2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen nerdesin ki?

Yozgatın bir ilçesinin bir köyünde öğretmenim.. Aramızda yaklaşık 10 saatlik mesafe var.

Aman diyeyim sakın markafoniden kırılabilecek ürün alma canım..

canım aradım ama bulamadım yazını onu arıyordum ondan geç cevap yazdım biraz .. bulamadım ama umarım düzelir eskiye dönersiniz canım ya . doktorun sorun yok demiş ama sen yine de bi git kontrol ettir istersne

Eskiye döncez canım ümitliyim sadece zaman gerekiyor. :) Doktorumla aramızda saatleeeeeeer var. Gitmemin mümkünatı yok yani.. Çok gerekirse whatsapptan iletişim kurabiliyoruz, ben foto atıyorum falan.. :)

anladım canım umarım dediği gibi bir şey yoktur üzülme canım neler aşılmıyor ki inşallah her şey güzel olur

kızlar dün aşkımla buluştuk Paşabahçe mağazasına girdik bir bardak 10 lira heleki 6 kişilik çay takımı 250 lira fiyatı görünce yuhh dedimm

Adam romantik belli ki..

yerine göre desem bakalım o romantikliği evlilik teklifinde gösterirse dicem tamam odun felan değil :)

bend etam tersine biliyor musun hiç değilimdir hatta bana der bana diyorsun odun ama benden betersin güzel bir laf söylemezsin der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…