişana az kaldı 1,5 ayda versem sersem 3 kilo veririm o da mucize aç yatıyorum resmen yaa çok sinirliyim
off ben orya nasıl gidilir,nişantaşının neresindedir o butikler hiç bilmiyorum yaaelbise olayı benim için nişanın en önemli kısmı ama ben sap gibi bi başıma bzn hiç gönlümce bi elbise bulamıcam die ümitsizliğe kapılıyorum
tşk ederim cnm hemen bakıyorum.
çok güldüm okuyunca yaa
Osmanbey metrosunun çıkışında sorsan söylerler yakın aslında, sen nerde oturuyorsun ki?
3 aydır diyet yapıyorum verdiğim toplam kilo 4.. O kadar sinirim bozuk ki anlatamam biraz önce sevgilime hüngür hüngür ağladım 1 saat çocuk beni teselli etmeye çalıştıDiyet filan yapsan daha saglikli olmaz mi ? 1 2 ayda toparlarsn bence. Ben de takintiliyim kilo konusunda cunku
Nişana kadar 5 kilo versem süper olacaktı nişan da aralığın ortalarında büyük ihtimalle ama bu gidişle ben 1 kilo veririmNişan ne zaman ve kaç kilo fazlan var?
Nişana kadar 5 kilo versem süper olacaktı nişan da aralığın ortalarında büyük ihtimalle ama bu gidişle ben 1 kilo veririm
selam hatun nerelerdesin sen :)
cemil ipekçi canım markası :)
sevdiceğin kahvesini ayrı sunucam ya diğerleri için aynalı bi tepsi alıyım diyorum kulp yerlerine kurdele bağlarım bide her fincana renkli küçük bi kurdele lokumların rengindede olabilir:)
nasıl olur acaba :)
Evet bende ekmek yemem normalde meyve de öyle bakarım canım sağol ama onun için kitabı tamamen okumak gerekiyor diye duymuştumeğer yapabilirseniz Dukan diyetini öneririm.benim kadınlar kulubüne üyeliğim bu diyet sayesinde olmustu ztn :) 2 sene önce,14 kg verdim bu diyetle 2.5 ayda.bende bünyesi çok inatçı bi insanım çok kolay kilo alır çok zor veririm.Dukana başlarken 5 kg vermek bile hayal geliyordu bana.ama çok şükür Dukan ile 36 beden giyiyor olmak süper bir his :) tabi irade çok önemli.Dukan herkese göre kolay bi diyet değil ama ben ztn normalde ekmek kahvaltı dısında tüketen bi insan değildim,meyve 1 sene yemesem aklıma gelmez.o yüzden benim için çok uygun bi diyet oldu.burada ki dukan diyeti deneyimlerimiz topiğine bi bak derim istersen.ben diyet boyunca hep oraya takıldım ve cokta güzel motive etmiştik o zmn arkadaslarla birbirimizi.
değişik canım böyle minik bebeklerdi yöresel kıyafetleri olan kırmızı duvak vardı başlarında :)
davetiyemi alıyoruz canım ayy çook cahilim
Zararli oldgunu sanmiyorum sonucta insanlar sabunu alip ellerini temizliyor :) gida boyasi yapis yapis fln olur belki ama sabun boyasi daha iyi olur :) ben malzemecimden aliyorum ama ankaradayim istanbulda bu malzene satan yerlede muhakkak vardir
evet canım nişan tepsisini aldığım yeraltemboya_hobievi olarak bakarsan instagramda sayfası var internet sitesi de var modeller mevcut instagrama da bak çünkü farklı modeller olabiliyor. fırça boya vs. herşey var
ben bir bardağa kolonya koyup akrilik boyayla denedim renklendirmeyi oluyor. azıcık kırmızı boya dokundurdum pembe oldu, döktüm elime boya da vermedi
tasarimcibayan un fikrine de bayıldım sabun boyalarına bakayım bi
nerden aldın canım çok ciciymiş
ay evet ya bnm tanıdıklarım evleneli 2 ay oldu hala dha brlkte olamamslar kasılmadan dolayı olmuyoms cok kafaya takmamak lazm bu ılk geceyı aslnda ve bilinclenmek lazm bence cnku neresnden tutsan önmli evliliği ayakta tutan sebeplern en önemlisinden :)
şirinevlerde oturuyorum.okmeydanında da calısıyorum.işyerinden daha yakın anladıgım kadarıyla.
Evet bende ekmek yemem normalde meyve de öyle bakarım canım sağol ama onun için kitabı tamamen okumak gerekiyor diye duymuştum
aaa bana sen çok çok yakınsın çalıştığın yer canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?