- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kısmet tabii herşeyde masraf paranız yettiğince en güzelini yaparsınız inşallah herşeyin
Bende topuz sevmiyorum ya, ama açık saçta bozulur gibi geliyo
Aynen öyle canım bozulur yanii sonra söylemedi demee
Düğün günü Orya dediydi dersin
Beklerim düğünüme orya,tabii sırayla, tanışma,isteme, nişan olması lazım..Hatta benim ilk önce evlilik teklifi almam lazım
Mersin de olursa gelemem ki :) :)
Sırayla canım bekle sabret
Sen gel ben burda da düğün yapıcam (inşallah) tabi
evet buda çok güzelmiş cnm ama benim saçım küt,bu tarz taç için uzun saç gereksenin saçın uygunsa olabilir.sprey sıkarlarsa bozulmaz bence,konuşursun onu kuaförle.
Aaa aa a a davet edildiğim yere icab etmek düşerMemnuniyetle gelirim (inşallh )
evet buda çok güzelmiş cnm ama benim saçım küt,bu tarz taç için uzun saç gereksenin saçın uygunsa olabilir.sprey sıkarlarsa bozulmaz bence,konuşursun onu kuaförle.
Açık adresini yaz ben şimdiden geleyim anca
sen istanbul da değil misin yoksa
Kızlar doktora gittim bugün, antibiyotiksiz geçmiyor benim boğaz maalesef.. Doktor ameliyatı düşün dedi, bademcikleri aldır kurtul yoksa bu kadar antibiyotikten böbrekler iflas eder dedi. Yaza aldırmayı düşüncem bakalım.
Benimde şu an saçlarım omuz hizamda ama düğüne kadar uzar diye umut ediyorum..Küt saçta iri maşa ile yapılan gelin saçı görmüştüm çok beğenmiştim..Biraz riskli aslında..ama en son abimin düğününde su dalgası yaptırmıştım spreyle bozulmamıştı.
Kızlar doktora gittim bugün, antibiyotiksiz geçmiyor benim boğaz maalesef.. Doktor ameliyatı düşün dedi, bademcikleri aldır kurtul yoksa bu kadar antibiyotikten böbrekler iflas eder dedi. Yaza aldırmayı düşüncem bakalım.
Hoş geldin canım hımm antibiyotik mi verdi haklı aslında böbreklere zararlı hatta dişleri bile döktürüyo çok kullanıldığı takdirde sen yine de düşün canım yoksa sürekli kullanmak zorunda kalıcaksınGeçmiş olsun bu arada
Kızlar ben kapalıyım ama gelin saçları bana çok yapmacık geliyor ya.. Bence en güzel böyle salık bir şekilde doğal dalgalar katmak ve abartısız hatta papatyalarla süslü bir taç takmak.
Bende öyle diyorum işte, hatta bir iki sayfa önce resim yükledim..çok şekerler
Tahmin ettiğim gibi..bana da öyle söyledi doktor..Bazı bademcikler bünyeye iyi gelmiyormuş.. Zaten fazla ilaç aynı zamanda karaciğeri yorar.Bende olursam kışın olayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?