- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Ben gozleme yapiyorum genelde. Domates kasar peynir biber herkes bayiliyorr :)Evet yiyecek olarak canım
aynen gelsin artık ama tatil olduğunda sabahın 9 unda ayaktayım ben ya
ayy çok güzele benziyor yazayım ben bunu canım
sabah 10 aksam 6 calisiyorum hafta sonlaru da calismiyorum.. en basindan sart koydum bunlari :)
Ben gozleme yapiyorum genelde. Domates kasar peynir biber herkes bayiliyorr :)
Yatak odası mobilyası bakan var mı?
Kilimden sectim ben mobilyalari :)Yatak odası mobilyası bakan var mı?
nasıl yapıyorsun canım
ben bakıyorum canım evgörden bakıyorum genel olarak elden ödeme imkanı olduğu için
Kilimden sectim ben mobilyalari :)
Isten firsat bulsam sectiklerimin resimlerini yukleyecegim :)
Ben de takip ediyordum sanki seni :)Bekliyoruz, bu arada ben seni instagramdan takip ediyorum.. turuncu montun içinde kaybolan amele kişi benim
Cokk basit. Hazir yufka ile yapiyorum. Ilk once peyniri ufaliyorum bir kaba dokuyorum kasari rendeliyorum onu da ayri bir kaba dokuyorum salatadan daha minik olcak sekilde domates ve biberleri dograyip bi kaba dokuyorum sonra yufkanin icine koyuyorum ve tavada kizartiyorm az yagli olursa kitir kitir oluyor. Ben oyle seviyorum :) sicakken servis edebilirsin kasarlar eriyor filan harika bir tad oluyor :)nasıl yapıyorsun canım
ben bakıyorum canım evgörden bakıyorum genel olarak elden ödeme imkanı olduğu için
Kilimden sectim ben mobilyalari :)
Isten firsat bulsam sectiklerimin resimlerini yukleyecegim :)
Bende bakınıyorum sıkıntıdan, Doğtaş ve enza home değişik mobilyaları var.
Ya beni arada zorluyorlar 9 da gel filan diye ama evim zaten 1 saat mesafede gelemem diyorumne güzel ya maşallah :) bende 10'da çalısmaya baslamayı cok isterdim
Cokk basit. Hazir yufka ile yapiyorum. Ilk once peyniri ufaliyorum bir kaba dokuyorum kasari rendeliyorum onu da ayri bir kaba dokuyorum salatadan daha minik olcak sekilde domates ve biberleri dograyip bi kaba dokuyorum sonra yufkanin icine koyuyorum ve tavada kizartiyorm az yagli olursa kitir kitir oluyor. Ben oyle seviyorum :) sicakken servis edebilirsin kasarlar eriyor filan harika bir tad oluyor :)
Ben de takip ediyordum sanki seni :)
Hem de cokk pratik ben gelen herkese onu yapiyorum direk :)aa benim ablamın yaptığı oo çok severim onu benn aklıma gelmiyor sabah sabah :)
Canım mobilyaların resimlerini atsan ne gzel olur:) ayıptuır sornası ne kadara aldınız canım ?
enzada değişik ama ben mobilyalarını beğenmedim kahverengi hep ben beyz istiyorum . evgöörde de çok seçenek var canım
Cok uygun fiyata aldik, tum ev yuvarlak 10000 diyelim. Suan mobilya festivali var, 30kasima kadar surecekmis. Teslimati istedigin tarihe de yapiyoar, taksit imkani da var. Neredeyse her mobilyacida suan indirim var :) yakinsa sizin dugun de kacirmayin derim. Mobilyalar zaten hep standart yani salona iki uclu iki berjer filan. Daha evi tutmadik biz ama aklimizda 80-90m2 ev tutmak var dedik, ona gore oneride bulundular da :) Teslimat tarihine cok vakit var diye kumasini filan da hep Zevkime gore degistirttim.Canım mobilyaların resimlerini atsan ne gzel olur:) ayıptuır sornası ne kadara aldınız canım ?
enzada değişik ama ben mobilyalarını beğenmedim kahverengi hep ben beyz istiyorum . evgöörde de çok seçenek var canım
SALONİDE COK GÜZEL KOLTUK TAKIMLARI VAR KILARR :)Canım mobilyaların resimlerini atsan ne gzel olur:) ayıptuır sornası ne kadara aldınız canım ?
Yemek odasinda tv unitesi, vitrin, konsol, ayna, yemek masasi (acilabilir) ve 6 sandalye var, sandalyeleri deri degil kumas istedim, yandaki 4tanesi koltugun yuzey rengindeki kumastan olacak bej rengi, baslardaki 2sandalye fotograftaki gibi mavi :) sandalyenin kumasi da leke tutmuyor ve isteyince makinede yikayabiliyorsun asagida bir vida var onu acinca cirt cirtla cikarabiliyorsun :)
koltuk takiminin rengi de sandalyedeki gibi mavi olacak. Koltuk da leke tutmayan kumastan :)
Heyecandan orada yatak odasinin fotografini cekmeyi unutmusum, internetten buldum resmi :) dolabi cok buyuk ve icindeki raflar ve askilar cok kullanisli geldi gozume. Nisanlim bankaci, cok fazla gomlek ve takim elbisesi var, tam bize goreydi, bayildim :)
SALONİDE COK GÜZEL KOLTUK TAKIMLARI VAR KILARR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?