ahahahahhaaizleyin derim bi önce kızlar :) :) ölüyorum ben bu dayıyı izledikcee karnıma ağrılar giriyo :) :)
Eğlenceli bi dans ama bence yaşlılar hariç katılım olursa daha yerinde olur yada sadece bayanlar ama bu çalıncada kimse yerinde durmak istemez bn bfitte gidiyordum orada sürekli yapıyoduk bu dansı cok enerjik :)erkekli kadınlı olduğu için dedin dimi :)
aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum biraz ayıp görünüyorama erkekler en arkaya gececek şekilde düzenlenmeli
youtube girip düğünde kendini kaybeden fortcu dayı yaz canım dayı öldürüyo gülmekten :) :)Ben göremiyorum videoyu ?? ama bi dede var onu mu diyorsun acaba :) :)
canım sıkkınken özellik acıyorum bu amcayı hele o şapkalı kısmı yerlere yatıyom :) :)ahahahahhaabu adam azıtmış ama yaaa
canım sıkkınken özellik acıyorum bu amcayı hele o şapkalı kısmı yerlere yatıyom :) :)
Eğlenceli bi dans ama bence yaşlılar hariç katılım olursa daha yerinde olur yada sadece bayanlar ama bu çalıncada kimse yerinde durmak istemez bn bfitte gidiyordum orada sürekli yapıyoduk bu dansı cok enerjik :)
youtube girip düğünde kendini kaybeden fortcu dayı yaz canım dayı öldürüyo gülmekten :) :)
canım sıkkınken özellik acıyorum bu amcayı hele o şapkalı kısmı yerlere yatıyom :) :)
göbeğide kocaman bide amacanın tam bomba yabelinden değilde omzundan tutabilirler ya da tutmaya da bilirler kendi tercihleri :) çok eğlenceli ya :)
o dayının önündeki adam olsam döverdim onu heralde.tirbiyisiz
izleyin derim bi önce kızlar :) :) ölüyorum ben bu dayıyı izledikcee karnıma ağrılar giriyo :) :)
göbeğide kocaman bide amacanın tam bomba yaPayduşka halayını biliyomusnz kızlar ben onu istiyorum yaa nişanlımn tarafı biliyr ama bizmkilere öğretmem gerekçek :)
bende bendeee düğün komedi haline döner wallaahhahhaapril1109 naptın sen yaaa krize girdim gülmekten gözümden yaş geldi,makyaj fln kalmadı ahahahahahah senin penguen dansı neyine beee adam yok anacım ben sizden duymustum bu penguen dansını ama asla yapmayı dusunmem düğünümde
benmdeeee normal halaylardansa payduşka tercihim benmm allhtan bzim düğün salonu sahipleride boşnakk müzisyenlerde tam istediğim gibi :)En sevdiğim halaayy payduşkaaaa
o nasıl bişey ki, dur bakayım :)göbeğide kocaman bide amacanın tam bomba yaPayduşka halayını biliyomusnz kızlar ben onu istiyorum yaa nişanlımn tarafı biliyr ama bizmkilere öğretmem gerekçek :)
göbeğide kocaman bide amacanın tam bomba yaPayduşka halayını biliyomusnz kızlar ben onu istiyorum yaa nişanlımn tarafı biliyr ama bizmkilere öğretmem gerekçek :)
En sevdiğim halaayy payduşkaaaa
bizim taraf yugoslav göçmeni nişanlımın tarafı arnavut canım bnde yarısından sayılırım :)arnavut musunuz
bak bakalım begenecekmisin canım :)o nasıl bişey ki, dur bakayım :)
nişan olcak mı canım yoksa ikisi bi arada mı olcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?