- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
22 oldum 3 ekimde :)Annem aslında haklıda işte :) inatlaşmam tabii ki soNra derler ne evlilik meraklısı gelin aldık diyeallah korusun.. yaş kaç acaba ?
ciddi bi maliyeti yok canım zaten çogu şey var :)15 boğça mıı baya maliyetli olmuştur canım
evet modeller güzel ama acaba fiyatları nasıl? oleg cassini modelleride çok güzel ama fiyatları da güzel
walla fiyatlarına hc sormadım bilmiyorum istanbulda cnkü bnm gidip ordan yaptrmam biraz zor model olrak bna cok iyi fikir verdi ama :)Ne kadar ki gelinl,k fiyatları oleg cassıni de ?
Bende 22 :)22 oldum 3 ekimde :)
sen kaç yaşındasın :)
bizde öyle anlaştık canım sadece gelin ve damada yapılacakSelam kizlar. Elti hep dert olurmus zaten. Sevgglisi tek erkek olanlar cok sansli. Biz dun mustakbel kaynanamla konustuk detaylari. Biz bohcayi sadece aileye yapicaz iki tarafta oyle seyler istemiyor :)
şuan okuldan girdiğim için görünmüyor canım instagram fiyatları ne kadar
http://www.olegcassini.com.tr/gelinlik.html1900-3000 mi?? çok iyi o zmn..nereden baktın link atar mısın?
walla fiyatlarına hc sormadım bilmiyorum istanbulda cnkü bnm gidip ordan yaptrmam biraz zor model olrak bna cok iyi fikir verdi ama :)
sayfanın fiyatları phalı canım...şuan okuldan girdiğim için görünmüyor canım instagram fiyatları ne kadar
kızzzlllaar madame amour yazın süper gelinlikler varrr bayıldım ben instagramda facebookta da vaar :)
http://www.olegcassini.com.tr/gelinlik.html
Burdan bakmıştım ben..Cevahir avm de mağazası var..merak ettim yolum düşerse gidip ordan da bakıcam..
walla fiyatlarına hc sormadım bilmiyorum istanbulda cnkü bnm gidip ordan yaptrmam biraz zor model olrak bna cok iyi fikir verdi ama :)
benim günlük yemek takımımda mor detaylar var canım:)Günlük yemek takiminizi renklimi dusunuyosunuz yoksa daha renksiz sademi kizlar
bende cok begeniyorum o sayfayi, kadikoydeymis yeri. Muhtemelen 3bin civari veya ustundedir fiyatlari.
randevulu calisiyorlar bildigim kadariyla. Yani denemek istersen randevu alman sart :/
yaa ben de erkek arkadasimin kiz kardesiyle cok iyi anlasiyorum. Abisiyle de oyle ama bazen cocui gibi davraniyor. Simdi gorustugu bi kiz var ve muhtemelen ayni zamanlarda ayni olaylara giricez ya da onlar bu yaz biz seneye filan olcak ama kizla hic tanismadim bilmiyorum nasil olur :) abim tanistirmicam evlenene kadar diyorBenim sevdiceğim tek erkek 3 ablası var ama olsun 3nüde çok seviyorum 4 senedir tanıyorum ablalarım gibi oldular..Anneleride bir kızım daha oldu 5 çocuğum var artık dedi isteme gününde
ben renkli istiyorumm :) bugun sevdicegimle model bakiyoruz zaten netten :)Günlük yemek takiminizi renklimi dusunuyosunuz yoksa daha renksiz sademi kizlar
Noble lifenin güzel canim modelleri kaliteli de marka bende renkli alayın bari :)yaa ben de erkek arkadasimin kiz kardesiyle cok iyi anlasiyorum. Abisiyle de oyle ama bazen cocui gibi davraniyor. Simdi gorustugu bi kiz var ve muhtemelen ayni zamanlarda ayni olaylara giricez ya da onlar bu yaz biz seneye filan olcak ama kizla hic tanismadim bilmiyorum nasil olur :) abim tanistirmicam evlenene kadar diyorcunku genelde beni gicik ediyor her seyini soylerim diye korkuyor :)
ben renkli istiyorumm :) bugun sevdicegimle model bakiyoruz zaten netten :)
Günlük yemek takiminizi renklimi dusunuyosunuz yoksa daha renksiz sademi kizlar
ben daha almadım ama sanırım renkli tercih ederim.çünkü misafir yemek takımım muhtemelen daha ağır bişi olur,bari günlük kullandıgım renkli olsun die dusunuyorum.
doğru diyorsun canım feyz alırızsayfanın fiyatları phalı canım...
ama kendin yapabileceğin detaylar :)
hemmenn ben de bakayimm :)Noble lifenin güzel canim modelleri kaliteli de marka bende renkli alayın bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?