2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok canım benim ..Daha söz oldu yeni 25 ekimde bu ayın 15nde de sevdiceklere gidicez ziyarete orada nişan tarihi falan konuşulucak bakalım bizimkiler 2015 e girmeden yapalım diyor amaa

Allah tamamına erdirsin canım,bende nişan olduktan sonra başlarım artık para biriktirmeye devam edeyim en iyisi.

Söz, nişan ikisi aynı şey değilmi ki?
Biz ayri ayri yapicaz. Subatta soz olcak evde aileler arasinda. Mayis haziranda nisan olcak. Seneye yazinda dugunumz olcak. Biz oyle olmasini tercih ettik birlikta yapanlarda var ama. Biz aileleri tanistiralim adini koyalim diye acele etmeden boyle yapmayi dusundk yani. Tabi bi de sevgilimin askerligi duruyor daha belki nisanlikyken gidip gelir filan

greenandblue Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için :)

Anladım canım hayırlısı olsun o da güzel en azından tanışma var arada,sorma tabii erkekler bu konuda pek aceleci olmak istemiyor en iyisi beklemek

Allah aşkına şu cahili bir aydınlatın Şimdi nişan aile arasında olunca nişan sayılıyo dimi?
isteme ilk kahvelerin yapıldığı gün oluyor önceden söz verdik anlamında mendil verilirmöiş erkek karafına şimdi kızın tektaşı takılıyor :)
nişan tabi ki aile arasında olur :)

Amin canım inşallahh, hepimiz için çok güzel olur herşey..

söz için hangi detayları düşünüyosun :)

merhabaa :)
Hemenn anlatayim kuzum :)
zaten biliyorsun pankart cerceve vs muhakkak olcak. Hediyelik olark mini kavanoz kahve ve rengarenk kolonyalar yapicam. Acik bufe olcak ve tabiki iki katli minik bir pasta tahminimce 30 40 kisi olcak. Arkadaslar aile dostlari ve cok yakin akrabalar. Pudra pembesi ve gri konsept aklimdaki. Tepsiyi ase tasariminkinden yapmak icin arastiricam olmazs sevgilim ordan alick :) ahsap harfler yaptiricam masaya koycam yine beyaz ve pudra olcak. Yemek kismini hic dusunmedim daha. Masanin suslemesini yine bu senin gonderdigin kagit ciceklerle yaparim diye dusunuyorum belki banner olarak isimlerimizi yazabilirim. Pudra dizustu kabarik bi elbise dusunuyorum sevgilimde yelekli bir takim giycek. Belki soz verdik yazan cikolata yapabilirim. Tum tasarimlari bizzat kendim yapicam zaten. Istemede de daha once paylastigim fotografli ahsap tepsimizi kullanicam. Simdilik fikirlerim bunlar iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…