- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İnşallah canımm saçlarını çok yumuşak yapıcam bebek saçı gibi bu kesin zaten dökülmeyi de durdurur inşallah ben eminim :)
üçte cıkcam evden bi dışarı cıkıp alılveriş yapcam sacöa bi gergnlik var bnde walla geldiler yine :)Allah allahh azcık dışarı çıkıp hava mı alsan ?
bişeyde olduğu yok aslında ruhum daralıyo bi keyfszim bgün
üçte cıkcam evden bi dışarı cıkıp alılveriş yapcam sacöa bi gergnlik var bnde walla geldiler yine :)
ay evden yazmışım bide kafa gitti bnm :9 İşten cıkcam 3 te ay cok güldüm kendime ya 15 gibi oluyorum ayın ama erkenden geldiler bana bu ay galiba :)Allah allahh azcık dışarı çıkıp hava mı alsan ?
Acaba regl günün mü yaklaştı? Çık çık değişiklik olur gelince yine yazarsın :)
ay evden yazmışım bide kafa gitti bnm :9 İşten cıkcam 3 te ay cok güldüm kendime ya 15 gibi oluyorum ayın ama erkenden geldiler bana bu ay galiba
Ferforje örnekleri var mı canım?karar vermek ne kadar zor :)
EVET EVETTT KESİN ÖYLE :)Olsun canım anladım benGaliba erkenden geliyolar bu ay sana :)
allah tamamını erdirsin canım :)size kendndem bahsediyim
28 temmuz 2012 de tanıstım sevgilimle
20 şubat 2014 de söz yaptık
07 eylül 2014 nişan ve 2015 de düğün 1 buçuk aylık yeni gelin sayılırım
var ama olmasa daha iyiFerforje örnekleri var mı canım?
kızlar yaa herkes hazırlıklar nasıl gidiyo diye soruyo biz şimdi salonu tuttuk bn ufak ufak çeyizlik bişeyler alıyom gelinlik bak diyenler bi yandan mobilya bak diyenler bi yandan bana erken gibi geliyo dha bn mi abartıyom etrafımdakiler mi ?
kızlar yaa herkes hazırlıklar nasıl gidiyo diye soruyo biz şimdi salonu tuttuk bn ufak ufak çeyizlik bişeyler alıyom gelinlik bak diyenler bi yandan mobilya bak diyenler bi yandan bana erken gibi geliyo dha bn mi abartıyom etrafımdakiler mi ?
Cnım genelde jartiyeri tavsiye etmiyorlar gelinlik zaten kalın oluyor bir de içinde büstiyer olunca çok rahatsız olunuyor diyorlar ben gelinlik iç çamaşırı olarak sütyen külot takımı düşünüyorum altımda jartiyer olucak yine de bide külot fırfırlı falan oluyor ya o şekilde alıcam dantelli falan ama büstiyer değilKızlar gelinlik içine nasıl bir çamaşır düşünüyorsunuz? Şu büstiyerli jartiyer takımlar rahat olur mu? Aslında önceden alıp bir denemek lazım evde gezip
Düğün ne zaman canım?kızlar yaa herkes hazırlıklar nasıl gidiyo diye soruyo biz şimdi salonu tuttuk bn ufak ufak çeyizlik bişeyler alıyom gelinlik bak diyenler bi yandan mobilya bak diyenler bi yandan bana erken gibi geliyo dha bn mi abartıyom etrafımdakiler mi ?
Ay evetbugün pek bi sessiziz :)
çok canım sıkılıyo yaAy evet
Benimde öyle yaa ne konuşsak kalabalık daha iyi oluyor ya bide şu sitenin programını telefona indirebilsek süper olur yaa hep hata veriyor sürekli burda gibi olurdukçok canım sıkılıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?