- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Magazada bekletiyorlar canim. Biz de Ocak ayinin ortasinda teslim edin bize dedik. Odemeye baslayacagiz ama ev olmadigi icin bekletecekler ve vakit uzun oldugu icin neresinin degismesini istiyorsam degistirdiler :)güle güle kullanın canım çok gzeller bizim düğüne var canım daha biz alıp sevgilim ödemelerini bitrdikten snra ailelere söylücez şimdidien alıp koyaxcağız ama onlar mağazada bekletiyor mu acaba
Magazada bekletiyorlar canim. Biz de Ocak ayinin ortasinda teslim edin bize dedik. Odemeye baslayacagiz ama ev olmadigi icin bekletecekler ve vakit uzun oldugu icin neresinin degismesini istiyorsam degistirdiler :)
SALONİDE COK GÜZEL KOLTUK TAKIMLARI VAR KILARR :)
hımm iyiyimiş canım ama 2 sene gibi tutacaklar mı ki mağazada canım senet yapıyorlar mı canım ?
Bende Iyiyim balim napiyim tatil yaptim Geri geldim:) sizler napiyonuziyiyim kuzucum sen nasılsın :)
hımm iyiyimiş canım ama 2 sene gibi tutacaklar mı ki mağazada canım senet yapıyorlar mı canım ?
bende böyle havayı seviyorum ama evde oturmak şartıyla
yarın aşkla görüşcem yamurun yağmasını istemiyorum :)
evli olsak hç evden çıkmayız o da bende ev kuşuyuz :)
Bekliyoruz, bu arada ben seni instagramdan takip ediyorum.. turuncu montun içinde kaybolan amele kişi benim
bende evi severim ama gezmeyi de severimAslinda tam olarak her ikisini de sonuna kadar degerlendirmeyi seviyorum. Evdeysem tam miskinlik yaparim, ama geziyorsam da ne girip cikmadik yer birakirim ne gidilmedik
Aram yok galiba
ayy bende bende dur seni bulucam
Eminönünden gelen bir hatun var burda
Her gidisimde baska bisey kesfedip geliyorum
hayalseverrr senin hediyelerini koyacagin karton kutular 25'li paket halinde satiliyor desen desen ve 10tl. Yani tanesi 40kurusa geliyor bosuna pastadizayndan alip 1tl verme. Boy boy degisiyor ben kucuklerden birini sordum. Yer olarak kurukahveci mehmet efendinin sokaginda ileriye dogru büssürü yer var.
Bunun disinda renkli kolonya satan bi yer buldum gec de olsa. Litresi 5tl ve istedigin renkte ve kokuda yapabiliyor. Şark handa en üst katta sol tarafta bi dukkan. Ayni zamanda siselerimi de burdan aldim. Cesit cesit siseler var fiyati da uygun
Eminönünden gelen bir hatun var burda
Bunun disinda renkli kolonya satan bi yer buldum gec de olsa. Litresi 5tl ve istedigin renkte ve kokuda yapabiliyor. Şark handa en üst katta sol tarafta bi dukkan. Ayni zamanda siselerimi de burdan aldim. Cesit cesit siseler var fiyati da uygun
Süper bilgiler bunlar, teşekkürler paylaşım için..
bende gitmek istiyorum bi gün mutlaka nişan öncesi yaadagıtmak istediklerim için biçok alternatif bulucagımı düşünüyorum orda..
BENİDEE TAKİP EDİN KIZÇELERR GİZEMAYDNN35 :)greenandblue profil fotografinda turuncu olan dimi :)))
BENİDEE TAKİP EDİN KIZÇELERR GİZEMAYDNN35 :)
geri geldim :)İyi dersler canım hoşçakalll
ben bakıyorumda uzaktan en azından ne istediğimi biliyorumYatak odası mobilyası bakan var mı?
çok güzel güle güle kullan :)Yemek odasinda tv unitesi, vitrin, konsol, ayna, yemek masasi (acilabilir) ve 6 sandalye var, sandalyeleri deri degil kumas istedim, yandaki 4tanesi koltugun yuzey rengindeki kumastan olacak bej rengi, baslardaki 2sandalye fotograftaki gibi mavi :) sandalyenin kumasi da leke tutmuyor ve isteyince makinede yikayabiliyorsun asagida bir vida var onu acinca cirt cirtla cikarabiliyorsun :)
koltuk takiminin rengi de sandalyedeki gibi mavi olacak. Koltuk da leke tutmayan kumastan :)
Heyecandan orada yatak odasinin fotografini cekmeyi unutmusum, internetten buldum resmi :) dolabi cok buyuk ve icindeki raflar ve askilar cok kullanisli geldi gozume. Nisanlim bankaci, cok fazla gomlek ve takim elbisesi var, tam bize goreydi, bayildim :)
çok saol canım valla bu hyavalarda eminönüne gidemiycem :)Eminönünden gelen bir hatun var burda
hayalseverrr senin hediyelerini koyacagin karton kutular 25'li paket halinde satiliyor desen desen ve 10tl. Yani tanesi 40kurusa geliyor bosuna pastadizayndan alip 1tl verme. Boy boy degisiyor ben kucuklerden birini sordum. Yer olarak kurukahveci mehmet efendinin sokaginda ileriye dogru büssürü yer var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?