- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
yani evet rahatsızlıgımın farkındalar ama umurları değil ki koca kadın sonucta cocuk mu? insan olana bi kere söylemek yeter.ev sahibim konustu işte rahatsız oluyor dedi,daha ben yüz kez kapısına mı cıkıcamkapısına gider söylersin ama kocası bi küfreder,,erkek adamla oturup küfürleşecek misin Allah'a havale ediyorum işte sadece,nefret ediyorum hepsinden
Canlar günaydın. İlk günü alttım cok şükür. Ama biraz tuhaf oldum. Aileleri tanısan arkadaslar tanısmada sizde öylemi oldunuz. Ya nasıl anlatsam hemen yakın olamama hep mahcup olcakmısım gibi. Birde bizim aileden birazcık farklılar hep onun tedirginliği üzerimdeydi. Mahcup olmusum gibiydi oyuzden hic zevkli olmadı aksine iskence gibi oldu( birde kızlar mesela sevilimin annesi bana sarılıyo ailemin yanında ama ben cekiniyorum onların yanında sarılmaya ona karsılık veremiyorum utanıyorum. Ayrica yapı olarakta öyle biri degilkm. Misal annemle öyle sarılmalarımız yoktur. Annemin onundede hic sarilamiyorum. Oyuzden rahatsız ve huzursuz oldum korktum biraz evlenmekte ( Sizlerdede oldumu boyle seyler yoksa bendemi var sorun Bunlar dısinda bizle hep halam ilgilenir halam babam gibidir dedigim icin hep halamla konustu annesi annemle hic konusmadilar biz yanlarinda sadece dinledik. Tamam halam ilgilendi bizimle hep ama annemde buyuttu annem sonucta onun kızını alacak.Halamlar gittikten sora oyle bi kac bisi konustular . Uzuldu annem. Bunlar disinda normaldi
Ya bide annem icerde bilmisler baya cok cekersin sen felan dedi uyanıklar dedi . Cocukta mızmızmıs bi giydigini bida giymezmis cekecegin var vs dedi moralim gitti tabiCanım günaydın, bizde aile tanışması olmadı,o konuda pek bir bilgim yok maalesef..ama ilk günden bunların olması normal geldi bana..
Canlar günaydın. İlk günü alttım cok şükür. Ama biraz tuhaf oldum. Aileleri tanısan arkadaslar tanısmada sizde öylemi oldunuz. Ya nasıl anlatsam hemen yakın olamama hep mahcup olcakmısım gibi. Birde bizim aileden birazcık farklılar hep onun tedirginliği üzerimdeydi. Mahcup olmusum gibiydi oyuzden hic zevkli olmadı aksine iskence gibi oldu( birde kızlar mesela sevilimin annesi bana sarılıyo ailemin yanında ama ben cekiniyorum onların yanında sarılmaya ona karsılık veremiyorum utanıyorum. Ayrica yapı olarakta öyle biri degilkm. Misal annemle öyle sarılmalarımız yoktur. Annemin onundede hic sarilamiyorum. Oyuzden rahatsız ve huzursuz oldum korktum biraz evlenmekte ( Sizlerdede oldumu boyle seyler yoksa bendemi var sorun Bunlar dısinda bizle hep halam ilgilenir halam babam gibidir dedigim icin hep halamla konustu annesi annemle hic konusmadilar biz yanlarinda sadece dinledik. Tamam halam ilgilendi bizimle hep ama annemde buyuttu annem sonucta onun kızını alacak.Halamlar gittikten sora oyle bi kac bisi konustular . Uzuldu annem. Bunlar disinda normaldi
Ya bide annem icerde bilmisler baya cok cekersin sen felan dedi uyanıklar dedi . Cocukta mızmızmıs bi giydigini bida giymezmis cekecegin var vs dedi moralim gitti tabi
Erkek arkadaşımdan. Mızmiz bir yapısı oldugu dogru ama napıyım öyle die sevmiyimiÇocuk derken kimden bahsediyor annen?
kardesinin yaptiklarina bayildimmm. Aklimda durcak muhakkak :)Kızçeler azıcıkın reklam yapıyımAşkitolarınızla portreniz olsun isterseniz buyrunuz şu konuya:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uygun-fiyata-portre-ciziyorum.749331/
Kendisi öz kardeşim olur :) Fiyat bilgilerini 2. sayfada paylaşmış, 2. sayfada da örnekler var. :)
Gunaydin canim ben daha yasamadim ama normal gibi geldi bana. Ben ailesini taniyorum hatta aramiz iyidir bayaCanlar günaydın. İlk günü alttım cok şükür. Ama biraz tuhaf oldum. Aileleri tanısan arkadaslar tanısmada sizde öylemi oldunuz. Ya nasıl anlatsam hemen yakın olamama hep mahcup olcakmısım gibi. Birde bizim aileden birazcık farklılar hep onun tedirginliği üzerimdeydi. Mahcup olmusum gibiydi oyuzden hic zevkli olmadı aksine iskence gibi oldu( birde kızlar mesela sevilimin annesi bana sarılıyo ailemin yanında ama ben cekiniyorum onların yanında sarılmaya ona karsılık veremiyorum utanıyorum. Ayrica yapı olarakta öyle biri degilkm. Misal annemle öyle sarılmalarımız yoktur. Annemin onundede hic sarilamiyorum. Oyuzden rahatsız ve huzursuz oldum korktum biraz evlenmekte ( Sizlerdede oldumu boyle seyler yoksa bendemi var sorun Bunlar dısinda bizle hep halam ilgilenir halam babam gibidir dedigim icin hep halamla konustu annesi annemle hic konusmadilar biz yanlarinda sadece dinledik. Tamam halam ilgilendi bizimle hep ama annemde buyuttu annem sonucta onun kızını alacak.Halamlar gittikten sora oyle bi kac bisi konustular . Uzuldu annem. Bunlar disinda normaldi
ayyy çok heyecanlı gerçekten bize ilk geldiklerinde dizlerimin bağı çözülmüştü resmen :)
İlk defa mı tanışacaksın canım? (2.defa tanışmak nasıl oluyorsa?)
