2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o gün bi gelsinde artık neler olucak görürüm :)
ama şu an aklımda diktirmek yok :)

ilk önce tanışmaya gelecekler, çünkü iki şehir arası 10 saat..babam insafa gelirse ikinci gelişte de isteme olur galiba..3 de de nişan olur mu ?
evet aynen öyle oluyor yada tanışma olduktan sonra isteme ve nişan bir arada olabilir :)
bizde tanışmaya geldiler
2 sefer isteme olucak
bir hafta sonra nişan :)

Çok güzel ve zevkli seçimler canım güle güle kullan

greenandblue Anladımm bizimkilerde uzak oldukları için tanışmaya geldiklerinde söz de oldu öylede olur aslında sizin hem yolları uzak arası açılmasın.. Ama tabii ki siz bilirsiniz canım :) Tanışmaya gelirler , sonra söz isteme yani , daha sonrada nişan olur neden olmasın.. Ama nişansız olmaz :) :) ay pardon söz olmadan istemeleri lazım seni direk nişan olurmuymuş delii

Ahsap harf icin yine ig da birsuru hesap var yapan 50 tl ye yptirdik arkadasim icin. Hem ilerde evine de koyarsin miss. Ben tepsi olarak fotografli tepside sadece sevgilimin kahvesini ikram edecegim ama bizin isteme de ocakta sonu subat basi gibi olcak iste. Sozde yuzuk takmicaz sanirim sevgilimin annesi ve annem gerek yok diyor ama sevgilim sozde de takmak istiyor :) nisanla arasinda 4 5 ay olcak cunku ama eger yuzuk takmicaksak tepsiyi nisanda alcam. Bugun cicekciye sorucm cicek yapablir mi eger yaparsa tepsiyi kendim hallederim

Nişan olsun ondan sonra başlarım diye düşünüyodum, şöyle bir fiyat araştırması yaptım nevrim döndü vallahi
Çok çalışmam lazım çokkkkk

Bernardo biraz pahalı sanki, yada ilk defa baktım diye banamı öyle geldi?

bende sözden sonra bakarım diyordum ama söz bitti bakmaya başladım sonra fiyatları görünce geri vazgectim bakmaya Bernardo çok pahalı ya.tenceresi de,çatal-kaşık takımı vs'de..kısacası pahalı bir marka.ben Aryıldız die bi markada 400 küsüre beğenmiştim 12 kişilik yemek takımı.öyle bişi almayı düşünüyorum.çok kaliteli ve pahalı birşey almıcam.orta karar bişi alcam.çünkü çok pahalı 2-3 bin liralık bişi alırsam ilerde atmaya kıyamam.ömür boyu aynı takımlara da gebe kalmak istemiyorum.sıkıldıgımda değişebilmem kolay olsun die orta karar bişi almayı düşünüyorum.

elbise detayın benim istediğimden canım :) bulursan bana da bildirsene aldıgın yeri,nasılsa akraba değiliz kimse görmez benzer elbiseler oldugunu

Selam kızlarrr:)) nasıl yorulmuşum bugün yaaa(( bide havada soğudu şu ekdersler yatsın gidip minder alacam kaloriferin dibine kıvrılacam kedi gibi:))
Canım senle çok ortak noktamız var ek ders beklemek gibibende tek yaşıyorum canım yer minderi alana kadar battaniye veya yorganını katlayıp üstüne örtü örtüp kullanabilirsin

o gün bi gelsinde artık neler olucak görürüm :)
ama şu an aklımda diktirmek yok :)

ben hep heves ettiğim için birde askerden sora hemen nişanlanacağız die hep beklemiştim içimde kaldıydı oyüzden erkenden diktiriyorm :)

Ordan bakınca çok saf duruyorum dimi Hala elti ile görümceyi karıştıran bir insanım ben..

Söz verilmeden, nişan olmaz..istemeye geldiklerinde söz alıyolar dimi ..hakkınızı helal edin ya çok soru sordum

işte harfleri eve yatırım olarak düşünüyorum bende :)
bide gelenlerin bi farklılık görmesini istiyorum çok fazla nişana şahit olmadım ama bi kere gittim güne gitmişiz gibi yedik içtik geldik öyle bişeyi kesinlikle istemiyorum
detaylar olsun gelenler aa mutluda bunu yapmıştı demeliler :)

sevgilimle haftaya haftasonu filan bakmaya baslicaz. Haber veririm bulursam :) sanki cok zor bi model gibi dusunuyorum aslnda tam istedgim cicilibicievesyalari var ya o hesaptaki kizin nisanda giydigi elbise. Tabi ben straplez giyemem :)

Hiçte saf durmuyosun çokta saf olduğunu düşünüyorsan içi güzel kalbi temiz anlamında saf olabilirsin sadece :) Karıştır canım öğrenirsin olsunn benim sevdiceğimin ablası var 3 tane 3nünde isimleri o kadar yakın ki gülten,gülşen,gülcan Ben bile 2 senenin sonunda zor öğrendim artık karıştırmıyorum.Şimdi evde annem soruyo bazen hangisiydi o kapalı olan mı açık mıydı :) bende büyük bi sabırla anlatıyorum ..

Söz verilmeden yani isteme olmadan nişan olmaz canım benim.. Helal olsun tabii ki sorucaksın

Bugün sana,yarın bana

sevgilimle haftaya haftasonu filan bakmaya baslicaz. Haber veririm bulursam :) sanki cok zor bi model gibi dusunuyorum aslnda tam istedgim cicilibicievesyalari var ya o hesaptaki kizin nisanda giydigi elbise. Tabi ben straplez giyemem :)

bulamadım ben o kızı,,bana linki atar mısın? niye giyemiosun straplez? sevmiyo musun? ben normal hayatta rahat bulmuyorumda,gece elbisesinde giyerim ya :) ztn gelinliğim hayalimde ki her zmn straplezdi :)

Ben duymadım canım nişanlımın teyzesi merkez okulda o takip ediyor 8. yılı olduğu için ama duymadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…