- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Çok geçmiş olsun ya, oralarda gerçekten çok zor yaşamak..
Canım o hatasının farkına vardı, bunların hepsini hakediyorum diyor. Ben zaten ılımlıyım, tartışma falan yok aramızda sadece eskiye dönmeye çalışıyoruz.
Canım bir memede hava gibi bişi var, eğilip kalkınca falan hissediyorum içeride çalkalanma oluyor gibi, doktoruma sordum normal dedi, internetten de araştırdım geçiyormuş ama şu an aklım sürekli orda ya, rahatsız olmaya başladım.
Az kalmış canım sabret, ben napiim daha 2016 temmuza kadar buralardayım en az..
Çok geçmiş olsun ya, oralarda gerçekten çok zor yaşamak..
Canım o hatasının farkına vardı, bunların hepsini hakediyorum diyor. Ben zaten ılımlıyım, tartışma falan yok aramızda sadece eskiye dönmeye çalışıyoruz.
Canım bir memede hava gibi bişi var, eğilip kalkınca falan hissediyorum içeride çalkalanma oluyor gibi, doktoruma sordum normal dedi, internetten de araştırdım geçiyormuş ama şu an aklım sürekli orda ya, rahatsız olmaya başladım.
canım ikimiz buralardayız skıntı etme :)beklemeye devam
O gün akşam çözdük ya. Odunum geldi özür diledi barıştık:)math27 canım sorununuzu çözdünüz mü ?
İnsanlık hali yani telefona bakmadın diye böyle bir şey olabilir mi?
gerçi benim eniştemde öyledir bir afralar tafralar.
Bir kaç kez benimki de yapmıştı hiç bana bunlarla gelme diye uyarmıştımm arada bir yapsa da hiç umursamıyorum yani
çok gzzell canımm
merhabaameraba minnoşlarrr
naber kuzu=))merhabaa
iyiyim canım sen nasılsın :)naber kuzu=))
1 haftadır erkek arkadaşımla aramız soğuk burda anlatmıştım olayı, bayağı büyük bir olay yaşadık, eskiye dönebilmek zaman istiyor ikimiz de bunun farkındayız. Tabi yine konuşuyoruz ediyoruz ama eskisi gibi değil. Hem o var hem de ben ameliyat olmuştum da onunla ilgili ufak bir sıkıntı var, o kafama takılıyor bu ara..
iyiyim tşkiyiyim canım sen nasılsın :)
hiç görünmüyosun nerelerdesiniyiyim tşk
canım bende diyarbakırda yaşayacağım büyük ihtimal nasıl bir şehir,insanları nasıl anlatır mısın birazne kdar sıkıcı bi hava var dışarda..
dün diyarbakırd ayine oalylar vardı ve bizde tam içine bulduk kendmizi...çok şükür eve sağa salim girebldk
hiç görünmüyosun nerelerdesin
diyarbakırı pek bilmem ama mardin çok güzellcanım bende diyarbakırda yaşayacağım büyük ihtimal nasıl bir şehir,insanları nasıl anlatır mısın biraz
çok sevindimmm :)bu aralarr yoğundum ben de benimkinin annesi geldi bize istedi benii çok şükür babam da verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?