- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Kızlar youtubeda müzik dinlerken nerden geldiysem Candan Erçetin'in Yüksek Yüksek Tepelere şarkına geldim en son, içim tuhaf oldu valla tutamadım gözyaşlarımıKi ben hep kınamda asla ağlamam diyen biriydim. Sanırım o zamana yaklaştıkça insan farklı duygular hissedebiliyormuş.
Canımm yaevet hassaslaşıyor insan bende normalde çok duygusal biriyim bende öyle şeyler dinleyince ağlarım kınamda napıcam bilmiyorum ya
En son bir tanıdığın kınasına gitmiştim, acıklı bişi çalmadılar şunu çaldılar. Bir sürü kız ellerinde teflerle sırayla gelinin etrafında geniş bir halka oluşturdu, öyle oynadılar ve kına yakıldı.
Ayyy çok güzelmiş ya ilk kez duydum ben bunu adettendir diye hep yüksek yüksek tepelere söyleniyor ama bunu seçeneklerime eklicem :) en azından ağlamam yoksa ağlarsam kötü olur susamam .. Harikaymış canım sözleride çok güzelll :)
Evet bence de bu daha mantıklı yoksa salya sümük ağlarım ben :)
En son bir tanıdığın kınasına gitmiştim, acıklı bişi çalmadılar şunu çaldılar. Bir sürü kız ellerinde teflerle sırayla gelinin etrafında geniş bir halka oluşturdu, öyle oynadılar ve kına yakıldı.
Aksam uykum geliyor benim sabah 6.15te kalkiyorum
Günaydınn topiğin güzellerii :)
günaydınlarrr kızlarr bnde migeenle merhaba dedim güneeGünaydın kızlar
günaydınlarrr kızlarr bnde migeenle merhaba dedim günee
sağol bebsmm walla okdr alıştm ki şu migrene onla kurdum resmen hayatımı :) başım agrımaynca tuhaf geliyor :)geçmiş olsun kuzumm
geçmiş olsun canımgünaydınlarrr kızlarr bnde migeenle merhaba dedim günee
sağol bebsmm walla okdr alıştm ki şu migrene onla kurdum resmen hayatımı :) başım agrımaynca tuhaf geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?