- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ben sözden sonra baslicam. Simdi biraz kenara para atayim. Simdilik soz icin arastrma yapiyorum of cok detay var
merhabaaMerhaba kızlarr
Söz, nişan ikisi aynı şey değilmi ki?
Yok canım benim ..Daha söz oldu yeni 25 ekimde bu ayın 15nde de sevdiceklere gidicez ziyarete orada nişan tarihi falan konuşulucak bakalım bizimkiler 2015 e girmeden yapalım diyor amaa
Merhaba kızlarr
200 lira fark varda bakaşım benim yaza kadar vaktim var çeyiz için :)Arada cok fark varsa pesin alinabilir. En iyisi ben para biriktirmeye devam :)
söz için hangi detayları düşünüyosun :)Ben sözden sonra baslicam. Simdi biraz kenara para atayim. Simdilik soz icin arastrma yapiyorum of cok detay var
merhabaa :)Merhaba kızlarr
greenandblue senin söz nişan falan oldumu canım yada ne zaman ?
Biz ayri ayri yapicaz. Subatta soz olcak evde aileler arasinda. Mayis haziranda nisan olcak. Seneye yazinda dugunumz olcak. Biz oyle olmasini tercih ettik birlikta yapanlarda var ama. Biz aileleri tanistiralim adini koyalim diye acele etmeden boyle yapmayi dusundk yani. Tabi bi de sevgilimin askerligi duruyor daha belki nisanlikyken gidip gelir filanSöz, nişan ikisi aynı şey değilmi ki?
İkiside ayrı şeyler ama tabii isteyen ikisinide bir arada yapıyor :)
Hb canım :)Merhaba hoş geldin :)
isteme ilk kahvelerin yapıldığı gün oluyor önceden söz verdik anlamında mendil verilirmöiş erkek karafına şimdi kızın tektaşı takılıyor :)Allah aşkına şu cahili bir aydınlatınŞimdi nişan aile arasında olunca nişan sayılıyo dimi?
Nasılsın canımsöz için hangi detayları düşünüyosun :)
merhabaa :)
greenandblue Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için :)
Anladım canım hayırlısı olsun o da güzel en azından tanışma var arada,sorma tabii erkekler bu konuda pek aceleci olmak istemiyoren iyisi beklemek
Hemenn anlatayim kuzum :)söz için hangi detayları düşünüyosun :)
merhabaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?