- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
5 ayda maşallahınız varmış gerçektenNişan, ömür boyu birlikteliğe giden yolun ilk adımları... Çok güzel bir duygu... İki yıl önce nişanlanmaya heves ettik eski sevgilimle, açıkçası bu bana şimdi bakınca "çocuksu" gibi geliyor... 20 yaşımdayım, daha üniversitedeyim, vay efendim bütün tanıdıklar evleniyormuş, deneyelim mi? Bir acele herkese duyurduk, elimiz ayağımıza dolaştı... Nişanımız oldu olmasına, bir baktım "Artık sen nişanlısın. Artık sen düğün arifesindesin..." say say dur... Ailelerimiz iyice bir kaynaştı. Daha nişan yapılalı 2 hafta olmuş, torun torba konuşuluyor. Kendi kendimize sıkılmaya başladık. Ailelerimizin bizden heyecanlı olması, çevredekilerin beklentileri kendimi olduğumdan büyük hissetmeme neden oldu. "Biz ne yapıyoruz, daha 20 yaşındayız, yaşamımızın en güzel dönemi, ne oluyor?..." Sonra sevgilimle ayrılma kararı aldık. Saçma bir ilişkiydi, komikti.Daha 5 ay önce tanıdığım (çok şükür ki çok iyi bir sevgiliydi) bir erkekle nişanlanmamdan ne beklerdiniz? Hem de 20 yaşımda... Bazen kendini yaşından farklı hissedersin. Benim deneyimim böyleydi. Şimdi ise bir ilişkim var, merak etmeyin acele yok
ilşla kız tarafı takar yada erkek tarafı takar diye bi adet varmış tam bilmiyorum
ona takılmazsak en yaşlı sevgilimin babası...
babam amcamın takmasını isteyebilir....
bizim tarafta en yaşlı annemin amcası ne olur bilmiyorum
Yanlış anlatmışım, hemen düzeltiyorum. 5 ay önce sevgili olmuştuk. Daha önceden de tanışıyorduk, açıkçası sonradan arkadaşlarımız bizi kaynaştırdı.5 ayda maşallahınız varmış gerçekten
Nişan, ömür boyu birlikteliğe giden yolun ilk adımları... Çok güzel bir duygu... İki yıl önce nişanlanmaya heves ettik eski sevgilimle, açıkçası bu bana şimdi bakınca "çocuksu" gibi geliyor... 20 yaşımdayım, daha üniversitedeyim, vay efendim bütün tanıdıklar evleniyormuş, deneyelim mi? Bir acele herkese duyurduk, elimiz ayağımıza dolaştı... Nişanımız oldu olmasına, bir baktım "Artık sen nişanlısın. Artık sen düğün arifesindesin..." say say dur... Ailelerimiz iyice bir kaynaştı. Daha nişan yapılalı 2 hafta olmuş, torun torba konuşuluyor. Kendi kendimize sıkılmaya başladık. Ailelerimizin bizden heyecanlı olması, çevredekilerin beklentileri kendimi olduğumdan büyük hissetmeme neden oldu. "Biz ne yapıyoruz, daha 20 yaşındayız, yaşamımızın en güzel dönemi, ne oluyor?..." Sonra sevgilimle ayrılma kararı aldık. Saçma bir ilişkiydi, komikti.Daha 5 ay önce tanıdığım (çok şükür ki çok iyi bir sevgiliydi) bir erkekle nişanlanmamdan ne beklerdiniz? Hem de 20 yaşımda... Bazen kendini yaşından farklı hissedersin. Benim deneyimim böyleydi. Şimdi ise bir ilişkim var, merak etmeyin acele yok
Yanlış anlatmışım, hemen düzeltiyorum. 5 ay önce sevgili olmuştuk. Daha önceden de tanışıyorduk, açıkçası sonradan arkadaşlarımız bizi kaynaştırdı.5 ayda maşallahınız varmış gerçekten
benim için farketmiyo gerçiKız tarafından biri takıyor canım bizde ama öyle en büyük kimse o takar diye bişi yok.
sonuç olarak yine aynı hesap bence arkadaş ve sevgili kavramları farklı olduğu içinYanlış anlatmışım, hemen düzeltiyorum. 5 ay önce sevgili olmuştuk. Daha önceden de tanışıyorduk, açıkçası sonradan arkadaşlarımız bizi kaynaştırdı.
Bende bu konularda uzun süreye gelemiyorum, boğulduğumu hissediyorum. Ben sevdiğim insanlarla oturur konuşur gezer tozarım. Evde kır dizini otur tiplerinden değilim ki...hakkınızda hayırlısı olsun, benim 1 sene olucak ki hala gel gitlerdeyim.
Bende bu konularda uzun süreye gelemiyorum, boğulduğumu hissediyorum. Ben sevdiğim insanlarla oturur konuşur gezer tozarım. Evde kır dizini otur tiplerinden değilim ki...hakkınızda hayırlısı olsun, benim 1 sene olucak ki hala gel gitlerdeyim.
Bende bu konularda uzun süreye gelemiyorum, boğulduğumu hissediyorum. Ben sevdiğim insanlarla oturur konuşur gezer tozarım. Evde kır dizini otur tiplerinden değilim ki...
tepsiyi hangi taraf tutar peki?
Gelincikler ben çıkıyorummm eve gidicem öpüldünüzhoşçakalınn
Bende tam tersi acele olan işlere sıcak bakamıyorum..
benim için farketmiyo gerçi
tepsiyi hangi taraf tutar peki?
sonuç olarak yine aynı hesap bence arkadaş ve sevgili kavramları farklı olduğu için
al benden de o kadar
biz 3aylık beraberiz aşkımla 2012 yılı, eylülde nişanlanalım çocuk gibi gezicez mi dedidaha birbirimizi 6aydır tanıyoduk toplamda. bi heves bende tamam desem şimdiye çocuğum olurdu diyormuşum
şaka bi yana ben 3aylık tanışmayla evlenemem dedim. zaten maddi imkanlar da el vermiyordu. o zaman nişanlansam şimdiki gibi istediklerimi yapamazdım da. 2013te evlenme planımız da vardı. o da olmadı
o zaman üzülmüştüm olmamasına ama şimdi iyi ki diyorum
Tepsiyi gelinin varsa kız kardeşlerinden biri tutar, yoksa yine kız tarafından genç bir kız tutar.
Hele bu devirde millet kariyer yaparak evleniyordu 30'undan sonra evlenen çok kişi var artık ama gençler tekrar başladı evlenmek istemeye liseden sonra hemen evleniyorlar çok şaşırıyorum ya resmen eskiye döndükBirazda ailenin katkısı olduğunu düşünüyorum ben..duyuyorum daha 20 yaşına yeni girmiş kızlara evde kalmış muhabbeti yapılıyo..Herşeyin bir yaşı var bence..
Hep korkutmuştur beni acele alınınan kararlar, içime sinerek olması lazım bazı şeylerin..
Ben kuzenlerimden birine tutturcam ortaokul/lise çağlarında ki :)Evli kız kardeş tutabilir mi ?
Hele bu devirde millet kariyer yaparak evleniyordu 30'undan sonra evlenen çok kişi var artık ama gençler tekrar başladı evlenmek istemeye liseden sonra hemen evleniyorlar çok şaşırıyorum ya resmen eskiye döndük
bende benimkinin yeğenine tuttururum 16 yaşındaBen kuzenlerimden birine tutturcam ortaokul/lise çağlarında ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?