bunların seramiği çok ince oluyor canım...
bi arkadaşım almıştı ordan biliyorum hemde boyası lekeli gibi filan duruyo...
Bunu bilmem de biz Essenso'nun seramik tencere setini almıştık, hiiiiiç memnun kalmadık. Seramik alma diyor annem çeyiz için..
Zeytinyağını biraz ısıt (yakma sakın ısınması yeterli) içine bikaç diş dövülmüş sarmısak koy beraber ısıt daha doğrusu biraz soğuyunca yumurta akı da koy karıştır canım ve saçlarına masaj yaparak sür 2 saat bekle sonra yıka varsa ısırgan otu suyunu son olarak döküp durulama yoksa da sorun değil neyse sarmısaklar biraz canını sıokar ama mucize gibi bir karışım ömrüm saç dökülme sorunumla geçti, bu tarifi denedim oldu :)saçlarım çok döklüyo, moralim çok bozuk
sık sık oluyo bu ara neden bnde çözemedim yahu
promo serisinin canım...cnm bunların derken,Cem markasının mı yoksa bu Promo serisin mi?
Zeytinyağını biraz ısıt (yakma sakın ısınması yeterli) içine bikaç diş dövülmüş sarmısak koy beraber ısıt daha doğrusu biraz soğuyunca yumurta akı da koy karıştır canım ve saçlarına masaj yaparak sür 2 saat bekle sonra yıka varsa ısırgan otu suyunu son olarak döküp durulama yoksa da sorun değil neyse sarmısaklar biraz canını sıokar ama mucize gibi bir karışım ömrüm saç dökülme sorunumla geçti, bu tarifi denedim oldu :)
kızlar bşr ara kapandı kkb neden acaba?
çok nadir oluyo bazen :)
Kızlar öyle durumlarda ctrl+f5 yapın. Kazen öyle demişti bana.. O zaman açılıyor. :)
çok sıkılıyorum kızlar of
bişeyde olduğu yok aslında ruhum daralıyo bi keyfszim bgünHayırdır canım nolduu?
bişeyde olduğu yok aslında ruhum daralıyo bi keyfszim bgün
bunu almaya karar verdim
nasıl kızlar
karar vermek ne kadar zor :)Çok şık kuzu.. :)
Tabi ki, 1-2 hafta kadar burnuna buram buram sarmısak kokusu gelecek telaş yapma dışarıya kokmuyorsun :) bir de tararken sarmısak geliyor eline ilk iki gün o da sıkıcı ama inan saçlarına değer bir kere dene bu dediğimiNot aldım tüm yazdıklarını..teşekkür ederim..peki bunları yaptıktan sonra şampuanla mı yıkıcam?
Tabi ki, 1-2 hafta kadar burnuna buram buram sarmısak kokusu gelecek telaş yapma dışarıya kokmuyorsun :) bir de tararken sarmısak geliyor eline ilk iki gün o da sıkıcı ama inan saçlarına değer bir kere dene bu dediğimi
İnşallah canımm saçlarını çok yumuşak yapıcam bebek saçı gibi bu kesin zaten dökülmeyi de durdurur inşallah ben eminim :)Bu akşam hemen yapıyorum dediklerini..inşallah banada şifa olur..çooookk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?