- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
benim vücudum orantısız biraz üst taraf fazla alt taraf az. ve dekolte kullanamam sırt veya göğüs kapalı da değilim seçeneklerim çok az . çok kastığım bir durum gelinlik ve elbise. yoruluyorum şimdidenbilmiyormki nette buldum tatlım bende çk beğendim fiziğini bnm hafif göbek ve basen var o nişan zamanında spor yapop göbeği düzelştrip baseni yok etmem gerek böyle elbisenin üzerimde durabilmesi için :)abartı kilom yok kilom ama işte
Sade ama afet olmussun masaAllaj cok guzelsin
yaa walla her haftasnu alışveriş merkezlerndeyz madam cocodur bernardodur nişanlım tutup tutup getiryo ay yok o olmaz ay bu mu olsa aman of hadi cıkalım dyrum braakıyorum
benim vücudum orantısız biraz üst taraf fazla alt taraf az. ve dekolte kullanamam sırt veya göğüs kapalı da değilim seçeneklerim çok az . çok kastığım bir durum gelinlik ve elbise. yoruluyorum şimdiden
tencereleri aldım seramik ve çelik olarak düdüklü aldım caydanlık aldım ütü aldım kettlem var kahve makinam var bor camlarm var nevresim takımımla saten yatak odası takımım var ütüm var yastıklarım var blendrm var battaniyeleri aldım ama başka ne alsam nerden başlasam bilemedimmadame coco yu old olası hiç beğenmiyorum soğuk geliyor mağaza. bernardodan da sıkıldım bende hep aynı şeyler farklı ürün getirmiiyyo
burdaki kızlarrın çeyizie bak canım listeni oluştursan asında gidip alırsın fazla seçenek sunma kendine o zaman işin içinden çıkamazsın canım
tencereleri aldım seramik ve çelik olarak düdüklü aldım caydanlık aldım ütü aldım kettlem var kahve makinam var bor camlarm var nevresim takımımla saten yatak odası takımım var ütüm var yastıklarım var blendrm var battaniyeleri aldım ama başka ne alsam nerden başlasam bilemedim
Walla şimdiden skıldım bi bnm yerime hepsini alsa getirse cok hoş olcak :)aklına ne gelirse albitmez yoksa bu çeyiz işi
bişeyler netleşsin kafamda araştırmalara başlayacağım. teşekkür ederim yorumların için :)gelinlik elbise beğenmek zor iş zaten benim daha çkk zamanım varr o yüzden ebiise hiç bakmadım sen yazdın diye bi bunları beğendim yani.
spor yapsan canım modaevleri dikimlerini ona göre yapıyolar asında modeli göstersen onlar senin vücut tipine göre yaparlar canım vucüy t tiplerine göre elbise gelinlik olarak ayrım yspıyorlar.
kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?
çok güzelleerrr ya ben hc bşey almıyorm kızlar begenemiyorum seçemiyorum erken dyorum cıkıyorum baktğm yerden off
tencereleri aldım seramik ve çelik olarak düdüklü aldım caydanlık aldım ütü aldım kettlem var kahve makinam var bor camlarm var nevresim takımımla saten yatak odası takımım var ütüm var yastıklarım var blendrm var battaniyeleri aldım ama başka ne alsam nerden başlasam bilemedim
Kız sen nerdesin
Kızlaaaarrrr kızlaaarrrr kızlaarrrrrrrrr herkese selaammmm nişan hediyelerimizi aalldııııkkkkkkkkkk
Canım ben sevgilimle tanışmadan önce geçen sene fatihte bir elbise gördüm aşık oldum öyle böyle değilama almadım doğal olarak neyse br ay sonra sevgilimle tanıştım işler iyice ciddileşti falan aklım kaldı o elbise de hala var mıdır bilmiyorum varsa bile nasılsa kimse yok hayatımda diiye mağazanın ismine de bakmadım salak gibi şu an bulamam o mağazayı fatihi alt üst edecem artık
kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?
Çok canım yaa. Günde 2 paket içiyo
Kızlar nisanlıklarinızı veya almak istediginiz nisanlık , gelinlik modellerini paylasirmisiniz fikir olur
Öyle olsa bırak bile demezdim. Ya dayanamadım hastaneye gittim ben serum yerken bile 2tane içti :)cok guzel seyler secmissinBende cam kugu gormustum eminonunde onlardan alip yuzukleri boynuna takmayi dusunmustum Ama yukseltici yapicam sanirim
fatihi hala elbise icin gezmedim bide orayi fethetmem lazim
uygun fiyat icin umraniyeArkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin isterlerken umraniyede 1600e yaptirdi.
Benim askim da 4tane iciyor gunde 4dal. Ama icmeyecek arkadas birakacak ben bastan oyle anlastim
benim nisanligim yok ama biraz bakip denediklerimden begendiklerim oldu. Profilimde ekledim izleyelim birbirimizi bak istersen sende fikir verirsin bana
ayy yarın bende deniyim bunu :)Kızlaaaar, dün forumda okuduğum kaç yaşında evleneceksin falını bugün eğlencesine deneyim dedim, 3 kere yaptım 27 çıkıyor ya.. Tam da evlenmeyi düşündüğümüz zaman yaniO konunun yorumlarında tutan çok okudum. Siz de yapsanıza hadiiii.. Bir bardağa su dolduruyorsunuz, yarıyı biraz geçsin. Saç telinize taşsız düz yüzük geçiriyorsunuz ve bardağın içine tutuyorsunuz. Suya değmeyecek. O sallancak öyle ama siz elinizi kıpırdatmayın. Bardağa kaç defa vurduğunu sayın. Sonunda birden yavaşlayıp duruyor. Ay çok ilginç ya, ben inanmam böyle şeylere ama 3 kere de aynı şey çıkması?
henüz seçmedim canım ama fatih yolları görünüyor bana begendiğim tesettür markalarının magazaları orda :)Kızlar nisanlik sectinizmi?
cok guzel seyler secmissinBende cam kugu gormustum eminonunde onlardan alip yuzukleri boynuna takmayi dusunmustum Ama yukseltici yapicam sanirim
fatihi hala elbise icin gezmedim bide orayi fethetmem lazim
uygun fiyat icin umraniyeArkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin isterlerken umraniyede 1600e yaptirdi.
Benim askim da 4tane iciyor gunde 4dal. Ama icmeyecek arkadas birakacak ben bastan oyle anlastim
benim nisanligim yok ama biraz bakip denediklerimden begendiklerim oldu. Profilimde ekledim izleyelim birbirimizi bak istersen sende fikir verirsin bana
ayy yarın bende deniyim bunu :)
henüz seçmedim canım ama fatih yolları görünüyor bana begendiğim tesettür markalarının magazaları orda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?