- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
isteme ilk kahvelerin yapıldığı gün oluyor önceden söz verdik anlamında mendil verilirmöiş erkek karafına şimdi kızın tektaşı takılıyor :)
nişan tabi ki aile arasında olur :)
Hemenn anlatayim kuzum :)
zaten biliyorsun pankart cerceve vs muhakkak olcak. Hediyelik olark mini kavanoz kahve ve rengarenk kolonyalar yapicam. Acik bufe olcak ve tabiki iki katli minik bir pasta tahminimce 30 40 kisi olcak. Arkadaslar aile dostlari ve cok yakin akrabalar. Pudra pembesi ve gri konsept aklimdaki. Tepsiyi ase tasariminkinden yapmak icin arastiricam olmazs sevgilim ordan alick :) ahsap harfler yaptiricam masaya koycam yine beyaz ve pudra olcak. Yemek kismini hic dusunmedim daha. Masanin suslemesini yine bu senin gonderdigin kagit ciceklerle yaparim diye dusunuyorum belki banner olarak isimlerimizi yazabilirim. Pudra dizustu kabarik bi elbise dusunuyorum sevgilimde yelekli bir takim giycek. Belki soz verdik yazan cikolata yapabilirim. Tum tasarimlari bizzat kendim yapicam zaten. Istemede de daha once paylastigim fotografli ahsap tepsimizi kullanicam. Simdilik fikirlerim bunlar iste :)
Biraz da seni bunaltayım sorularımlaİlk tanışmaya geldiklerinde kahve yapılır mı?
Birazdan topikte benim uyuz sorularım yüzünden gelincik kalmayacak
iyiyim canım sen nasılsın :)Nasılsın canım
kuzum biz yapmadık çünkü sadece ailelerin birbirini tanımasaydı amacımız kahveyede büyük bi anlam yüklenmiş malum o yüzden hiç bulaşmadık :)Biraz da seni bunaltayım sorularımlaİlk tanışmaya geldiklerinde kahve yapılır mı?
Allah aşkına şu cahili bir aydınlatınŞimdi nişan aile arasında olunca nişan sayılıyo dimi?
Kızlar birşey sorucam , siz çatal bıçak,yemek takımı, tencere v.s olanları set olarak mı aldınız?
Ben 4e kdr tam musait olamiyorum koyde ve yollarda oldugum icinnet pek cekmiyor..
Konu bulayim hemencrcik.konudan sorumlu devlet baskani gibi oldum
İkincisi gelin arabasinin arkasina yazi yazdrcakmisiniz?yazdircaksaniz ne ?
benimde pembe beyaz olucak :)Hemenn anlatayim kuzum :)
zaten biliyorsun pankart cerceve vs muhakkak olcak. Hediyelik olark mini kavanoz kahve ve rengarenk kolonyalar yapicam. Acik bufe olcak ve tabiki iki katli minik bir pasta tahminimce 30 40 kisi olcak. Arkadaslar aile dostlari ve cok yakin akrabalar. Pudra pembesi ve gri konsept aklimdaki. Tepsiyi ase tasariminkinden yapmak icin arastiricam olmazs sevgilim ordan alick :) ahsap harfler yaptiricam masaya koycam yine beyaz ve pudra olcak. Yemek kismini hic dusunmedim daha. Masanin suslemesini yine bu senin gonderdigin kagit ciceklerle yaparim diye dusunuyorum belki banner olarak isimlerimizi yazabilirim. Pudra dizustu kabarik bi elbise dusunuyorum sevgilimde yelekli bir takim giycek. Belki soz verdik yazan cikolata yapabilirim. Tum tasarimlari bizzat kendim yapicam zaten. Istemede de daha once paylastigim fotografli ahsap tepsimizi kullanicam. Simdilik fikirlerim bunlar iste :)
iyiyim canım sen nasılsın :)
kuzum biz yapmadık çünkü sadece ailelerin birbirini tanımasaydı amacımız kahveyede büyük bi anlam yüklenmiş malum o yüzden hiç bulaşmadık :)
Allah aşkına şu cahili bir aydınlatınŞimdi nişan aile arasında olunca nişan sayılıyo dimi?
Benim seneye yaza kadar vaktim var :) o zamana baya biriktirirm ama biz sevgilmle ev almak icin para biriktiriyoruz aslinda..200 lira fark varda bakaşım benim yaza kadar vaktim var çeyiz için :)
tabi ki sayilir. Soz nisan aile arasinda ve birarada yapan insan cok fazla..Allah aşkına şu cahili bir aydınlatınŞimdi nişan aile arasında olunca nişan sayılıyo dimi?
