2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Berjerler de koltuklar gibi duz bej olacak, yastiklari cicekli olacak sadece :) nisanlim cok cicekli bocekli olmasin dedi :)

güle güle kullanın canım çok gzeller bizim düğüne var canım daha biz alıp sevgilim ödemelerini bitrdikten snra ailelere söylücez şimdidien alıp koyaxcağız ama onlar mağazada bekletiyor mu acaba
Magazada bekletiyorlar canim. Biz de Ocak ayinin ortasinda teslim edin bize dedik. Odemeye baslayacagiz ama ev olmadigi icin bekletecekler ve vakit uzun oldugu icin neresinin degismesini istiyorsam degistirdiler :)

Magazada bekletiyorlar canim. Biz de Ocak ayinin ortasinda teslim edin bize dedik. Odemeye baslayacagiz ama ev olmadigi icin bekletecekler ve vakit uzun oldugu icin neresinin degismesini istiyorsam degistirdiler :)

hımm iyiyimiş canım ama 2 sene gibi tutacaklar mı ki mağazada canım senet yapıyorlar mı canım ?

SALONİDE COK GÜZEL KOLTUK TAKIMLARI VAR KILARR :)

Evet gayet güzelmiş rengarenk şeylerde var tam sevdiceğimle bana göre :) ama biz bursada oturacağımız için inegöl mobilyalardan alıcaz herşeyimizi orada çok güzel şeyler var yaa sitelerinden pek güzel görünmesede bazıları ne zaman bursaya gitsem illa ki gideriz özel olarakta yapıyolar sen belirliyosun çiziyosun tasarlıyosun onlar aynısını yapıyo ben evimi krem rengi,bej yada kahve tonlarını istemiyorum asla.Herkesin evi aynı renk duvarlarında rengi değişik olucak mesela 3 duvar siyah diyelim bi duvar gri renk tabii bu örnek sadece rengarenk istiyoruz evimiziii :)

hımm iyiyimiş canım ama 2 sene gibi tutacaklar mı ki mağazada canım senet yapıyorlar mı canım ?

cnm yanlış anlama ama 2 sene bekleyecekseniz,her sene değişik model cıkıyor,ben o zmna yakın alın derim.eğer borcu bitsin diye erkenden ödemeye başlamak istiyorsanız,borç ödeyecek yere birikim yapın,altın fln alın ama bence 2 sene bekletmek çok uzun bi süre.yine de tabi sizin bileceğiniz şey.

bende böyle havayı seviyorum ama evde oturmak şartıyla

yarın aşkla görüşcem yamurun yağmasını istemiyorum :)

evli olsak hç evden çıkmayız o da bende ev kuşuyuz :)

bende evi severim ama gezmeyi de severim Aslinda tam olarak her ikisini de sonuna kadar degerlendirmeyi seviyorum. Evdeysem tam miskinlik yaparim, ama geziyorsam da ne girip cikmadik yer birakirim ne gidilmedik

Aram yok galiba

Bekliyoruz, bu arada ben seni instagramdan takip ediyorum.. turuncu montun içinde kaybolan amele kişi benim

ayy bende bende dur seni bulucam

senin kullanıcı adın neydi

Eminönünden gelen bir hatun var burda

Her gidisimde baska bisey kesfedip geliyorum

hayalseverrr senin hediyelerini koyacagin karton kutular 25'li paket halinde satiliyor desen desen ve 10tl. Yani tanesi 40kurusa geliyor bosuna pastadizayndan alip 1tl verme. Boy boy degisiyor ben kucuklerden birini sordum. Yer olarak kurukahveci mehmet efendinin sokaginda ileriye dogru büssürü yer var.

Bunun disinda renkli kolonya satan bi yer buldum gec de olsa. Litresi 5tl ve istedigin renkte ve kokuda yapabiliyor. Şark handa en üst katta sol tarafta bi dukkan. Ayni zamanda siselerimi de burdan aldim. Cesit cesit siseler var fiyati da uygun

Süper bilgiler bunlar, teşekkürler paylaşım için..

bende gitmek istiyorum bi gün mutlaka nişan öncesi yaa dagıtmak istediklerim için biçok alternatif bulucagımı düşünüyorum orda..

Süper bilgiler bunlar, teşekkürler paylaşım için..

ne demek

bende gitmek istiyorum bi gün mutlaka nişan öncesi yaa dagıtmak istediklerim için biçok alternatif bulucagımı düşünüyorum orda..

Gitmelisin

Ben sadece 1saat falan dolastim, alacaklarima baktim. Bide arayis gozuyle bakarsan neler var neler

Hatta gozum döndü bir ara, minik seker kutulari buldum 50kurustu. sekerleri zaten daha once bulmistum kilosu 36tl 150tane dusuyor 1kiloya. Bunlardan da alip bi hediye daha mi olustursam dedim fikir asamasinda

kutu yerine cam kavanozlarda olabilir seker icin onlarda 50kurus. Kapaklari da pembiş üstüne beyaz kalpli kalpli

Selam kızlar :) karşınızda hasta yorgun bi hatun var :) dersimi rehberlik hocama bıraktım kalorifer peteğinin yanında kedi gibi duruyorum :)) kızlar bende yer minderi almayı düşünüyorum şimdiki evim için ama kararsızım

İyi dersler canım hoşçakalll
geri geldim :)

Yatak odası mobilyası bakan var mı?
ben bakıyorumda uzaktan en azından ne istediğimi biliyorum

çok güzel güle güle kullan :)
çok saol canım valla bu hyavalarda eminönüne gidemiycem :)
bi arkadaşım alcak benim yerime 40 tanesini 20 liraya :)
40 tanede bana yetiyo zaten :)
şişelerinde var artık hazırlıklara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…