hoşbuldum canım, naber?selam canım hoş geldin
bende gördüm canım ama kalitesini hiç bilmiyorumhttp://www.trendyol.com/Dantelli-Kimono-Aile-Bornoz/UrunDetay/28362/7796899
kızlar bu bornoz takımı nasıl fiyatı çok uygun gibi geldi taç markası 350 felan nasldır acaba bunun kalitesi?
selam:)Selam hanımlar
bohça için farklı sunumlar var öyle yapıcam ben :)maşallah canım hepsi hazır mı ne güzl.
ben de bakınca aklıma geldi birden sizler ne koyacaksınız diye sorayım dedim.
Ayy birde elti var dimi aman zaten birisini hiç sevmiyorum şimdiden gıcık oluyorum kıza
evet canım bizdede oyle. Nisanda sadece damat bohcasi yapcaz. Asil bohcalar dugunden sora annesi anneannesi kiz kardesi teyzesi amca dayi hanimlarina felan. Bende pike takımlari diktirdim havlu tulbent lif patik vs koycaz iclerineçok sağolun kızlar kuru öksürük var ama gırtlağım zedelenme olmuştr kesin çk kötü öksürüyorum kış ayına girdiğimde başlıyor benim öksürük yinedir bilmem.
Kızlar siz evlendiktens nra bohça götürcek misiniz bizde adettir evlendikten snra el öpmeye giderken bohça götürülür.
şimdi havlu gördüm nntte nevresim takımı felan ssiz neler koycaksınız?
erkek kızın kıyafetini alıyor ama kız için öyle bi zorunluluk var mı bilmiyorum...Kızlar nisanda abiyeyi erkek tarafı, smokinide kız tarafı mı alır ?
bizim nişan düğünü kısa olcagı için bi sefer bohça yapıcaz canım onuda nişandan sonra uygun bi zamanda götürcez...
tam 15 bohça...
görümceme yine kayınvalide ile aynı olan bi bohça hazırlancak
kayınvalidenin kardeşlerinide aynı onlara ek olarak elbiselik kumaş ve yastık kılıfı eklenicek kanaviçe takımı yerine...
eltilerede yine aynısı...
yok canım :)tüm akrabalara mı bohça yapacaksınız??bizim için bohça olmasa da olurdu ama sözlümün annesi heves etmiş yapıcam dedi,o yüzden bizde yapıcaz ama sadece aileye olur,böyle tüm akrabalara olmaz bi düğün masrafı da bunlar tutar yoksa
hoşbuldum canım, naber?
selam:)
bohça için farklı sunumlar var öyle yapıcam ben :)
valla ben hepsine karşı nötr duygular besliyorum :)
ilerde neolur bilmiyorum :)
evet canım bizdede oyle. Nisanda sadece damat bohcasi yapcaz. Asil bohcalar dugunden sora annesi anneannesi kiz kardesi teyzesi amca dayi hanimlarina felan. Bende pike takımlari diktirdim havlu tulbent lif patik vs koycaz iclerine
bende gördüm canım ama kalitesini hiç bilmiyorum
seninle ilgili bişey bilmesin canım sanki parası cebinden çıkmışta lafını ediyor gıcık olurum böyle insanahım anladım canım ben sinir oluyorum kıza.
benim hakkımda konuşmsına gıcık oldum
bir insana taktım mı tamamdır yani.
kız aldığım ürünlerin fiyatına takmş.
sevgilim abisi ile konuşurken abisi benim için tutumlu felan demiş aralarında konuşurken .abisinin eşi de he tutumlu olduğu için saklama kabına 500 lira vermiş dimi demiş bana söyleyince şok oldum dedim ona ne benim aldgm eşyadan
kızzzlllaar madame amour yazın süper gelinlikler varrr bayıldım ben instagramda facebookta da vaar :)
seninle ilgili bişey bilmesin canım sanki parası cebinden çıkmışta lafını ediyor gıcık olurum böyle insana
evet şimdiden kendini belli etmiş canım mesafeni korursun her zaman..benim hiç konuşmuşluğum yok tanışmadık bile daha sevgilim abisi ile tanıştırmıştı bende çok sinir oluyorum işte o yüzden fazla görüşmeyide düşünmüyorum açıkçası
sevgilimde allh allah onun cebinden mi çıkıyor o şekilde yorum yapıyor demiş :)
dedim benim ile ilgli olan konuşmalarda hiç alttan alayım deme sakınn diyorum :)
Her kafadan ses çıkıyor aklım karıştıerkek kızın kıyafetini alıyor ama kız için öyle bi zorunluluk var mı bilmiyorum...
damadın bohçası nişandan sonra gidiyor ya o zaman damatlık takımı gidiyor bohçayla...
nişandada smokin giymesini istiyosan bence annenin dediği mantıklı...Her kafadan ses çıkıyor aklım karıştıkimisi diyor kız erkeğe erkek kıza alır,bazısıda erkek tarafı erkeğe kız tarafıda erkeğe alır diyor ilk defa duydum erkek tarafının bana ve oğullarına alacağını çok iyi oldu öğrendiğimde ben kendimi mahcup hissederim diye damatlığını tam takım almayı, nişanda da düğünde de aynısını giyer diye düşünmüştüm. öyle mi oluyor acaba ?? Bana kalsa nişanda ayrı düğünde ayrı aldırırdım da annem dedi nişanda 1 kerelik giyecek sonra kaldıracak günlük hayatta takım elbise zaten giymiyor düğünde de giyer dedi oooff kafam allak bullakkk ne zor işlermiş
evet modeller güzel ama acaba fiyatları nasıl? oleg cassini modelleride çok güzel ama fiyatları da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?