2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bişeyde olduğu yok aslında ruhum daralıyo bi keyfszim bgün

Allah allahh azcık dışarı çıkıp hava mı alsan ?
üçte cıkcam evden bi dışarı cıkıp alılveriş yapcam sacöa bi gergnlik var bnde walla geldiler yine :)

Acaba regl günün mü yaklaştı? Çık çık değişiklik olur gelince yine yazarsın :)

Allah allahh azcık dışarı çıkıp hava mı alsan ?

Acaba regl günün mü yaklaştı? Çık çık değişiklik olur gelince yine yazarsın :)
ay evden yazmışım bide kafa gitti bnm :9 İşten cıkcam 3 te ay cok güldüm kendime ya 15 gibi oluyorum ayın ama erkenden geldiler bana bu ay galiba :)

size kendndem bahsediyim
28 temmuz 2012 de tanıstım sevgilimle
20 şubat 2014 de söz yaptık
07 eylül 2014 nişan ve 2015 de düğün 1 buçuk aylık yeni gelin sayılırım

kızlar yaa herkes hazırlıklar nasıl gidiyo diye soruyo biz şimdi salonu tuttuk bn ufak ufak çeyizlik bişeyler alıyom gelinlik bak diyenler bi yandan mobilya bak diyenler bi yandan bana erken gibi geliyo dha bn mi abartıyom etrafımdakiler mi ?

Söz ,nişan oldu sanırım senin? düğün ne zaman salon tutulduğuna göre?Ona göre yorum yapıcam.. (kusura bakma o kadar çok gelincik var ki burada hangisi sözlü kimin düğün zamanı yaklaşıyo karıştırıyorum) :) :)

Düğün tarihi ne zaman?

Kızlar gelinlik içine nasıl bir çamaşır düşünüyorsunuz? Şu büstiyerli jartiyer takımlar rahat olur mu? Aslında önceden alıp bir denemek lazım evde gezip
Cnım genelde jartiyeri tavsiye etmiyorlar gelinlik zaten kalın oluyor bir de içinde büstiyer olunca çok rahatsız olunuyor diyorlar ben gelinlik iç çamaşırı olarak sütyen külot takımı düşünüyorum altımda jartiyer olucak yine de bide külot fırfırlı falan oluyor ya o şekilde alıcam dantelli falan ama büstiyer değil

Düğün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…