2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzelmiş yaaa :) porland'da cok guzel takımlar var cok şanslısın :)

Off komşu derdinden bıktım yeminle.. Üst katta ev sahibim oturuyor, bir gün başıma yıkacaklar şu evi ya! Deli oluyorum.

kendin yapıyosun canım aslında evede uygun zaten bu işin mantığı avize :)

bence cok buyutuyorsunuz. Trip atan erkek mi olurmus bence bu kotu bi huy. Simdiden oturup konusun bunu etraflica. Annemle babam 30senelik evli babam hep trip atar küser annem alttan alir. Boyle alistirmamak lazim. Sakinlestiginde konusmalisin bunu kesinlikle.

Bende cok tehdit ederdim eskiden ustu kapali sekilde. Ama öyle bir yar sevmisim ki Allahima sukurler olsun kalbine kurban olurum, bir gün bile beni kırmisligi incitmisligi yoktur. Hep alttan alir sakin sakin anlatir aciklar. Cok asigim açilin gidiyorum :))))

Bende erkek arkadaşım yanımda diye daha çok heyecan yapmıştım ilkinde çok utanmıştım yaa peki nerde kalacaklar trabzonda? (bu arada doğu karadeniz fanıyımdır )

Dogu karadenizliyim bende:)

Hangi il?

Benim öküz geldi özür diledi. Hastasın diye merak ettim sen açmayıncada daha çok merak ettim dedi. Bide 2gün önce duymamıştım aradığını. Üst üste olunca ona sinirlenmiş. Bende kızdım ayrılmak kolay mı bu kadar diye. Zaten ilk defa ağzına alıyo. Daha öncede bende hiç kullanmadım kullanmıyacağmda bi kelime. Yemeğe gidip düzelttik aramızı.

Off komşu derdinden bıktım yeminle.. Üst katta ev sahibim oturuyor, bir gün başıma yıkacaklar şu evi ya! Deli oluyorum.

benimde aynı ev sahibim deil benim komşu ama her gün aksam bu yuzden ayaklarım eve gelmiyor gece 12'de elektrik süpürgesi çalıstırı,çocukları ordan orya zıplar koşar hiç durmaz duvarları inletir,kocası gece 1'de digitürkte maç izler ooo anlatsam roman olur

Şükür öyle bi derdim yok. İnşallah olmazda ya

Çok sevindim canım ben demiştim halledersiniz arar diye

Şu an var ya sinirden zor duruyorum ya.. İnan başkası olsa kapılarına dayanırdı çoktan.. Nasılsa kiracı diye mi önemsemiyorlar ben anlamadım. Sanki koltukları, mobilyaları kaldırıp küüüüt bırakıyorlar yere.. Şu an başım çok ağrıyor.

evet bende aynısını düşünüyorum.ben tek oldugum için böyle rahat davranıyorlar.benimde başımda bi erkek olaydı şimdiye yüz kez sorardı hesabını ama ben tek basıma ne yapıcam.bide ztn burda herkes şirret,adam gibi konusup anlaşacagın insanlar deiller..ev sahibime fln söyledim daha önce rahatsız oldugumu,kendilerine kaç kez söyledi kadın ama umurlarında deil çünkü buradakiler malesef toplu yaşama görgüsünden çok uzak insanlar.ben gece 12'den sonra tv sesini o kdr kısıyorum ki kimse rahatsız olmasın diye.yani düşünce insanın içinde olacak,görgü insanın içinde olacak.bayramda memlekete gittim 10 gün.elektrik sigortasını indirmişler aşağıdan geride kaldırmamıslar,bütün buzlugumda ki etlerim,böreklerim hepsi çürümüş.eve bi girdim resmen bi ceset kokusu var evde.kafayı yedim.ne kdr uzun süre o leş kokusu gitmedi dolaptan o kdr çamasır suyu ile silmeme ragmen kısaca artık İstanbuldan her anlamda nefret ediyorum.kimsenin kimseye saygısı yok bana göre burda.herkes sadece kendini düşünüyor.umarım evlenince burda yaşamayız

Çok kötü olmuş canım ya.. Ben de tek yaşıyorum sanırım cidden o yüzden önemsenmiyoruz. Erkek arkadaşım çık söyle diyor da nasıl söyleyim yani.. Ne diycem ki? Aslında düşününce rahatsızlığını dile getiriyorsun ama ben yapamam işte onu..

yani evet rahatsızlıgımın farkındalar ama umurları değil ki koca kadın sonucta cocuk mu? insan olana bi kere söylemek yeter.ev sahibim konustu işte rahatsız oluyor dedi,daha ben yüz kez kapısına mı cıkıcam kapısına gider söylersin ama kocası bi küfreder,,erkek adamla oturup küfürleşecek misin Allah'a havale ediyorum işte sadece,nefret ediyorum hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…