2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim vücudum orantısız biraz üst taraf fazla alt taraf az. ve dekolte kullanamam sırt veya göğüs kapalı da değilim seçeneklerim çok az . çok kastığım bir durum gelinlik ve elbise. yoruluyorum şimdiden

kızlar ben çıkıyorum ders çalışamaya başlıyım hepinize iyi sohbetler yarın görüşürüz öpüldünüzzzz

yaa walla her haftasnu alışveriş merkezlerndeyz madam cocodur bernardodur nişanlım tutup tutup getiryo ay yok o olmaz ay bu mu olsa aman of hadi cıkalım dyrum braakıyorum

madame coco yu old olası hiç beğenmiyorum soğuk geliyor mağaza. bernardodan da sıkıldım bende hep aynı şeyler farklı ürün getirmiiyyo

burdaki kızlarrın çeyizie bak canım listeni oluştursan asında gidip alırsın fazla seçenek sunma kendine o zaman işin içinden çıkamazsın canım

gelinlik elbise beğenmek zor iş zaten benim daha çkk zamanım varr o yüzden ebiise hiç bakmadım sen yazdın diye bi bunları beğendim yani.

spor yapsan canım modaevleri dikimlerini ona göre yapıyolar asında modeli göstersen onlar senin vücut tipine göre yaparlar canım vucüy t tiplerine göre elbise gelinlik olarak ayrım yspıyorlar.

tencereleri aldım seramik ve çelik olarak düdüklü aldım caydanlık aldım ütü aldım kettlem var kahve makinam var bor camlarm var nevresim takımımla saten yatak odası takımım var ütüm var yastıklarım var blendrm var battaniyeleri aldım ama başka ne alsam nerden başlasam bilemedim

aklına ne gelirse al bitmez yoksa bu çeyiz işi

bişeyler netleşsin kafamda araştırmalara başlayacağım. teşekkür ederim yorumların için :)

kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?

bende arıyorum walla,senin yorumları bende takip edeyim :)

çok güzelleerrr ya ben hc bşey almıyorm kızlar begenemiyorum seçemiyorum erken dyorum cıkıyorum baktğm yerden off

geçmiş olsun cnm walla bende aynen senin gibiyim.bizde yaza düğün düşünüyoruz ama benim daha bi çöpüm yok,bakıp bakıp sıkılıyorum tencereleri bari alayım dedim ona da karar veremedim.sen seramik tencere markasını ne aldın? Cem marka düşünüyordum ama nette pek iyi yorumlar okumadım öyle olunca vazgeçtim

Kızlaaaarrrr kızlaaarrrr kızlaarrrrrrrrr herkese selaammmm nişan hediyelerimizi aalldııııkkkkkkkkkk

cok guzel seyler secmissin Bende cam kugu gormustum eminonunde onlardan alip yuzukleri boynuna takmayi dusunmustum Ama yukseltici yapicam sanirim

fatihi hala elbise icin gezmedim bide orayi fethetmem lazim

kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?

uygun fiyat icin umraniye Arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin isterlerken umraniyede 1600e yaptirdi.

Çok canım yaa. Günde 2 paket içiyo

Benim askim da 4tane iciyor gunde 4dal. Ama icmeyecek arkadas birakacak ben bastan oyle anlastim

Kızlar nisanlıklarinızı veya almak istediginiz nisanlık , gelinlik modellerini paylasirmisiniz fikir olur

benim nisanligim yok ama biraz bakip denediklerimden begendiklerim oldu. Profilimde ekledim izleyelim birbirimizi bak istersen sende fikir verirsin bana

Öyle olsa bırak bile demezdim. Ya dayanamadım hastaneye gittim ben serum yerken bile 2tane içti :)

ayy yarın bende deniyim bunu :)

Kızlar nisanlik sectinizmi?
henüz seçmedim canım ama fatih yolları görünüyor bana begendiğim tesettür markalarının magazaları orda :)

Günaydın güzeller. Gününüz kendiniz gibi güzel olsun inşAllahh. Nasılsınızzz

ayy yarın bende deniyim bunu :)

henüz seçmedim canım ama fatih yolları görünüyor bana begendiğim tesettür markalarının magazaları orda :)

Bende 1 ay önce istanbuldaydım. Hazır ordayken nişanlık bakmak istedim fatihe çok gitmek istedim ama bir türlü gidemedim sadece döneceğim gün uçağım akşam olduğu için ümraniyeye uğrayabildim oda pazar günüydü ama yinede bi kaç gelinlikçiye baktık. Hazır pek model yoktu genelde dikim yapıyorlardı dikim içinde prova gerekliydi riske atamadım almadan ordan döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…