- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
o gün bi gelsinde artık neler olucak görürüm :)Bende orda bulamayınca burdan bir gelinlikçi ile anlaşıp diktiriyorum. Normalde bende senin gibi düşünüyordum ama hazırda hep denenmiş ve deforme olunca birde üzerime tam oturmayınca diktirmeye karar verdim. Fakat dikim yaptırdığım yer trabzonun en iyi gelinlikçilerinden araştırıp güvenip o şekilde karar verdim modelimide paylaşırım müsait olunca
evet aynen öyle oluyor yada tanışma olduktan sonra isteme ve nişan bir arada olabilir :)ilk önce tanışmaya gelecekler, çünkü iki şehir arası 10 saat..babam insafa gelirse ikinci gelişte de isteme olur galiba..3 de de nişan olur mu ?
Çok güzel ve zevkli seçimler canım güle güle kullanEki Görüntüle 1291506
Kızlarrr yüzük taşıyıcısı olarak hiç aklıma gelmeyen bu cam figür annemin aklına geldi. Hep klasik düşündüklerimizden istiyordum ben ama nişan tepsisi (halihazırda yok) ayna olanlardan alıcam yada yapıcam o yüzden bu çok hoşuma gitti kollarına yüzükleri asacağız
Eki Görüntüle 1291510 Eki Görüntüle 1291511 Eki Görüntüle 1291512 Eki Görüntüle 1291513 Yanda masa süslemesi olarak kullanacağım pembe gül yaprakları ile nazar boncuklarını görüyorsunuz (turist rehberi style) ayrıca kurabiye kalıbımı aldım pembe organze kurdela ve jelatin paketi de aldım (kurabiye ve marshmellowlar içün)
Eki Görüntüle 1291519 Eki Görüntüle 1291520
Hediye olarak cam şişeyi düşünüyordum biliyorsunuz. İçine renkli kolonya, sabun, kahve, lavanta falan koyarım diye plan yapıyordum ama bunu anneme pek kabul ettirememiştim. Neyse sonra bu bakırları gördüm ve aşık oldummmdüzleirni çok görmüşsünüzdür ama nar şeklinde olanı ilk defa gördüm ve daha kalite duracak cam şişeye göre bence. Kalpli cam şişeleride eski planımı yani kına gecemde hazırlamaya karar verdim. Neyse nişan hediyem bu kızlaaarrr... İçine de bikaç tane çifte kavrulmuş lokum koymayı düşünüyoruz bakalım.
Eki Görüntüle 1291521
Bunu da öyle masa süslemesi için aldım böyle simli simli kaplerr
evet aynen öyle oluyor yada tanışma olduktan sonra isteme ve nişan bir arada olabilir :)
bizde tanışmaya geldiler
2 sefer isteme olucak
bir hafta sonra nişan :)[/QUOTE
Umarım babam bu sefer insaflı davranır, acır bana
Ahsap harf icin yine ig da birsuru hesap var yapan 50 tl ye yptirdik arkadasim icin. Hem ilerde evine de koyarsin miss. Ben tepsi olarak fotografli tepside sadece sevgilimin kahvesini ikram edecegim ama bizin isteme de ocakta sonu subat basi gibi olcak iste. Sozde yuzuk takmicaz sanirim sevgilimin annesi ve annem gerek yok diyor ama sevgilim sozde de takmak istiyor :) nisanla arasinda 4 5 ay olcak cunku ama eger yuzuk takmicaksak tepsiyi nisanda alcam. Bugun cicekciye sorucm cicek yapablir mi eger yaparsa tepsiyi kendim hallederimbenimde pembe beyaz olucak :)
gül suyu sabunlar hazır poşetleride bi alsam hediye faslı tamam diycem :)
misafirler için ayrı aynalı bi tepsi alıcam kahveler için:)
hatıra çerçevesi konuşma balonları olucak :)
ahşap harfleri bende istiyorumda henüz bulamadım :)
kapı süsü filan olucak ya
bizim girişte küçük kare bi masa var ona bölmeli fotograf çerçevesi ahşap harfler koysam bide tavandan süs sarkıtsam güzel olur belki :) konuşma balonlarıda orda durur:)
Nişan olsun ondan sonra başlarım diye düşünüyodum, şöyle bir fiyat araştırması yaptım nevrim döndü vallahi
Çok çalışmam lazım çokkkkk
Bernardo biraz pahalı sanki, yada ilk defa baktım diye banamı öyle geldi?
