Canım o tasarı daha netleşmedi. Bence onun amacı o öğretmenleri kötü yerlere vererek emeklisi gelenlerin emekli olması :)Kızlar öğretmen olanlarınıza bir sorum var. Şimdi yeni bir tasarı oluşturuldu ya haberiniz vardır 8 senelik öğretmenler için rotasyon.. Böyle okullarda demirbaş olanları değiştirmek amaçlı falan neyse bu 8 yıldan 12 yıla çıkarılmış diye duydum siz duydunuz mu böyle bişey?
Kızlar nisanlıklarinızı veya almak istediginiz nisanlık , gelinlik modellerini paylasirmisiniz fikir olur
ben uyumam zaten beklerim en rhat ben gözükürüm ailede ama en evhamlı benm içim içimi yer bnm btn gece gözünn altı hafif işti içim gitti zaten allaha cok şükür ki ufak bişey büyük değil bu bile nasıl korkutuyo insanı vallaBüyük ihtimalle bişeyi yoktur inşallah ama görünmesinde fayda var.. Gitmeyecekseniz bile dediğin gibi evdeki biri sabaha kadar başında durması lazım
Çok s1ağol canm bnimmÇok geçmiş olsun canım..
Onun altında 12cm topuk var:)))MasaAllah cok guzel canım boy postta yerinde ben böyle abiyelerin icine düsüyom :) minyon oldugum icin
Bende daha sade istiyodum ama nişanlım çok beğendi bunu:)canım benm böyleydi.ben hep sade bişey istedim evde olacaktı..gerçi oldum olası sadeliği seven biriyimdir
Eki Görüntüle 1291717
Kızlaaaar, dün forumda okuduğum kaç yaşında evleneceksin falını bugün eğlencesine deneyim dedim, 3 kere yaptım 27 çıkıyor ya.. Tam da evlenmeyi düşündüğümüz zaman yaniO konunun yorumlarında tutan çok okudum. Siz de yapsanıza hadiiii.. Bir bardağa su dolduruyorsunuz, yarıyı biraz geçsin. Saç telinize taşsız düz yüzük geçiriyorsunuz ve bardağın içine tutuyorsunuz. Suya değmeyecek. O sallancak öyle ama siz elinizi kıpırdatmayın. Bardağa kaç defa vurduğunu sayın. Sonunda birden yavaşlayıp duruyor. Ay çok ilginç ya, ben inanmam böyle şeylere ama 3 kere de aynı şey çıkması?
Bilmiyorum genç öğretmenlerin baya işine gelmiş duyduğum kadarıyla ama bizim gelmedi çünkü sevgilim 8 senelik öğretmen mayısta evleneceğiz kiraya çıkıcaz ama yeni gideceği okul belli değil 3 ay sonra hadiii bi daha taşınCanım o tasarı daha netleşmedi. Bence onun amacı o öğretmenleri kötü yerlere vererek emeklisi gelenlerin emekli olması :)
Canım o netleşmedi. Eş durumu da kesinleşmedi. Kolayda değil o kadar yapmaları merak etme sen :)Bilmiyorum genç öğretmenlerin baya işine gelmiş duyduğum kadarıyla ama bizim gelmedi çünkü sevgilim 8 senelik öğretmen mayısta evleneceğiz kiraya çıkıcaz ama yeni gideceği okul belli değil 3 ay sonra hadiii bi daha taşınama sonra o 12 yıla çıktığını öğrenmiş doğru mu bilmiyorum inşallah doğrudur ya
Bak çizdim canım.. Üstten saç telinin 2 ucunu tek elinle tutacaksın, yapmadan önce içinden niyet ediyorsun. Elini kıpırdatma, yüzük sallanmaya başlayacak, çarpmaları say.
Eki Görüntüle 1291738
tamam canım yapayım bende ama işte şimdi çkmam gerek ders çalışmaya başamalıyım sınava 1 ay kaldı
İnşallah.. Ama hayırlısı olsun yine deCanım o netleşmedi. Eş durumu da kesinleşmedi. Kolayda değil o kadar yapmaları merak etme sen :)
çok güzelleerrr ya ben hc bşey almıyorm kızlar begenemiyorum seçemiyorum erken dyorum cıkıyorum baktğm yerden off
çok güzelleerrr ya ben hc bşey almıyorm kızlar begenemiyorum seçemiyorum erken dyorum cıkıyorum baktğm yerden off
hiç duymadım ki canım bilmiyorumKızlar öğretmen olanlarınıza bir sorum var. Şimdi yeni bir tasarı oluşturuldu ya haberiniz vardır 8 senelik öğretmenler için rotasyon.. Böyle okullarda demirbaş olanları değiştirmek amaçlı falan neyse bu 8 yıldan 12 yıla çıkarılmış diye duydum siz duydunuz mu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?