2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım, ama yine de büstiyerli bir takım almayı düşünüyorum ben başka zamanlar için.. Hoşuma gidiyor.

Hatun kafanda ki nişan ritüeli nasıl olacak anlatsana bi.. Bi de ben hayatımda hiç nişan görmedim çok ilginçtir ki
hemen anlatıyım bende hayatımda bi kere nişan gördüm ama olsun
kişi sayısını 50 olarak hesaplıyorum evde küçük bi kaç değişiklikle orta planını yeniden düzenliycem
6 kişilik masa açık büfe olucak...
zaten tonla ayrıntım var biliyosun
herkesin geldiğinden emin olduğum anda yüzükler takılcak ama kurdeleyi kim kesicek tepsiyi kim tutacak büyük bi soru işareti şu anda
yüzüklerden sonra uzun bi fotoğraf faslı başlar aldığım aksesuarlarla eğlenceli hale gelir diye düşünüyorum..
sonra pastayı keseriz ve yeme içme faslı başlar
herkes doyduklarından emin oldukları anda gitmeye başlar giderlerkende hediyelerini veririm

Canım hediyeleri aile başı mı kişi başımı vereceksin?

Anladımm saat kaç gibi yüzükler takılacak insanlara saati kaç olarak söyleyeceksin? Birde canım açık büfe dışında mutfakta tabaklar dolu bir şekilde bekleyecek değil mi? Masaya her yiyecekten koyacak mısın ben mesela daha şık duracak bikaç şey hazırlayacam (sosisli milföy çubukları, çubuklu haribo, cupcake gibi) börektir tatlıdır sarmadır masaya koymayı düşünmüyorum sen nasıl yapacaksın?

He bide genelde ailede ki en yaşlı kişi takıyor galiba bizde büyük ihtimalle ya sevdiceğimin dedesi takacak ya da sevdiceğimle beni tanıştıran hocam takacak gibi

insanlara 1 derim heralde canım gelmeleri yine 2 yi bulur diye tahmin ediyorum...
evet tüm tabaklar hazır olucak...
açık büfeyede her çeşitten koymayı düşünüyorum ama çok kalabalık bi görüntü olmasınıda istemiyorum açıkçası
tabaktaki her çeşit olmasa bile sarma ve poğaça büfede olur sanırım...

He bide genelde ailede ki en yaşlı kişi takıyor galiba bizde büyük ihtimalle ya sevdiceğimin dedesi takacak ya da sevdiceğimle beni tanıştıran hocam takacak gibi
ilşla kız tarafı takar yada erkek tarafı takar diye bi adet varmış tam bilmiyorum
ona takılmazsak en yaşlı sevgilimin babası...
babam amcamın takmasını isteyebilir....
bizim tarafta en yaşlı annemin amcası ne olur bilmiyorum

Nişan, ömür boyu birlikteliğe giden yolun ilk adımları... Çok güzel bir duygu... İki yıl önce nişanlanmaya heves ettik eski sevgilimle, açıkçası bu bana şimdi bakınca "çocuksu" gibi geliyor... 20 yaşımdayım, daha üniversitedeyim, vay efendim bütün tanıdıklar evleniyormuş, deneyelim mi? Bir acele herkese duyurduk, elimiz ayağımıza dolaştı... Nişanımız oldu olmasına, bir baktım "Artık sen nişanlısın. Artık sen düğün arifesindesin..." say say dur... Ailelerimiz iyice bir kaynaştı. Daha nişan yapılalı 2 hafta olmuş, torun torba konuşuluyor. Kendi kendimize sıkılmaya başladık. Ailelerimizin bizden heyecanlı olması, çevredekilerin beklentileri kendimi olduğumdan büyük hissetmeme neden oldu. "Biz ne yapıyoruz, daha 20 yaşındayız, yaşamımızın en güzel dönemi, ne oluyor?..." Sonra sevgilimle ayrılma kararı aldık. Saçma bir ilişkiydi, komikti. Daha 5 ay önce sevgili olduğum (Bayadır tanışıyorduk aslında) bir erkekle nişanlanmamdan ne beklerdiniz? Hem de 20 yaşımda... Bazen kendini yaşından farklı hissedersin. Benim deneyimim böyleydi. Şimdi ise bir ilişkim var, merak etmeyin acele yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…