canm bn nişanlıyım zaten düğünm de 15 ağustostaaNe zaman ki canım senin nişan düğün? Belli mi? Benim de düğün için daha 2 yıl var nerden baksan.. Fala güvenirsek tam 2 yıl
canım benm böyleydi.ben hep sade bişey istedim evde olacaktı..gerçi oldum olası sadeliği seven biriyimdir
Eki Görüntüle 1291717
Sende beyazlarla cok guzel olmussun tatlımmbenimki böyleydi kızlarr söz nişan bi arada oldu bizimde evdeydi Eki Görüntüle 1291735
çok güzelmişş
canm bn nişanlıyım zaten düğünm de 15 ağustostaa
çok güzelmişş
yok canım düşüşünü anltıp anltıp gülüyo şuan bni sinir ediyo bn evhamdan ölcem o çok rahat :) burnu alnı acılmış biraz gözün altında morluklar var ciddi bişeyi yok ama çok şükür :)april1109 Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum.İnnşallah önemkli birşeyi yoktur annenin
yok tatlım bizm altta dükkanlar var tahta koymuşlar ona takılmış ayağı toparlaymamş direk yere yüzüstü düşmüşgizimmm çok geçmiş olsun canım nasl düşmüş tansiyonu felan düştü acaba annenin canım
elbiseyi zannetmiyorum canım. fiyat fln nasıl ki . hatunun fiziği de güzelmiş:) inşallah üzerinde görürürzbende çk beğendim ama böye elbiseleri kiralama yapılabilir mi acaba dolapta beklesin istemiyorum çnkü
Canım 1 dklık işi var bunun.. Kolay gelsin, iyi çalışmalar :)
çok geçmiş olsun. geçen sene bende çakılmıştım yere çok can yakan bişi. kotumun dizleri parçalandı ellerim falan 10 gün acıdıyok tatlım bizm altta dükkanlar var tahta koymuşlar ona takılmış ayağı toparlaymamş direk yere yüzüstü düşmüş
çok sağol canmmSende beyazlarla cok guzel olmussun tatlımm
yok tatlım bizm altta dükkanlar var tahta koymuşlar ona takılmış ayağı toparlaymamş direk yere yüzüstü düşmüş
ufak tefek sıyrıklar can yakıyor ya dgru söylüyosun canımçok geçmiş olsun. geçen sene bende çakılmıştım yere çok can yakan bişi. kotumun dizleri parçalandı ellerim falan 10 gün acıdı
ay yok hepsi tam bi maganda yaa babam başına dert almasın dye konuşmyrz hiç düşüncesiz insan cidden çok memlekettehiç düşünmüyolar insanlar düşer eder diye.
elbiseyi zannetmiyorum canım. fiyat fln nasıl ki . hatunun fiziği de güzelmiş:) inşallah üzerinde görürürz
ay yok hepsi tam bi maganda yaa babam başına dert almasın dye konuşmyrz hiç düşüncesiz insan cidden çok memlekette
E o zaman bir an önce beğen, daha neyi bekliyorsun kuzu? Az kalmış. :)
yaa walla her haftasnu alışveriş merkezlerndeyz madam cocodur bernardodur nişanlım tutup tutup getiryo ay yok o olmaz ay bu mu olsa aman of hadi cıkalım dyrum braakıyorumsaol canım teşekkürler,
göüzn aydın kavuşmuşsun önlüklerine gül egüle kullanın canım.
gizemcim bence alıp koymaya bak ucuz şeyler değil bunlarda ya al koy kenara zamanın da az kalmış kararsız insan olmak çok zor ya kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?