2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

erkekli kadınlı olduğu için dedin dimi :)
aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum biraz ayıp görünüyor ama erkekler en arkaya gececek şekilde düzenlenmeli
Eğlenceli bi dans ama bence yaşlılar hariç katılım olursa daha yerinde olur yada sadece bayanlar ama bu çalıncada kimse yerinde durmak istemez bn bfitte gidiyordum orada sürekli yapıyoduk bu dansı cok enerjik :)
Ben göremiyorum videoyu ?? ama bi dede var onu mu diyorsun acaba :) :)
youtube girip düğünde kendini kaybeden fortcu dayı yaz canım dayı öldürüyo gülmekten :) :)

canım sıkkınken özellik acıyorum bu amcayı hele o şapkalı kısmı yerlere yatıyom :) :)

belinden değilde omzundan tutabilirler ya da tutmaya da bilirler kendi tercihleri :) çok eğlenceli ya :)
o dayının önündeki adam olsam döverdim onu heralde. tirbiyisiz

belinden değilde omzundan tutabilirler ya da tutmaya da bilirler kendi tercihleri :) çok eğlenceli ya :)
o dayının önündeki adam olsam döverdim onu heralde. tirbiyisiz
göbeğide kocaman bide amacanın tam bomba ya Payduşka halayını biliyomusnz kızlar ben onu istiyorum yaa nişanlımn tarafı biliyr ama bizmkilere öğretmem gerekçek :)

izleyin derim bi önce kızlar :) :) ölüyorum ben bu dayıyı izledikcee karnıma ağrılar giriyo :) :)

ahhahha april1109 naptın sen yaaa krize girdim gülmekten gözümden yaş geldi,makyaj fln kalmadı ahahahahahah senin penguen dansı neyine beee adam yok anacım ben sizden duymustum bu penguen dansını ama asla yapmayı dusunmem düğünümde

bende bendeee düğün komedi haline döner walla amca bide pes etmiyo deli adam ya :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…