Canim bence uzulme, ilk seferde can ciger olacak halleri yok. Onemli olan arada saygi olsun. Mahcup olmani da anliyorum. Bende sevgilimin ailesini cok cok iyi taniyorum devamli gorusuyoruz. Ama bize geldiginizde annemi babami kirmamak icin tanimiyormus az taniyormus gibi yapicam dedim. Sende soyleyebilirsin askina, yakinlik gosteremedim cekindim diye.
bunun disinda benim annemde konuskan degildir agzi var dili yok. Onemli olan bu ortamlarda birinin konusmasi. Hatta ben aska konuskan geveze birini getirin yaninizda sohbet olsun dedim.
hersey normal hic uzulme. Bugun kaynasirlar insallah :)
Çocuk derken kimden bahsediyor annen?
Günaydın canım üzülme ilk günden olur öyle şeyler bende sevdiceğimin ailesini 4 senedir tanıyorum çok severler beni sağolsunlar kızı gibi görür anneside..Ama beni istemeye geldiklerinde aileler yeni görüşmüştü ben gittim elini öptüm annesinin ablalarınıda öptüm o kadar sonra zaten muhabbet bile etmedim ben ama annesi falan arada hep bana baktı ablalarıyla göz göze geldik gülüştük :) sıkma sen canını annenle muhabbet etmemiş olabilirler illa ki ilerleyen zamanlarda onlarda sohbet muhabbet edicek ..Sizin söz nişan falan oldumu yani yeni olucak sanırım benim pek bilgim yok ..Canını sıkma bugününde güzel geçir.Annenin öyle demesinede bakma belki seni gelin vermek istemiyordur
kardesinin yaptiklarina bayildimmm. Aklimda durcak muhakkak :)
Gunaydin canim ben daha yasamadim ama normal gibi geldi bana. Ben ailesini taniyorum hatta aramiz iyidir bayaama aileler tanisirken nasil olur bilmiyorum ama biz ilk annesini davet edicez annelerimiz tanissin diye daha sonra babalari tanistiricaz belki boyle daha sicak ortam olur
Cok tesekkür ederim canlar moral oldunuz bana. İlk tanısma oldu hem mesafe uzak oldugu icin (Trabzon_İstanbul) önce misafir ettik. ALLAH nasip ederse Ocak 30 da isteme 31indede nisan olucak
Erkek arkadaşımdan. Mızmiz bir yapısı oldugu dogru ama napıyım öyle die sevmiyimi
Erkek arkadaşımdan. Mızmiz bir yapısı oldugu dogru ama napıyım öyle die sevmiyimi
günaydın ben hiç mahcupluk hissetmedim sadece bi ara çok kötü oldum...Canlar günaydın. İlk günü alttım cok şükür. Ama biraz tuhaf oldum. Aileleri tanısan arkadaslar tanısmada sizde öylemi oldunuz. Ya nasıl anlatsam hemen yakın olamama hep mahcup olcakmısım gibi. Birde bizim aileden birazcık farklılar hep onun tedirginliği üzerimdeydi. Mahcup olmusum gibiydi oyuzden hic zevkli olmadı aksine iskence gibi oldu( birde kızlar mesela sevilimin annesi bana sarılıyo ailemin yanında ama ben cekiniyorum onların yanında sarılmaya ona karsılık veremiyorum utanıyorum. Ayrica yapı olarakta öyle biri degilkm. Misal annemle öyle sarılmalarımız yoktur. Annemin onundede hic sarilamiyorum. Oyuzden rahatsız ve huzursuz oldum korktum biraz evlenmekte ( Sizlerdede oldumu boyle seyler yoksa bendemi var sorun Bunlar dısinda bizle hep halam ilgilenir halam babam gibidir dedigim icin hep halamla konustu annesi annemle hic konusmadilar biz yanlarinda sadece dinledik. Tamam halam ilgilendi bizimle hep ama annemde buyuttu annem sonucta onun kızını alacak.Halamlar gittikten sora oyle bi kac bisi konustular . Uzuldu annem. Bunlar disinda normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?