Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
Teşekkür ederim canım ya inşallah geçecek gidecek..Senin dün moralin mi bozuktu?
Canimm senin moralini bozan sey nebence ilk foto,mor olan o daha güzel.böyle güzel günlerde siyah renk bana çok hitap etmiyor.
ewt hala da kötüşu haftayı hayırlısı ile bi atlatsam
Canimm senin moralini bozan sey ne
yorumlar için sağolun hatunlar . Yarn bir turlarım bakalım. Birde böyle hoş görünüyolar ama mankenler hep boylu postlu ben minyonum . Giydiğim zaman direk içine düşüyorum elbiselerin. Alacağım elbisede de muhakkak tamirat yapılacak ama üzerimdede duruşu önemli
Birincisi çok güzellllll canımKızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
evet tatlım ikimizde öğretmen olduğumuz için erken kıydık nikahıAyyy nikahınız mı oldu sizin? :) :) askerde mi şuan nişanlın ve müstakbel eşin :)
Maşşallah canım hep böyle mutlu ol inşallah :)Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez
evet tatlım ikimizde öğretmen olduğumuz için erken kıydık nikahıNişanlı görünümünde ama resmiyette eşim olan şahıs asker şuan 83 gün var gelmesine
var mı bi haber canımİyiyim canım teşekkür ederim..Ablam gözünden operasyon geçirecek , haber bekliyorum..güzel geçsin daha da iyi olucam inşallah..Sen nasılsın?
Maşşallah canım hep böyle mutlu ol inşallah :)
Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?
Ayy çook heyecanlı canım inşaallah herşey gönlüne göre olurValla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez
Ayy çook heyecanlı canım inşaallah herşey gönlüne göre olur
eylülde kıydık canım yeni bi yasa çıkacak diye hallettik aradan çıkmış olduNe güzel canım hayırlı olsun ben bilmiyordum :) Hayırlısıyla gelir inşallah
Ben makyajdan hic anlamamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...yarismasi-gelin-makyaji.769507/#post-37775112
yarışmamıza katılır mısınız ?
Ben makyajdan hic anlamamyoksa hemencik katilirdim ama yarisma sonucunu zevkle takip edecegim
Kızlarr bir sorum olucak sizlere ben nişanda göğüs kısmı taşlı straplez eteğinide kabarık tülden düşünüyorum hani böyle prenses gibi ama intte bulamıyorum tabii ki gidip deneyip bakmam gerek ama en azından kafamda birşeyler oluşsun istiyorum acaba bana örnekler gösterbilir misiniz? Demek istediğim alttaki resimdeki gibi bir model ama daha kabarık ve göğüs kısmı çok açık olmayan bir model? Fikirlerinizi bekliyorum canlar :) :)
Eki Görüntüle 1303096
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?