Bizde ilk annesi annemle tanismaya gelicek ailecek geldklerinde isteme olcak muhtemelen haliyle kahve yapilacak :)Biraz da seni bunaltayım sorularımlaİlk tanışmaya geldiklerinde kahve yapılır mı?
ben zaten organizasyonla ugrastigm icin her detayi dusunmeye calisiyorm :) pudra gri cizgili uzerine sekilli yuvarlak dantel figurlu beyaz icine soz verdik isimler ve tarih diye dusunuyorum simdilik ama tabi tasarim yaparken kesin daha farkli biseyler cikacak ortaya. Buarada soz icin kamerada olabilir evde bile olsa :)SÖZ VERDİK YAZILARINI NASIL YAPICAKSIN CANIM BEN ÇOK ARAŞTIRMA İÇERİSİNDEYİM YAPMAK İÇİN
NE GÜZEL DÜŞNMÜŞSÜN BEN BU KADAR DETAYA TAKILMAZDIM SANIRIM ANNEM ÇOK ABARTI DİYE DÜŞNEBİLİR SÖYLESEM KESİN :)
Estağfurullah canım ne demek .. Bende ablam evlenmeden önce hiçbirşey bilmiyordum sağolsun bana yol gösterici oldu ablamın hazırlıkları.Şimdi aynılarını ben yaşıyorum yavaş yavaş..Bizimki şöyle oldu anlatıyım en azından sana da yol gösteririm belki :) Biz sevdiceğimle 4 senedir birlikteyiz en sonunda ben dedim ki "galiba beni oyalıyosun evlenmiceksek söyle de bileyim kısmetlerimi kapıyosun benim" dedim o da zamanı var biraz daha bekle sabıır dedi her zamanki gibi e ben zaten 4 sene beklemişim sabır taşım çatlıcak öyle derler ya :) neyse benim sevdiceğim planlamış herşeyi bayramın 3.günü yani 6 ekimde biz beraber üni. okuduğumuz ve orada tanıştığımız şehre yani Çanakkaleye gittik. (benim için o kadar özel ve güzel bir şehir ki anlatamam sizlere ) Daha sonra orada herkesin içinde evlenme teklifi etti ve ben ağlamadımbile aslında çok duygusal bir kızım ama herhalde onca sene beklememden kaynaklı :) sarıldım boynuna dudağına öpücük kondurdum ve herkes alkışladı ..Daha sonra neler gerek söyle bakalım şimdi dedi anlattım bende 25 ekim doğum günümde beni istemeye geldiler aileler ilk kez tanışıcaktı tanıştıkları akşamda söz yüzüğü takıldı..Nişanıda daha sonra yaparız diye konuştuk.Benim hikayem böyle biraz uzun oldu ama :)
istemeye gelmiyolarsa kahveyi aklından siliyosun biz akşam yemegi vermiştik zaten ramazandı :)Anladım o zaman ilk tanışmada kahve falan yok, ikramlar ve çay içip gidiyorlar ..
günaydın kızlarrrr
Bu arada bizim söz aileler arasında oldu (yani ilk adım)
Nişanda da yine akrabalarımız ve en yakın dostlarımız olucak ( bu da ikinci adım )
:) umarım açıklayıcı olmuştu
Sen ne sabırlı bir gelinciksin öyle, hiç üşenmemiş yazmışsın ya..nasıl mutlu oldum anlatamam
Aslında ben en küçüğüyüm evin, ablam ve abim evlendi..Ama ablamı 6 kere istemeye geldikleri için ne zaman istendi, söz gecesi hangisiydi hiçbirşey anlamadım..Babam birazcık yordu karşı tarafı da ..şimdi öz oğlu gibi sever orası ayrı tabi. .abiminde işler biraz karışıktı..o yüzden böyle oldum ben
Hepsi bir yerde 1900 çok iyi , ben sadece yemek takımı gördüm kendisi 3.000 tl idigünaydın kızlarrrr
ya ben Schafer'in öyle beşi bi yerde kampanyasını gördüm,herşey vardı içinde ama 1900 küsürdü bana pahalı geldi açıkçasıyani sanki tek tek daha uygun olacak gibi geldi
ben düşünmüyorum yasanki eskilerde kaldı o adet gibi geliyor bana
Gayet açıklayıcı oldu, ağzına sağlık ..ben söz olmadan direkt nişan yapıcam sanırım
ben diktirmekten korkuyorum en iyi moda eviylede çalışsam cesaret edemem sanırım
mecbur hazır bulmam lazım
istemeye gelmiyolarsa kahveyi aklından siliyosun biz akşam yemegi vermiştik zaten ramazandı :)
Mutlu olduysan ne güzell :) Anladım ondan kafan karışmış senin.Eğer tanışmaya geleceklerse kahve ikramına gerek yok ..Seni istemeye geldikleri zaman kahve yapıcaksın .. Bakalım seninki bi haber versin de ona göre..Önce tanışmak için mi gelicekler yoksa benimkiler gibi hem tanışma hem söz mü olucak ona görer karar veririz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?