2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben varım canım kısmetse tabi

canim benjm arkadasm yapti oyle kina dugun gibiydi kiz once gelinlkle cikti sonra bindalli giydi esas dugnde erkegn memleketnde oldu

evet canlarım gelin bakim şöyle yamacıma ya kısmetse bizim kına benim,düğün ise sözlümün memleketinde olacak.benim tüm akrabalarım düğüne gelemez,o yüzden onlarda beni gelinlikle görsün istiyorum. @tubbb bende gelinlikle girip,biraz öyle kalıp,sonra değişmek istiyorum ama ablamda nerde değişeceksin gelinliği,salonun tuvaletinde mi,çıkarma kalsın gece boyu üstünde diyor ama ben gece boyu giymek istemiyorum hem çok kirlenecek,gece boyu onun stresi olacak üstümde,hem kına taçları oluyor güzel onlardan takmak istiyorum kına kıyafetim üzerine.yani kısaca iki kere düğün olmuş gibi olacak öyle,ben kınamı yaşamamış gibi olcam,o yüzden tüm gece gelinlikle olmak istemiyorum.arkadaşın nasıl yaptı? nerede değişti?

greenandblue sen nasıl yapmayı düşünüyorsun? gelinliğini giyecek misin kınada?

Rica ederim canım sana ne giysen yakışır

Canım aynı durum bizde de mevcut..Bende kına gecemde giymeyi düşünüyorum nasip olursa.Çünkü dediğin gibi istanbuldan tutup o kadar kişiyi mersine götüremem.Çünkü zaten istanbula gelecek olan misafirler olacak..bizim akrabalar biraz şehirler arası da..İlk başlarda gelinlikle olurumi son 1 -2 saat bindallıyı giyerim diye düşünüyorum.Çünkü dediğin gibi kına yakılırken o garip taçlardan bende takmak istiyorumBenim arkadaşımda bu şekilde yaptı, gelin odasında değişti gelinliğini.

Kızlar ilk eklediğim resimden yoktu mağazada alttaki elbiseden vardı onu denedim fena olmadı sizce bu nasıl?

Hımmm garip taçlar a takıldım

Kızlar ilk eklediğim resimden yoktu mağazada alttaki elbiseden vardı onu denedim fena olmadı sizce bu nasıl?

Tüüüh .. Bu da güzel canım ama söze uygun olmadığını düşünüyorum benim naçizane fikrim budur

Aslında ben papatyadan taç istiyorum da kim yapacak onu Böyle ponponlu olanlar var ondan taksam çok gülünç olur mu ki..Bizim çevre pek meraklıdır dedikoduya Milletin ağzına sakız olmayayım sonra

Sen kapalı mısın canım?? Kına da tak dicem ama solar başında papatya açıksan da gelinliğin üzerine olabilir topuzuna

Sen kapalı mısın canım?? Kına da tak dicem ama solar başında papatya açıksan da gelinliğin üzerine olabilir topuzuna

Yok canım kapalı değilim.Burdaki düğünde en azından dış çekimde takmak istiyorum o papatyadan..Ama açık saça istiyorum

Yok canım kapalı değilim.Burdaki düğünde en azından dış çekimde takmak istiyorum o papatyadan..Ama açık saça istiyorum

Anladım canım tabii açık saça olur ama rahat edemezsin düğün boyu açık saç ile o yüzden öyle dedim bu arada link açılmıyo bir daha dener misin? :)

yani inşallah evet gelin odası olur salonda.ben o koca taçlardan istemiyorum cnm,abartı olanlardan değil.bi ara arkadaşa almıstım kibar çok zarif bişi,öyle bişi düşünüyorum o koca çelenk gibi olanlardan deil Eminönünden almıştım,öyle bişi düşünüyorum.

Bende topuz sevmiyorum ya, ama açık saçta bozulur gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…