2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aşkım bana yemek kitabı alçakmış öyle nette felan bakmama gerek kalmıcakmış :)

canım önlük yaptırmıştın geldi mi ürünler nasıl memnun kaldın mı birde nerden sipariş vermiştin şapkası da var mı tatlım

Canım muhtemelen yarın gelecek, haftasonuna denk geldiği için daha alamadım. İstersen şapka da yapıyor ama ben yaptırmadım. Instagramdan bir hesap madebyimran :)

Canım muhtemelen yarın gelecek, haftasonuna denk geldiği için daha alamadım. İstersen şapka da yapıyor ama ben yaptırmadım. Instagramdan bir hesap madebyimran :)

Hımm anladım canım kumaşı nasıl acaba ?en ufak su değdiğinde kıyafete geçiriyor mu acaba ?

Yazmıştın sen onu hemen bakayım da incelemeye alayım bikç zaman sonra sipariş vereyim

aslında 3 takım önlük var englısh homedan aldıydım ama doyamıyorum önlüklere

bundan da ikimize özel yaptıtırım eğer ki beğenirsem bakalım

Bi tembellik var bende bu akşam sormayın gitsin:)) ütü yapmam gerek ama bıraktım. Sevdicek ehliyetten vazgeçtim diye kızdı bana. Bende yarın tekrar derse başlıyorum. Ama artık yoğun trafik olmayan yerlerde de ben kullanacam:))

Tam bana hitap ediyor canım o ürünler rengarenk.. Sağolsun bayan hediyeler de yolluyor valla..

ne güzelmiş hediyeler göndermesi canım senin kullanıcı adın ne ben seni takibe almış mıydım acaba

Bende de öyle yarın iş var ya canım ondandır aa ben bugün kuaföre gidecektim unuttum :)
benimde kıyafetimi hazırlayı duş alıp ojelerimi sürmem lazım

şimdi çorba koydumm ocağa bakalım nasıl tadı yeni bir taif

bu havalarda iyi gelir sıcak bir çorba

bence bırakmamalısı pes etme canım sende benim gibisin ama yapma bunu cidden trafik az olan yola çıkarsan en azından alşırsın canım yavaş yavaş

Kumaşı fotoğraflardan iyi duruyor ama dokunmadan bişi diyemeyeceğim canım.. Benim bir tane vardı önlüğüm, bu da iki oldu. Daha da almam heralde.. :)

ne güzelmiş hediyeler göndermesi canım senin kullanıcı adın ne ben seni takibe almış mıydım acaba

Takip etmiştik canım birbirimizi sanırım, özelden yazayım yine de..

Sadece önlüğümü ütülesem yeterde yapamıcam:)) işte son 4hakkım dahada geçemezsem bırakırım :) ama bugün arabyla arkadaşama gidip geldim:) sevdicek yanımdayken:)

umarım iyidir memnun kalırsın canım ne kadara yaptırdın ben birde tarif defteri yaptırmak istiyorum ya nt mağazasında tarif defterim diye bir defer görmüştüm seneler önce çok hoşuma gitmişti var mıdır acaba
bence de alma ben alıyorum nereye koycaksam o kadar önlüğü :)

tamam canım yaz sen ben bi bakayım o kadar çk insan takip ediyorum genei de mutfak yemek tarfleri yüzünden

insanlar çok güzel sunum yapıyrlar ya hayran kalıyorum kursu felan mı var acaba

Canım 2 önlüğü 85e yaptırdım sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama senin seçtiğin modele göre değişir fiyat..

Sadece önlüğümü ütülesem yeterde yapamıcam:)) işte son 4hakkım dahada geçemezsem bırakırım :) ama bugün arabyla arkadaşama gidip geldim:) sevdicek yanımdayken:)

bak e güzel işte yavaş yavaş böyle alışırsın canım

valla bilmiyorum ama inanımaz pahalı

aşk da mumluklara gidip bakıyor allahım bunları salona koyarız bunu yatak odasına koyarız diyor dedim yürü hayatım yürü :)

Canim pasabahce magazasi asiri pahali. Pasabahce urunlerini normal bir milyonculardan bile alabilirsin. Insan sasiriyor, ayni bardak bir tanesi 10tl baska yerde 6li 10tl

Canlar nasılsıniz. Cok sükür tanısma faslıni atlattık. Nisan konusunda net bisey hala belirlenmedi cunku halamlar erkek arkadasimla konusmak istiyolar insaAllah 2 hafta sora gelicek konusucaklar onla karar vericekler

Canlar nasılsıniz. Cok sükür tanısma faslıni atlattık. Nisan konusunda net bisey hala belirlenmedi cunku halamlar erkek arkadasimla konusmak istiyolar insaAllah 2 hafta sora gelicek konusucaklar onla karar vericekler
iyiyiz canım böyle güzel haberler aldıkça daha mutlu oluyoruz sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…