2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

selam:)

bohça için farklı sunumlar var öyle yapıcam ben :)
valla ben hepsine karşı nötr duygular besliyorum :)
ilerde neolur bilmiyorum :)

evet canım bizdede oyle. Nisanda sadece damat bohcasi yapcaz. Asil bohcalar dugunden sora annesi anneannesi kiz kardesi teyzesi amca dayi hanimlarina felan. Bende pike takımlari diktirdim havlu tulbent lif patik vs koycaz iclerine

Kızlar nisanda abiyeyi erkek tarafı, smokinide kız tarafı mı alır ?
erkek kızın kıyafetini alıyor ama kız için öyle bi zorunluluk var mı bilmiyorum...
damadın bohçası nişandan sonra gidiyor ya o zaman damatlık takımı gidiyor bohçayla...

tüm akrabalara mı bohça yapacaksınız?? bizim için bohça olmasa da olurdu ama sözlümün annesi heves etmiş yapıcam dedi,o yüzden bizde yapıcaz ama sadece aileye olur,böyle tüm akrabalara olmaz bi düğün masrafı da bunlar tutar yoksa

yok canım :)
zaten 9 kardeşler...
ee ordan eltiler giriyo devreye :)
kayınvalide kardeşlerini ayırmak istemedi böyle basit bişey için kimseyi kırmaya gerek yok dedik :)
yapıcaz artık :)
zaten satın almamız gereken çok bişey yok şu an için
annem ve anneannem herşeyi yapmışlar gelecege yatırım olarak :)

kızzzlllaar madame amour yazın süper gelinlikler varrr bayıldım ben instagramda facebookta da vaar :)

selam:)

bohça için farklı sunumlar var öyle yapıcam ben :)
valla ben hepsine karşı nötr duygular besliyorum :)
ilerde neolur bilmiyorum :)

hım anladım canım ben sinir oluyorum kıza.
benim hakkımda konuşmsına gıcık oldum

bir insana taktım mı tamamdır yani.

kız aldığım ürünlerin fiyatına takmş.

sevgilim abisi ile konuşurken abisi benim için tutumlu felan demiş aralarında konuşurken .abisinin eşi de he tutumlu olduğu için saklama kabına 500 lira vermiş dimi demiş bana söyleyince şok oldum dedim ona ne benim aldgm eşyadan

evet canım bizdede oyle. Nisanda sadece damat bohcasi yapcaz. Asil bohcalar dugunden sora annesi anneannesi kiz kardesi teyzesi amca dayi hanimlarina felan. Bende pike takımlari diktirdim havlu tulbent lif patik vs koycaz iclerine

seninki de bizim gibi işte canım bu bohça işini hiç sevmiyorum ben teyze dayı amcaya yapmayı düşünmüyorum canım fuzuli masraf bana göre yani.ama işte annem yaparız diyor.

seninle ilgili bişey bilmesin canım sanki parası cebinden çıkmışta lafını ediyor gıcık olurum böyle insana

kızzzlllaar madame amour yazın süper gelinlikler varrr bayıldım ben instagramda facebookta da vaar :)

evet modeller güzel ama acaba fiyatları nasıl? oleg cassini modelleride çok güzel ama fiyatları da güzel

seninle ilgili bişey bilmesin canım sanki parası cebinden çıkmışta lafını ediyor gıcık olurum böyle insana

benim hiç konuşmuşluğum yok tanışmadık bile daha sevgilim abisi ile tanıştırmıştı bende çok sinir oluyorum işte o yüzden fazla görüşmeyide düşünmüyorum açıkçası
sevgilimde allh allah onun cebinden mi çıkıyor o şekilde yorum yapıyor demiş :)

dedim benim ile ilgli olan konuşmalarda hiç alttan alayım deme sakınn diyorum :)

evet şimdiden kendini belli etmiş canım mesafeni korursun her zaman..
benim sevgilim beni yengeleri konusunda sürekli uyarıyo fazla samimi olmamı istemiyo...

erkek kızın kıyafetini alıyor ama kız için öyle bi zorunluluk var mı bilmiyorum...
damadın bohçası nişandan sonra gidiyor ya o zaman damatlık takımı gidiyor bohçayla...
Her kafadan ses çıkıyor aklım karıştı kimisi diyor kız erkeğe erkek kıza alır,bazısıda erkek tarafı erkeğe kız tarafıda erkeğe alır diyor ilk defa duydum erkek tarafının bana ve oğullarına alacağını çok iyi oldu öğrendiğimde ben kendimi mahcup hissederim diye damatlığını tam takım almayı, nişanda da düğünde de aynısını giyer diye düşünmüştüm. öyle mi oluyor acaba ?? Bana kalsa nişanda ayrı düğünde ayrı aldırırdım da annem dedi nişanda 1 kerelik giyecek sonra kaldıracak günlük hayatta takım elbise zaten giymiyor düğünde de giyer dedi oooff kafam allak bullakkk ne zor işlermiş Sanırım her yörenin adetleri farklıymış. Bu konuda ortak fikir yok sanırım

nişandada smokin giymesini istiyosan bence annenin dediği mantıklı...
bi kere alınabilir kimsede aynısı olduğunu farketmez
yada aynı takımın gömleğini farklı kullanabilirsiniz birinde yelek giyer diğerinde giymez küçük farklılıklar olabilir :)
biz almıycaz nişanda giymesi için bişey zaten evde olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…