- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Dıştan bende sakinim hatta ben ağır vasıtayım o dereceama içimde kopan fırtınallaaaarrrr
ay bende oyleyim ya kendim yazıp kendim oynuyom resmen nasıl engel olucaz buna wallahaAh o fırtınalar , ben level atladım artık..En olumsuz şeyleri düşünürüm, yaşamış gibi sinirlenir tepki veririm
Selam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
bunlara bayildimm. Nerde satiliyor ki :) ama evde degilde acik alanda daha guzel gibi geldi bana
açık büfenin üstüne bunlar nasıl olur kızlar :)
Vaov yalnız değilmişimAh o fırtınalar , ben level atladım artık..En olumsuz şeyleri düşünürüm, yaşamış gibi sinirlenir tepki veririm
Bizde kalıcaklar canım :)) Bu aksam önce yemek yeriz sora sohbet felan cay meyve gece gec yatilir buyuk ihtimalle sabah kahvalti sorasinda merkezdeki yerleri gezmeye goturcem atatürk köskü ayasofya camii vs sora bizim ciftlik evimiz var koy gibi ama merkeze yakın babaannem var orada onla tanistiririm yapabilirsek bide mangal yapicaz aksam yine evde cay felan fasli yatip pazar sabah erken doneceklerBende erkek arkadaşım yanımda diye daha çok heyecan yapmıştım ilkindeçok utanmıştım yaa peki nerde kalacaklar trabzonda? (bu arada doğu karadeniz fanıyımdır )
ay bende oyleyim ya kendim yazıp kendim oynuyom resmen nasıl engel olucaz buna wallaha
Vaov yalnız değilmişim
Bence duzelirsiniz canim skmamaya calis canini.. belki telefona bakmama konusunda hassastir..benm erkek arkadasim da arayip bana ulasamazsa cildirio.ikiniz de sakinlesin oyle konusun bence
bunlara bayildimm. Nerde satiliyor ki :) ama evde degilde acik alanda daha guzel gibi geldi bana
Ayyy tam bir kaynaşma süperr yaaBizde kalıcaklar canım :)) Bu aksam önce yemek yeriz sora sohbet felan cay meyve gece gec yatilir buyuk ihtimalle sabah kahvalti sorasinda merkezdeki yerleri gezmeye goturcem atatürk köskü ayasofya camii vs sora bizim ciftlik evimiz var koy gibi ama merkeze yakın babaannem var orada onla tanistiririm yapabilirsek bide mangal yapicaz aksam yine evde cay felan fasli yatip pazar sabah erken donecekler
Canım uzungöle nisam zamanı gideriz ins cunku uzak yolu var baya cok yorucu olur.Ayyy tam bir kaynaşma süperr yaaİnşallah umduğun gibi güzel geçer herşey, uzungöle de götür bence
2. kalite gibi canım daha ağır ama daha dayanıksız keramika da kahya markası zaten.. yok tatlım bende bilmiyordum bileciğe geldim porland fabrikasından çok velim var çeyiz alacaksanız personel indirimimiz bile var diyorlar sağolsnlarcnm cehaletimden soruyorum ama ağır olunca porseleni ne oluyor? sağlığa zararlı mı yoksa kalitesiz mi? kendimi çok bilgisiz hissettim walla
Evet canım iyi bilirim ben yengeç kadınıyımayy insallah yaa. Sen bana bilgilisin yengec erkegi hakkinda sanirmm :) 2 sene oldu bizim hala zaman zaman cok sasirdigm ozellikleri cikiyor :)
Merhabaaa :)
Kalin olmasi iyi degilmis canim. Sagliksz degil ama daha ucuz urunler genelde kalin olurmus :) annem oyle diyor. Seramikler genelde kalin oluyor:) porselenler ince :)
Ayyy ben de kesinlikle oyleyimm. Hayatta duramam evde. Ilk isim cikarmak unutursam filan uyuyamam gece.:)
Selam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
Canım ben daha once tanıstımda 2 kere yuz yuze gorusebildik ama ailem ilk defa karsılasacaklar erkek arkadasimda yok onu istemede gorecekler . Daha once amcam ve enistemle tanistirmistim sadece
tam bilmiyorum ki canım bi sitede 120 ye gördüm bi sitede 80 e tam fiyatları bilmiyorum ama bi kurabiyeliğede 120 veremem
ay bende oyleyim ya kendim yazıp kendim oynuyom resmen nasıl engel olucaz buna wallaha
bu duruma sevinilmez ama sevindim vallahiSevgilim bana sen çok iyi kurgu yapıyosun..senaryo yazsana demişti nasıl uyuz olmuştum ,
Peki cevrende yakin arkadaslarindan filan aslan olan var mi ? Nasil anlasiyorsunuzEvet canım iyi bilirim ben yengeç kadınıyım
Ben aslanımmmPeki cevrende yakin arkadaslarindan filan aslan olan var mi ? Nasil anlasiyorsunuz
Canım sen yaparsın bunu balona ipini sarıp tutkalla yapıştırıyorsun kuruyunca balonu patlatıyorsun güzel oluyoryok canım evde normalde bu tarz yapıp avize olarak kullanıyolarmış...
ilgi beklemiştir bazen bebek gibi oluyorlar canım hepiciği aynıEvet canım kaprisi hep var maalesef
Ya ben de aslanim :) ama yengec tek tanidigm erkek arkadasim. O yuzden merak ettimm :). Zaten dogum gunu yakin insanlar iyi anlasirmiss :) Arkadasliklar cok iyi ama iliski olarak zor bi ikiliymis. Biz erkek arkadasimla arkadasken de cok iyi anlasiyorduk simdi aradaki tartismaalari saymazsak gayet iyi :)Ben aslanımmmburç uyumlarında iki burç anlaşıyor diye biliyorum canım ben hatta çoğu anlaştığım .insanlar hep yengeç benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?