2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anlamadım ben.bundan daha mı kabarık istiyorsun yani?

Ya öyle gelinlik gibi değil tabiiki canım :) :) Ama hani bir tık daha olabilir.. Sence nasıl beğendin mi bu fikri? Senin yorumun önemli benim için

Ayy ne güzel çok sevindim, inşallah sonu da güzel biter..Ailelerde kaynaşır inşallah..Bende anne ve babasıyla tanıştığımda çok heyacanlanmıştım..İçinden 10 a kadar say ve derin nefes al..

Canım benim merak etme telaş yapma sen nesi vardı ablanın?

Aslında aniden gelişti. Bacağındaki ağrı için gitmişti..Gitmişken göz muayanesi de olmuş.Sol gözünde %50 görme kaybı tespit etmişler.Göz saydamı öne doğru gelmiş.Keratonus diye bir hastalık..Bugünde ameliyat oldu.Aslında herşeyde bir hayır var farketmese ilerde kornea nakli tek çözümmüş.

Ya öyle gelinlik gibi değil tabiiki canım :) :) Ama hani bir tık daha olabilir.. Sence nasıl beğendin mi bu fikri? Senin yorumun önemli benim için

cnm eğer salonda olacaksa olabilir ama eğer evde olacaksa çok abartı olabilir.bu tarz kıyafetler hazır olmuyor ama üzerine göre dikiliyor genelde.instagramda görüyorum gelinlikçilerin sayfalarında.bakırköyde flnda görmüştüm,orda bulabilirsin bence.

Hayırdır ne oldu ki?

cnm şimdi böyle yazmayayım,tiksinen olabilir.ev ile ilgili bi olay,günlerdir huzurum yok,uyku haram.saol ilgilendiğin için

Canım benim anladım öyle oluyor evet insanlar ne içinn gidiyor ne çıkıyor ama yine de iyi ki muayene olmuş yoksa dediğin gibi ilerlediği takdirde tedavisi ameliyatı da zor olurdu.Nakil diyorsun sende herşeyde var bir hayır işte

Hımm evde olmucak büyük ihtimalle canım ablamla konuştum söyledim o da fatihte bulabiliriz dedi ama tam bilmiyorum gezdiğimiz yerlerde pek bi yerde göremedim bu tarz ama özel dikim olabilir evet

Evet canım gerçekten öyle..Allah beterinden sakınsın..Teşekkür ederim

Cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…