- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ben bugun calisiyorum
Benim düğünümde senin nişanın mı olacakkk:)))Cok tesekkür ederim canlar moral oldunuz bana. İlk tanısma oldu hem mesafe uzak oldugu icin (Trabzon_İstanbul) önce misafir ettik. ALLAH nasip ederse Ocak 30 da isteme 31indede nisan olucak
Benim düğünümde senin nişanın mı olacakkk:)))Cok tesekkür ederim canlar moral oldunuz bana. İlk tanısma oldu hem mesafe uzak oldugu icin (Trabzon_İstanbul) önce misafir ettik. ALLAH nasip ederse Ocak 30 da isteme 31indede nisan olucak
katıldın bile hoşgeldin aramıza kendini tanıt biraz istersenbende size katılabilir miyim 2015 geliniyim
ooo senin işin çok bebişi bizim yerimizede sevGünaydın gelincikleeerrr:) bugün çok işim var :) önce evi temizleyip sonra okuldan arkadaşa bebek görmesine gitcez. Görüşürüz akşama:)
Günaydın gelincikleeerrr:) bugün çok işim var :) önce evi temizleyip sonra okuldan arkadaşa bebek görmesine gitcez. Görüşürüz akşama:)
bende size katılabilir miyim 2015 geliniyim
iyiyiz bugün sen nasılsınn :)nasılsınız arkadaslar :)
nasılsınız arkadaslar :)
günaydın ben hiç mahcupluk hissetmedim sadece bi ara çok kötü oldum...
şimdi herkes geldi oturdu erkeklerin yanına geçtim hoşgeldiniz dedim herkese tek tek babasının elini öpücem adam izin vermedi bizimkilere görede bu büyük saygısızlık...adam benim ben olduğumu bilmiyomuş o yüzden vermemiş elini
ayy içeri geçtim nasıl ağlıyorum bana elini öptürmedi diye
sevgilimin ablası yengem iki yanımda beni teselli etmeye çalışıyolar
Cok tesekkür ederim canlar moral oldunuz bana. İlk tanısma oldu hem mesafe uzak oldugu icin (Trabzon_İstanbul) önce misafir ettik. ALLAH nasip ederse Ocak 30 da isteme 31indede nisan olucak
yekta ben sana gecen gun ne demiştim??Benim düğünümde senin nişanın mı olacakkk:)))
bende size katılabilir miyim 2015 geliniyim
beni ilk kez gördüğü için tanımıyodu ya başkası hoşgeldiniz diyo diye düşünmüş Allah'tan giderken arayı düzelttik yoksa ben o kötü durumun altından kalkamazdım :)aaa ben çok bozulurdum öyle bi hareketesanırım biraz muhafazakar bi yapısı var kayınbabanın? bi arkadasımında başına böyle bişi gelmişti de,kız ağlamaktan kahve servisi bile yapamamıstı
yekta ben sana gecen gun ne demiştim??belki de aynı gün nişanlanırız demiştim dimi :) içime doğmuş :) benimde nişanım 31 Ocak kısmetse :)
Math seninde düğünün mü o gün? anaa desene topik o gün 2 nişan 1 düğün görecek,ne güzelll
hoşgeldin :)
onlarda iyice zıvanadan çıkmışÖğlen oldu ama günaydın kızlarKomşunun çocukları yüzünden sabahın 7sinde uyandım sesten.. O saatte tepemde top oynadilar. Sonra yine dalmışım 11de uyanabildim.
Öğlen oldu ama günaydın kızlarKomşunun çocukları yüzünden sabahın 7sinde uyandım sesten.. O saatte tepemde top oynadilar. Sonra yine dalmışım 11de uyanabildim.
Öğlen oldu ama günaydın kızlarKomşunun çocukları yüzünden sabahın 7sinde uyandım sesten.. O saatte tepemde top oynadilar. Sonra yine dalmışım 11de uyanabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?