2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gizimmm çok geçmiş olsun canım nasl düşmüş tansiyonu felan düştü acaba annenin canım

april1109 Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum.İnnşallah önemkli birşeyi yoktur annenin
yok canım düşüşünü anltıp anltıp gülüyo şuan bni sinir ediyo bn evhamdan ölcem o çok rahat :) burnu alnı acılmış biraz gözün altında morluklar var ciddi bişeyi yok ama çok şükür :)

bende çk beğendim ama böye elbiseleri kiralama yapılabilir mi acaba dolapta beklesin istemiyorum çnkü
elbiseyi zannetmiyorum canım. fiyat fln nasıl ki . hatunun fiziği de güzelmiş:) inşallah üzerinde görürürz

Canım 1 dklık işi var bunun.. Kolay gelsin, iyi çalışmalar :)

saol canım teşekkürler,

göüzn aydın kavuşmuşsun önlüklerine gül egüle kullanın canım.

gizemcim bence alıp koymaya bak ucuz şeyler değil bunlarda ya al koy kenara zamanın da az kalmış kararsız insan olmak çok zor ya kendimden biliyorum

yok tatlım bizm altta dükkanlar var tahta koymuşlar ona takılmış ayağı toparlaymamş direk yere yüzüstü düşmüş
çok geçmiş olsun. geçen sene bende çakılmıştım yere çok can yakan bişi. kotumun dizleri parçalandı ellerim falan 10 gün acıdı

elbiseyi zannetmiyorum canım. fiyat fln nasıl ki . hatunun fiziği de güzelmiş:) inşallah üzerinde görürürz

bilmiyormki nette buldum tatlım bende çk beğendim fiziğini bnm hafif göbek ve basen var o nişan zamanında spor yapop göbeği düzelştrip baseni yok etmem gerek böyle elbisenin üzerimde durabilmesi için :)abartı kilom yok kilom ama işte

E o zaman bir an önce beğen, daha neyi bekliyorsun kuzu? Az kalmış. :)
yaa walla her haftasnu alışveriş merkezlerndeyz madam cocodur bernardodur nişanlım tutup tutup getiryo ay yok o olmaz ay bu mu olsa aman of hadi cıkalım dyrum braakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…