2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kısmet tabii herşeyde masraf paranız yettiğince en güzelini yaparsınız inşallah herşeyin

Orası öyle tabi, ama sonuçta bir kere oluyo çok abartıya kaçmadan herşeyi yapmak istiyo insan..Burda dış çekim olmazsa mersinde olsun istiyorum..Hatta düğün gününden önce yaparız diye düşünüyoruz

evet buda çok güzelmiş cnm ama benim saçım küt,bu tarz taç için uzun saç gerek senin saçın uygunsa olabilir.sprey sıkarlarsa bozulmaz bence,konuşursun onu kuaförle.

Benimde şu an saçlarım omuz hizamda ama düğüne kadar uzar diye umut ediyorum..Küt saçta iri maşa ile yapılan gelin saçı görmüştüm çok beğenmiştim..Biraz riskli aslında..ama en son abimin düğününde su dalgası yaptırmıştım spreyle bozulmamıştı.

Kızlar doktora gittim bugün, antibiyotiksiz geçmiyor benim boğaz maalesef.. Doktor ameliyatı düşün dedi, bademcikleri aldır kurtul yoksa bu kadar antibiyotikten böbrekler iflas eder dedi. Yaza aldırmayı düşüncem bakalım.

Hoş geldin canım hımm antibiyotik mi verdi haklı aslında böbreklere zararlı hatta dişleri bile döktürüyo çok kullanıldığı takdirde sen yine de düşün canım yoksa sürekli kullanmak zorunda kalıcaksın Geçmiş olsun bu arada

Kızlar ben kapalıyım ama gelin saçları bana çok yapmacık geliyor ya.. Bence en güzel böyle salık bir şekilde doğal dalgalar katmak ve abartısız hatta papatyalarla süslü bir taç takmak.. :)

Tahmin ettiğim gibi..bana da öyle söyledi doktor..Bazı bademcikler bünyeye iyi gelmiyormuş.. Zaten fazla ilaç aynı zamanda karaciğeri yorar.Bende olursam kışın olayım diyorum..

Evet canım antibiyotik verdi, zaten zayıfsın dedi, ameliyatı ben öneririm dedi. Bakalım hayırlısı artık.. Teşekkür ederim :)

ayemmmm

Tahmin ettiğim gibi..bana da öyle söyledi doktor..Bazı bademcikler bünyeye iyi gelmiyormuş.. Zaten fazla ilaç aynı zamanda karaciğeri yorar.Bende olursam kışın olayım diyorum..

Canım kışın olmak daha mantıklı çünkü yazın kanama riski falan daha çok oluyor sıcaktan.. Bir de biliyorsundur belki, ameliyat sonrası sürekli kase kase dondurma yeniyormuş. Ayy ben dondurma hiiiiç sevmem ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…