2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Geçmiş olsun canım ya, havalardan heralde herkes hasta..Şu topiğe bir adet sağlıkcı lazım

sagolun kizlar Birde konusma yapiyorum bu halde

merhaba bayanlar ben de aranıza yeni katıldım. nişanlıyım ve çeyiz düzüyorum. yanlız eksiklerim var. yazma , patik, çorap çok az. sizde her birinden kaç adet alsam yeterli? :)

merhaba bayanlar ben de aranıza yeni katıldım. nişanlıyım ve çeyiz düzüyorum. yanlız eksiklerim var. yazma , patik, çorap çok az. sizde her birinden kaç adet alsam yeterli? :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza
patik lif havlu yazma 30 adet var 15 i bohçalara gitcek 15 i bana kalıcak yeterli sanırım :)
daha sonra begendiğim havlular olur filan diye çok abartmıyorum :)

teşekkür ederim. benim de 20 ye yakın yazmam var ama bana az olduğunu söylediler. patik ve çorap da sanırım yeterli. ama şimdi havlu diyince aklıma geldi. hiç havlum yok. işte ilk eksiğim de çıkmış oldu. sağolun.. :)

Merhaba hoşgeldin aramıza :) :) kızlar sana yardımcı olurlar bende henüz sözlüyüm o yüzden yorum yapamıcam

ömrün boyunca aynı şeyleri kullanmıycaksın ki sonra onları koycak yer bile bulamazsın :)

Beeeeennnnn istiyorum valla herkese dicem öğrensinler
ben videoda gördüm, düğün salonunda orkestradan bi adam önde arkada damat- gelin 3 kişi ile başlamışlar, anlayan öğrenen de oyuna girmiş baya katılım olmuş, o anda öğrenilir yani bende istiyorum ama ortama göre

izleyin derim bi önce kızlar :) :) ölüyorum ben bu dayıyı izledikcee karnıma ağrılar giriyo :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…