2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bunların seramiği çok ince oluyor canım...
bi arkadaşım almıştı ordan biliyorum hemde boyası lekeli gibi filan duruyo...

cnm bunların derken,Cem markasının mı yoksa bu Promo serisin mi?

Bunu bilmem de biz Essenso'nun seramik tencere setini almıştık, hiiiiiç memnun kalmadık. Seramik alma diyor annem çeyiz için..

bende teflon istiyorum,çelik tencerem var diye ama annemde seramik al diyor.teflon bakıyorum nette hiç yok orda da nerdeyse.seramikler hep almıs sanki teflon yerini yoksa bende sevemedim seramiği çok istemiyorum

saçlarım çok döklüyo, moralim çok bozuk
Zeytinyağını biraz ısıt (yakma sakın ısınması yeterli) içine bikaç diş dövülmüş sarmısak koy beraber ısıt daha doğrusu biraz soğuyunca yumurta akı da koy karıştır canım ve saçlarına masaj yaparak sür 2 saat bekle sonra yıka varsa ısırgan otu suyunu son olarak döküp durulama yoksa da sorun değil neyse sarmısaklar biraz canını sıokar ama mucize gibi bir karışım ömrüm saç dökülme sorunumla geçti, bu tarifi denedim oldu :)

Not aldım tüm yazdıklarını..teşekkür ederim..peki bunları yaptıktan sonra şampuanla mı yıkıcam?

Kızlar gelinlik içine nasıl bir çamaşır düşünüyorsunuz? Şu büstiyerli jartiyer takımlar rahat olur mu? Aslında önceden alıp bir denemek lazım evde gezip

Not aldım tüm yazdıklarını..teşekkür ederim..peki bunları yaptıktan sonra şampuanla mı yıkıcam?
Tabi ki, 1-2 hafta kadar burnuna buram buram sarmısak kokusu gelecek telaş yapma dışarıya kokmuyorsun :) bir de tararken sarmısak geliyor eline ilk iki gün o da sıkıcı ama inan saçlarına değer bir kere dene bu dediğimi

Bu akşam hemen yapıyorum dediklerini..inşallah banada şifa olur..çooookk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…