2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy ne evlenicem ben yaaa diyen bi arkadaşımın şu an düğün fotograflarına bakıyorum bayadır görüşmüyoduk şoktayımmm

ayyy ne evlenicem ben yaaa diyen bi arkadaşımın şu an düğün fotograflarına bakıyorum bayadır görüşmüyoduk şoktayımmm

Onlardan bol miktarda mevcut zaten, bizim lisede bir hanım kızımız vardı, üniversiteye kayıt için evden çıkıp, kocaya kaçmıitı..şu mübarek günde dedikodu yaptım bak şimdi

hahaha aynen, bizim çevreye göre ben çoktan evde kaldım zaten..Ama annem bize 25 yaş sınırı koymuştu hep o yüzden
aynen bende evde kaldım
hatta aileleri tanıştığımız süreçte benim nişanlandığımı filan sandılar ohh sonunda verdik filan diyip tebrik ettiler
babam o iş öyle kolay değil diyip durdu

Kızlar bişi sorcam, dolgulu sütyen alırkene bir beden büyük mü alıyorsunuz?

aynen bende evde kaldım
hatta aileleri tanıştığımız süreçte benim nişanlandığımı filan sandılar ohh sonunda verdik filan diyip tebrik ettiler
babam o iş öyle kolay değil diyip durdu

Ben ailenin en küçüğüyüm, banada küçük denilirse işte, Ama tek bekar olarak akrabalarda ben varım.

Senin yaş kaç canım? 25im ben, babam dalga geçiyor evde kaldın diye

25 yaşındayım bende, ah keşke bana da babam evde kaldın dese 1 ay önce neyin cesareti geldiyse erkek arkadaşımı anlattım babama , annem şoka girdi..Bende gereksiz bir rahatlama, bir vurdum duymazlık aldı başını gidiyo..Alışsın diye şimdilerde evlenicem deyip duruyorum..Zaten yalnız bırakıp gittiler beni

Aslında gizliden laf dokunduruyor benimki, benim erkek arkadaşım daha okuyor, seni almayacaklar evde kaldın diyor o yüzden.. Bizim evlenmemiz en erken 2 yıl.. Yalnız bıraktılar derken?

Kızlar bişi sorcam, dolgulu sütyen alırkene bir beden büyük mü alıyorsunuz?
benm sütyenlerim dolgulu değil ama biraz dha kalın ve yumuşak nasıl anlatsam bilemedim tam bedenimde ama dolgun gösteriyo ve cok rahat geceleri hiç çıkartmadan yatıyorum ben kızlar bu alttan dolgulu sütyenler hiç hoşuma gitmiyorr bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…