Hemenn anlatayim kuzum :)
zaten biliyorsun pankart cerceve vs muhakkak olcak. Hediyelik olark mini kavanoz kahve ve rengarenk kolonyalar yapicam. Acik bufe olcak ve tabiki iki katli minik bir pasta tahminimce 30 40 kisi olcak. Arkadaslar aile dostlari ve cok yakin akrabalar. Pudra pembesi ve gri konsept aklimdaki. Tepsiyi ase tasariminkinden yapmak icin arastiricam olmazs banner olarak isimlerimizi yazabilirim. Pudra dizustu kabarik bi elbise dusunuyorum sevgilimde yelekli bir takim giycek. Belki soz verdik yazan cikolata yapabilirim. Tum tasarimlari bizzat kendim yapicam zaten. Istemede de daha once paylastigim fotografli ahsap tepsimizi kullanicam. Simdilik fikirlerim bunlar iste :)
Canım senle çok ortak noktamız var ek ders beklemek gibiSelam kızlarrr:)) nasıl yorulmuşum bugün yaaa(( bide havada soğudu şu ekdersler yatsın gidip minder alacam kaloriferin dibine kıvrılacam kedi gibi:))
o gün bi gelsinde artık neler olucak görürüm :)
ama şu an aklımda diktirmek yok :)
greenandblue Anladımm bizimkilerde uzak oldukları için tanışmaya geldiklerinde söz de oldu öylede olur aslında sizin hem yolları uzak arası açılmasın.. Ama tabii ki siz bilirsiniz canım :) Tanışmaya gelirler , sonra söz isteme yani , daha sonrada nişan olur neden olmasın.. Ama nişansız olmaz :) :) ay pardon söz olmadan istemeleri lazım seni direk nişan olurmuymuş delii
işte harfleri eve yatırım olarak düşünüyorum bende :)Ahsap harf icin yine ig da birsuru hesap var yapan 50 tl ye yptirdik arkadasim icin. Hem ilerde evine de koyarsin miss. Ben tepsi olarak fotografli tepside sadece sevgilimin kahvesini ikram edecegim ama bizin isteme de ocakta sonu subat basi gibi olcak iste. Sozde yuzuk takmicaz sanirim sevgilimin annesi ve annem gerek yok diyor ama sevgilim sozde de takmak istiyor :) nisanla arasinda 4 5 ay olcak cunku ama eger yuzuk takmicaksak tepsiyi nisanda alcam. Bugun cicekciye sorucm cicek yapablir mi eger yaparsa tepsiyi kendim hallederim
Hepsi bir yerde 1900 çok iyi , ben sadece yemek takımı gördüm kendisi 3.000 tl idi
valla tebrikler büyük cesaret ben erkenden diktirsem ya kilo alırım yada zayıflarım stresten :)ben hep heves ettiğim için birde askerden sora hemen nişanlanacağız die hep beklemiştim içimde kaldıydı oyüzden erkenden diktiriyorm :)
sevgilimle haftaya haftasonu filan bakmaya baslicaz. Haber veririm bulursam :) sanki cok zor bi model gibi dusunuyorum aslnda tam istedgim cicilibicievesyalari var ya o hesaptaki kizin nisanda giydigi elbise. Tabi ben straplez giyemem :)bende sözden sonra bakarım diyordum ama söz bitti bakmaya başladım sonra fiyatları görünce geri vazgectim bakmayaBernardo çok pahalı ya.tenceresi de,çatal-kaşık takımı vs'de..kısacası pahalı bir marka.ben Aryıldız die bi markada 400 küsüre beğenmiştim 12 kişilik yemek takımı.öyle bişi almayı düşünüyorum.çok kaliteli ve pahalı birşey almıcam.orta karar bişi alcam.çünkü çok pahalı 2-3 bin liralık bişi alırsam ilerde atmaya kıyamam.ömür boyu aynı takımlara da gebe kalmak istemiyorum.sıkıldıgımda değişebilmem kolay olsun die orta karar bişi almayı düşünüyorum.
elbise detayın benim istediğimden canım :) bulursan bana da bildirsene aldıgın yeri,nasılsa akraba değiliz kimse görmez benzer elbiseler oldugunu
Ordan bakınca çok saf duruyorum dimiHala elti ile görümceyi karıştıran bir insanım ben..
Söz verilmeden, nişan olmaz..istemeye geldiklerinde söz alıyolar dimi ..hakkınızı helal edin ya çok soru sordum
Stresten zayiflayan insanlara bayiliyorum :) ben hep kilo aliyorm yaaavalla tebrikler büyük cesaret ben erkenden diktirsem ya kilo alırım yada zayıflarım stresten :)
sevgilimle haftaya haftasonu filan bakmaya baslicaz. Haber veririm bulursam :) sanki cok zor bi model gibi dusunuyorum aslnda tam istedgim cicilibicievesyalari var ya o hesaptaki kizin nisanda giydigi elbise. Tabi ben straplez giyemem :)
En güzeli bırakmaya teşfik et canım 9 yıl içmiş nişanlım ama bıraktı çok şükürŞimdiden sert olayım ki evlenince içemesin odada :)
Ben duymadım canım nişanlımın teyzesi merkez okulda o takip ediyor 8. yılı olduğu için ama duymadım benKızlar öğretmen olanlarınıza bir sorum var. Şimdi yeni bir tasarı oluşturuldu ya haberiniz vardır 8 senelik öğretmenler için rotasyon.. Böyle okullarda demirbaş olanları değiştirmek amaçlı falan neyse bu 8 yıldan 12 yıla çıkarılmış diye duydum siz duydunuz mu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?