2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence duzelirsiniz canim skmamaya calis canini.. belki telefona bakmama konusunda hassastir..benm erkek arkadasim da arayip bana ulasamazsa cildirio.ikiniz de sakinlesin oyle konusun bence

açık büfenin üstüne bunlar nasıl olur kızlar :)
bunlara bayildimm. Nerde satiliyor ki :) ama evde degilde acik alanda daha guzel gibi geldi bana

Bende erkek arkadaşım yanımda diye daha çok heyecan yapmıştım ilkinde çok utanmıştım yaa peki nerde kalacaklar trabzonda? (bu arada doğu karadeniz fanıyımdır )
Bizde kalıcaklar canım :)) Bu aksam önce yemek yeriz sora sohbet felan cay meyve gece gec yatilir buyuk ihtimalle sabah kahvalti sorasinda merkezdeki yerleri gezmeye goturcem atatürk köskü ayasofya camii vs sora bizim ciftlik evimiz var koy gibi ama merkeze yakın babaannem var orada onla tanistiririm yapabilirsek bide mangal yapicaz aksam yine evde cay felan fasli yatip pazar sabah erken donecekler

Bende aynı şeyi düşündüm,açık landa bahçeli bir mekanda çok hoş durur

Ayyy tam bir kaynaşma süperr yaa İnşallah umduğun gibi güzel geçer herşey, uzungöle de götür bence

cnm cehaletimden soruyorum ama ağır olunca porseleni ne oluyor? sağlığa zararlı mı yoksa kalitesiz mi? kendimi çok bilgisiz hissettim walla
2. kalite gibi canım daha ağır ama daha dayanıksız keramika da kahya markası zaten.. yok tatlım bende bilmiyordum bileciğe geldim porland fabrikasından çok velim var çeyiz alacaksanız personel indirimimiz bile var diyorlar sağolsnlar

Evet canım iyi bilirim ben yengeç kadınıyım

bence de böyle bir nedenden ayrılık olmaz.ayrıca da erkeğinde kaprislisi ayrı bi çekilmez oluyor walla.bence hiç bişi yokmuş gibi davranın,boşa uzayıp canınızın sıkılacağı bi konu değil.

Canım ben daha once tanıstımda 2 kere yuz yuze gorusebildik ama ailem ilk defa karsılasacaklar erkek arkadasimda yok onu istemede gorecekler . Daha once amcam ve enistemle tanistirmistim sadece

hadi gözün aydın cnm :)

ay bende oyleyim ya kendim yazıp kendim oynuyom resmen nasıl engel olucaz buna wallaha

bu duruma sevinilmez ama sevindim vallahi Sevgilim bana sen çok iyi kurgu yapıyosun..senaryo yazsana demişti nasıl uyuz olmuştum ,

kızlar walla bende sevindim çünkü bende yalnız deilmişim dmk biz kız milletinin geninde varmış bu kendi kendine senaryo yazma benim sözlümde bana der,kendin yazıosun,kendin kuruyosun yine üzülen boş yere kendin oluyorsun yok öyle bişi kurup durma kafanda diye sizleri okuyunca dejavu yaşadım bir an resmen

Ben aslanımmm burç uyumlarında iki burç anlaşıyor diye biliyorum canım ben hatta çoğu anlaştığım .insanlar hep yengeç benim
Ya ben de aslanim :) ama yengec tek tanidigm erkek arkadasim. O yuzden merak ettimm :). Zaten dogum gunu yakin insanlar iyi anlasirmiss :) Arkadasliklar cok iyi ama iliski olarak zor bi ikiliymis. Biz erkek arkadasimla arkadasken de cok iyi anlasiyorduk simdi aradaki tartismaalari saymazsak gayet iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…