ikisi bi arada evde olcak canımnişan olcak mı canım yoksa ikisi bi arada mı olcak ?
ozaman olur canım cok güzel bence :)ikisi bi arada evde olcak canım
saol canım ben de çok beğendim fiyatı da 700dü 500e indirdik fiyatı nasıl sizce??ozaman olur canım cok güzel bence :)
tşk canmOrya bunu beğendiiii :) :)
bak bakalım begenecekmisin canım :)
abiye olduğu için normal ben kısa elbisemi 290 civarında almıştım canım bide değer yani yakınınız düğünü bişeyi olur kullanabilrsinde başka bi zamanda :)saol canım ben de çok beğendim fiyatı da 700dü 500e indirdik fiyatı nasıl sizce??
Güzelmiş renk bu mu :)
evet ben de öyle düşündüm sonradan da giyilebilcek bişi..abiye olduğu için normal ben kısa elbisemi 290 civarında almıştım canım bide değer yani yakınınız düğünü bişeyi olur kullanabilrsinde başka bi zamanda :)
yok rengi gül kurusu benim beğendiğiminGüzelmiş renk bu mu :)
yok rengi gül kurusu benim beğendiğimin
Ben de cokk begendim eger ikisi biraradaysaa. Fiyati da cookk uygn geldi banasaol canım ben de çok beğendim fiyatı da 700dü 500e indirdik fiyatı nasıl sizce??
Daha güzel olur bence bunun rengi biraz ağır durabilirdi :) hayırlı olsun canımyok rengi gül kurusu benim beğendiğimin
ben de tam karar vermedim daha..tşk canımmsadece söz olsa ağır kaçardı ama nişanda olacaksa gayet güzelmiş,güle güle giy.bu arada ben nişan için elbiseme hiç 500 tl bütçe ayırmak istemiyorum ya250-300 arası bişi bulsam süper olacak
evet ikisi bi arada taziyeleri olduğu için evde yapalım dedik:)Ben de cokk begendim eger ikisi biraradaysaa. Fiyati da cookk uygn geldi bana
teşekkürler tatlımmDaha güzel olur bence bunun rengi biraz ağır durabilirdi :) hayırlı olsun canım
tşk canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?