- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
BENİDEE TAKİP EDİN KIZÇELERR GİZEMAYDNN35 :)
Takip ettim canım, k ile başlayıp a ile biten kişi benim
BENİDEE TAKİP EDİN KIZÇELERR GİZEMAYDNN35 :)
ayyy ne evlenicem ben yaaa diyen bi arkadaşımın şu an düğün fotograflarına bakıyorum bayadır görüşmüyoduk şoktayımmm
Senin kullanıcı adın neydiKendimi sapık gibi hissettim bir an
biz açık açık konuşunca koca meraklısı oluyoruzOnlardan bol miktarda mevcut zaten, bizim lisede bir hanım kızımız vardı, üniversiteye kayıt için evden çıkıp, kocaya kaçmıitı..şu mübarek günde dedikodu yaptım bak şimdi
biz açık açık konuşunca koca meraklısı oluyoruz
aynen bende evde kaldımhahaha aynen, bizim çevreye göre ben çoktan evde kaldım zaten..Ama annem bize 25 yaş sınırı koymuştu hep o yüzden
hahaha aynen, bizim çevreye göre ben çoktan evde kaldım zaten..Ama annem bize 25 yaş sınırı koymuştu hep o yüzden
takılıyoruz buralarda gelincik sen napıyosun :)Napıyonuz kızlaaar
Ben de takılıyorum canımtakılıyoruz buralarda gelincik sen napıyosun :)
2 sene tutarlar mi bilmiyorum... Ama senet yapiyorlarhımm iyiyimiş canım ama 2 sene gibi tutacaklar mı ki mağazada canım senet yapıyorlar mı canım ?
aynen bende evde kaldım
hatta aileleri tanıştığımız süreçte benim nişanlandığımı filan sandılar ohh sonunda verdik filan diyip tebrik ettiler
babam o iş öyle kolay değil diyip durdu
Senin yaş kaç canım? 25im ben, babam dalga geçiyor evde kaldın diye
Takip ettim canım, k ile başlayıp a ile biten kişi benim
KABUL ETİİMM BENDE SİZİ TAKİP ETTİMM :) :)T ile başlayıp U ile biten, turuncu montlu kişide benim
25 yaşındayım bende, ah keşke bana da babam evde kaldın dese1 ay önce neyin cesareti geldiyse erkek arkadaşımı anlattım babama , annem şoka girdi..Bende gereksiz bir rahatlama, bir vurdum duymazlık aldı başını gidiyo..Alışsın diye şimdilerde evlenicem deyip duruyorum..Zaten yalnız bırakıp gittiler beni
benm sütyenlerim dolgulu değil ama biraz dha kalın ve yumuşak nasıl anlatsam bilemedim tam bedenimde ama dolgun gösteriyo ve cok rahat geceleri hiç çıkartmadan yatıyorum ben kızlar bu alttan dolgulu sütyenler hiç hoşuma gitmiyorr bnmKızlar bişi sorcam, dolgulu sütyen alırkene bir beden büyük mü alıyorsunuz?
Ben zararli oldugunu dusunuyorum ya onlarin..Kızlar bişi sorcam, dolgulu sütyen alırkene bir beden büyük mü alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?