2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen annemde öyle dedi ufak değişiklik yaparız Diye :) zaten işinde de takım elbise şart değil bir kere giyecek hoop dolaba kaldırılacak en mantıklısı bu :) Sİzin nişan ne zaman canım

Aynen annemde öyle dedi ufak değişiklik yaparız Diye :) zaten işinde de takım elbise şart değil bir kere giyecek hoop dolaba kaldırılacak en mantıklısı bu :) Sİzin nişan ne zaman canım
biz martı bekliyoruz canım daha çok var :)
sizin ne zaman :)

Kızlar benim sözümde sevdiceğim para gönderdi farklı bi şehirde olduğu için ben gittim ablamla aldım elbisemi onada elbisemin renginde kravat aldım o da kendine siyah takım elbise ve ayakkabı almış bende kravatını taktım geldiğinde :) nişanda onlar gelicekler bohça için alışveriş yapıcaz artık bohçaya ne konulucaksa aynı şekilde bizde sevdiceğime eşofman takımı pijama takımı çamaşır vs... alıcaz.. ama ona takım elbise almıcaz çünkü sözde giydiğini giyicek zaten günlük hayatında takım ellbise giymeyen hatta ilk kez sözümüzde takım elbise giyen sevdiceğimin başka bir takıma ihtiyacı yok biz öyle düşündük karar aldık sadece elbise için onlar bana alıcak..Düğünde de ben ona smokin o da bana gelinlik e daha ne olsun :) :)

Herkesi dinlersen aklın şaşar Benim ablam ve abimde aynı şekil oldu..Abim söz kıyafeti, nişan kıyafeti, kına ve gelinliği aldı..onlarda damatlık almışlardı..ablamda da nişan kına ve gelinliği almışlardı..o da damatlık almıştı.

biz martı bekliyoruz canım daha çok var :)
sizin ne zaman :)
Bizde mart gibi olabilir 2 hafta sonra tanışmaya gelecekler o zaman sanırım tarih kesinleşecek :) annemle telefonda konuştuklarında bahara doğru geleceklerini söylediler bakalım :) sabırsızlıkla tarihi bekliyorum :) :). :) sizin düğün belli mi

Yani en mantıklısı bu onlar bana alıyorsa bizimde almamız gerekir kendimi mahcup isterim ne bileyim yada herkes kendine alır :)

yok canım biz sadece aileleri tanıştırdık temmuzda
aslında ekimde söz olur diyorduk ama aileler arayı uzun tutmak istemiyor...
martta söz nişan bir hafta arayla olucak ağustosta düğün diyoruz net tarih o zaman belli olur artık :)

Şimdiden hayırlı olsun canım :)

bizde de nişanda erkek tarafı kıza alır ama kız erkege almaz.düğünde alır biz de kız tarafı erkeğin takımını,erkekte kızın gelinliğini.ama nişanda almak gerekiyorsa sizde,bencede 1 tane alın,ikisinde de giysin.sonuçta onların ki düz takım elbise,bizim kıyafetler gibi değişik yüz tane modeli yok

Ne kadar ki gelinl,k fiyatları oleg cassıni de ?

ben hiç sormadım ama bi arkadaşım 10 binden başlıyor demişti.orda abiye fiyatlarının bile pahalı olduğunu göz önünde bulundurursak,bu fiyatlar doğrudur sanırım

evet şimdiden kendini belli etmiş canım mesafeni korursun her zaman..
benim sevgilim beni yengeleri konusunda sürekli uyarıyo fazla samimi olmamı istemiyo...

sevgilim kskandı galiba seni dedi. düşünmüyorum görüşmeyi

her zaman için mesafe iyidir. sende sevgilini dinle onların içinde olduğu için kimin ne olduğunu bildiğinden en güzelini yapıyor seni uyarmakla canım

Ayyy ne güzell En güzeli uzun tutmamak... Sevdiceğimin memleketinde de en fazla 6 ay nişanlı durulurmuş... Benim annemde bana ve akrabalara düğün seneye olur diyo ooff bize kalsa yazın istiyoruz annemde diyor ki Sevdiceğim için; doğu görevi nasipse 2016 da bitecek bir daha onca çeyiz eşyasını doğuya ne taşıyalım batar gider yeni gelin eşyası.. Batıda 8 yıl kalacaklar batı tayininde temiz temiz yerleştirir evi döşeriz diyor.. Ooff bana kalsa doğuda eşyasız yaşamaya razıyım bakalım ne olacak geldiklerinde konu açılır annemde 1 yıl kalsınlar der bende nasıl diyeyim olmaz diye

Selam kizlar. Elti hep dert olurmus zaten. Sevgglisi tek erkek olanlar cok sansli. Biz dun mustakbel kaynanamla konustuk detaylari. Biz bohcayi sadece aileye yapicaz iki tarafta oyle seyler istemiyor :)

zamanla görücez artık canım zaten işten güçten milletle ugraşmaya fırsat bulabilcek miyiz ki
eve 2 kap yemek yapsak yeter

Bakalım geldiklerinde herşey netleşecek o zaman anlaşılır kimin ne alacağı :) onların için aynen sorun değil ki alt tarafı smokin yanı :) bizde ohooo sözde başka nişanda başka nikahta öyle düğünde zaten gelinlik haa birde kınaydı vs vs :))

Selam kizlar. Elti hep dert olurmus zaten. Sevgglisi tek erkek olanlar cok sansli. Biz dun mustakbel kaynanamla konustuk detaylari. Biz bohcayi sadece aileye yapicaz iki tarafta oyle seyler istemiyor :)

Benim sevdiceğim tek erkek 3 ablası var ama olsun 3nüde çok seviyorum 4 senedir tanıyorum ablalarım gibi oldular..Anneleride bir kızım daha oldu 5 çocuğum var artık dedi isteme gününde

aileler kendi aralarında orta yolu bulurlar canım :)
annen bekle derse sen inatlaşamazsın sonuçta

15 boğça mıı baya maliyetli olmuştur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…