2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

5 ayda maşallahınız varmış gerçekten

Kız tarafından biri takıyor canım bizde ama öyle en büyük kimse o takar diye bişi yok.

hakkınızda hayırlısı olsun, benim 1 sene olucak ki hala gel gitlerdeyim.

Kız tarafından biri takıyor canım bizde ama öyle en büyük kimse o takar diye bişi yok.
benim için farketmiyo gerçi
tepsiyi hangi taraf tutar peki?
Yanlış anlatmışım, hemen düzeltiyorum. 5 ay önce sevgili olmuştuk. Daha önceden de tanışıyorduk, açıkçası sonradan arkadaşlarımız bizi kaynaştırdı.
sonuç olarak yine aynı hesap bence arkadaş ve sevgili kavramları farklı olduğu için

Bende tam tersi acele olan işlere sıcak bakamıyorum..

al benden de o kadar

biz 3aylık beraberiz aşkımla 2012 yılı, eylülde nişanlanalım çocuk gibi gezicez mi dedi daha birbirimizi 6aydır tanıyoduk toplamda. bi heves bende tamam desem şimdiye çocuğum olurdu diyormuşum

şaka bi yana ben 3aylık tanışmayla evlenemem dedim. zaten maddi imkanlar da el vermiyordu. o zaman nişanlansam şimdiki gibi istediklerimi yapamazdım da. 2013te evlenme planımız da vardı. o da olmadı

o zaman üzülmüştüm olmamasına ama şimdi iyi ki diyorum

benim için farketmiyo gerçi
tepsiyi hangi taraf tutar peki?

sonuç olarak yine aynı hesap bence arkadaş ve sevgili kavramları farklı olduğu için

Tepsiyi gelinin varsa kız kardeşlerinden biri tutar, yoksa yine kız tarafından genç bir kız tutar.

Birazda ailenin katkısı olduğunu düşünüyorum ben..duyuyorum daha 20 yaşına yeni girmiş kızlara evde kalmış muhabbeti yapılıyo..Herşeyin bir yaşı var bence..

Hep korkutmuştur beni acele alınınan kararlar, içime sinerek olması lazım bazı şeylerin..

Hele bu devirde millet kariyer yaparak evleniyordu 30'undan sonra evlenen çok kişi var artık ama gençler tekrar başladı evlenmek istemeye liseden sonra hemen evleniyorlar çok şaşırıyorum ya resmen eskiye döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…