- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
napsak kiBenimdeeeeeee
onu hiç bilmiyorumm off resmen kış geldi içim karardı paramda yok henüz olsa alışveriş yapardımBenimde öyle yaa ne konuşsak kalabalık daha iyi oluyor ya bide şu sitenin programını telefona indirebilsek süper olur yaa hep hata veriyor sürekli burda gibi olurduk
Hahahaha kesin yapardınnapsak ki
onu hiç bilmiyorumm off resmen kış geldi içim karardı paramda yok henüz olsa alışveriş yapardım
günlerdir bişey almıyorum kendimi boşlukta hissediyorum resmenHahahaha kesin yapardın
bende bi turlayıp eve geldim ama hava buz yaBen birazdn çıkarım ofisten :)
Hmm evet güzel olurdu ama piyasa da bulunur illa ki
indirimde ya ondan gözüme kestirdim şu an hava kapalı buda siyah uyum içinde olur diyorumHmm evet güzel olurdu ama piyasa da bulunur illa ki
Hatun kafanda ki nişan ritüeli nasıl olacak anlatsana bi.. Bi de ben hayatımda hiç nişan görmedim çok ilginçtir kiindirimde ya ondan gözüme kestirdim şu an hava kapalı buda siyah uyum içinde olur diyorum
Cnım genelde jartiyeri tavsiye etmiyorlar gelinlik zaten kalın oluyor bir de içinde büstiyer olunca çok rahatsız olunuyor diyorlar ben gelinlik iç çamaşırı olarak sütyen külot takımı düşünüyorum altımda jartiyer olucak yine de bide külot fırfırlı falan oluyor ya o şekilde alıcam dantelli falan ama büstiyer değil
hemen anlatıyım bende hayatımda bi kere nişan gördüm ama olsunHatun kafanda ki nişan ritüeli nasıl olacak anlatsana bi.. Bi de ben hayatımda hiç nişan görmedim çok ilginçtir ki
hemen anlatıyım bende hayatımda bi kere nişan gördüm ama olsun
kişi sayısını 50 olarak hesaplıyorum evde küçük bi kaç değişiklikle orta planını yeniden düzenliycem
6 kişilik masa açık büfe olucak...
zaten tonla ayrıntım var biliyosun
herkesin geldiğinden emin olduğum anda yüzükler takılcak ama kurdeleyi kim kesicek tepsiyi kim tutacak büyük bi soru işareti şu anda
yüzüklerden sonra uzun bi fotoğraf faslı başlar aldığım aksesuarlarla eğlenceli hale gelir diye düşünüyorum..
sonra pastayı keseriz ve yeme içme faslı başlar
herkes doyduklarından emin oldukları anda gitmeye başlar giderlerkende hediyelerini veririm
aile olarak canım erkeklere pek hitap eden bişey değil ya zaten :)Canım hediyeleri aile başı mı kişi başımı vereceksin?
Anladımm saat kaç gibi yüzükler takılacak insanlara saati kaç olarak söyleyeceksin? Birde canım açık büfe dışında mutfakta tabaklar dolu bir şekilde bekleyecek değil mi? Masaya her yiyecekten koyacak mısın ben mesela daha şık duracak bikaç şey hazırlayacam (sosisli milföy çubukları, çubuklu haribo, cupcake gibi) börektir tatlıdır sarmadır masaya koymayı düşünmüyorum sen nasıl yapacaksın?hemen anlatıyım bende hayatımda bi kere nişan gördüm ama olsun
kişi sayısını 50 olarak hesaplıyorum evde küçük bi kaç değişiklikle orta planını yeniden düzenliycem
herkesin geldiğinden emin olduğum anda yüzükler takılcak ama kurdeleyi kim kesicek tepsiyi kim tutacak büyük bi soru işareti şu anda
yüzüklerden sonra uzun bi fotoğraf faslı başlar aldığım aksesuarlarla eğlenceli hale gelir diye düşünüyorum..
herkes doyduklarından emin oldukları anda gitmeye başlar giderlerkende hediyelerini veririm
Başka zamanlar için bende düşünüyorum evet özellikle siyah renk mesela yada pudraAnladım canım, ama yine de büstiyerli bir takım almayı düşünüyorum ben başka zamanlar için.. Hoşuma gidiyor.
He bide genelde ailede ki en yaşlı kişi takıyor galiba bizde büyük ihtimalle ya sevdiceğimin dedesi takacak ya da sevdiceğimle beni tanıştıran hocam takacak gibihemen anlatıyım bende hayatımda bi kere nişan gördüm ama olsun
insanlara 1 derim heralde canım gelmeleri yine 2 yi bulur diye tahmin ediyorum...Anladımm saat kaç gibi yüzükler takılacak insanlara saati kaç olarak söyleyeceksin? Birde canım açık büfe dışında mutfakta tabaklar dolu bir şekilde bekleyecek değil mi? Masaya her yiyecekten koyacak mısın ben mesela daha şık duracak bikaç şey hazırlayacam (sosisli milföy çubukları, çubuklu haribo, cupcake gibi) börektir tatlıdır sarmadır masaya koymayı düşünmüyorum sen nasıl yapacaksın?
ilşla kız tarafı takar yada erkek tarafı takar diye bi adet varmış tam bilmiyorumHe bide genelde ailede ki en yaşlı kişi takıyor galiba bizde büyük ihtimalle ya sevdiceğimin dedesi takacak ya da sevdiceğimle beni tanıştıran hocam takacak gibi
Hmm anladım kuzuilşla kız tarafı takar yada erkek tarafı takar diye bi adet varmış tam bilmiyorum
ona takılmazsak en yaşlı sevgilimin babası...
babam amcamın takmasını isteyebilir....
bizim tarafta en yaşlı annemin amcası ne olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?