2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çook sıkıldım ya oturup ağlayasım var Belli bişey yok ama böyle bu evlilik öncesi durumlar böyle bunalıyorum

Allah Allah sıkıntı yapma canım olur tabii normal böyle şeyler bende sözden sonra bir kaç gün kendime gelememiştim çok düşünme sadece rahat ol mutlu ol yeter

Her an istifayi basabilirim sinirim tepemde yaa.

Anladım canım :) :) değildir umarım üye

Allah allah konunu okudum canım yazmışsın ya bence git konuş patronunla ne olabilirki sonucunda sana muhtaç işten çıkarmaz eleman bulmakta zor senin işinde öyle yazmışsın. Yani bi atasözü var dağdan gelmiş bağdakini kovuyor diye çocuk yani gelmiş girmiş işe ama çalışmıyor yani kafasına göre takılıyor.Sen canını sıkacağına söyle rahatla karar patronuna kalmış

Allah Allah sıkıntı yapma canım olur tabii normal böyle şeyler bende sözden sonra bir kaç gün kendime gelememiştim çok düşünme sadece rahat ol mutlu ol yeter
Ya bana zaman zaman oluyo canım bu böyle evlenicez ama hala evlilik adına ne yapıyoruz diye bakıyorum hiç insanlar sırf kendini düşünüyo

Ya bana zaman zaman oluyo canım bu böyle evlenicez ama hala evlilik adına ne yapıyoruz diye bakıyorum hiç insanlar sırf kendini düşünüyo

Anlayamadım pek canım biri canını sıkmış sanki senin? Anlatmak ister misin? Kim sırf kendini düşünüyor?

Kayınvalide kayınpeder bu grup yani canım. Herşeyi nişanlımın üstüne yıkmaya bayılıyolar

Allah allah sonuçta oğulları neden böyle yapıyorlar ki pek anlamadım doğrusu ama sen sıkma canını nişanlınla aranız iyi olsun güzel anlaşın yeter sıkıntı yapma nişanlına da destek ol

ayy aynen oyle yaa delirdim 1 haftadir. Tam cikicam beyinsz aradi cikma beni bekle die ters ters konusuyo. Ilk firsatta knusucam yeter yaaa of

tasarimcibayan O dediğin çocuk mu aradı çıkma diyor sana hayret birşey gerçektende ya değişik insan

Kızlarr ben çıkıyorum hoşçakalın

selam bebeklerim

bugün gelemedim hiç çok yorucu bi gündü yarın ve cumartesi de çalışıcam son 2gün dayanmaya çalışıyorum.

T tubb bu ara iş arkadaşlarıyla sorunlar trend galiba. bende biriyle tartıştım dün. ama seninki bildiğim kadarıyla bambaşka bi sıkıntı

Evet kuzum benden sonra ise giren ve baska alandaki birisinin beni kontrol edebilcegi yetkiyi veriyorlar. Cocuk uzerimden ego tatmini yapiyor deliriyorum
Vay bee romantizme geellll :)
coookk guzel olcak tatlimm olunca anlatirmmm :)

Allah allah sonuçta oğulları neden böyle yapıyorlar ki pek anlamadım doğrusu ama sen sıkma canını nişanlınla aranız iyi olsun güzel anlaşın yeter sıkıntı yapma nişanlına da destek ol
. Bizde sıkıntı yok çok şükür de böyle olunca sinir oluyorum iş havaya gelince hep varlar ama

iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah kusura bakmayın çok gelemiyorum
sınav haftam geldi çattı ders çalışmam gerekiyor sınavlarım bitince çok aktif olurum burada da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…