- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kız çok mutluyum napiii yerimde duramıyorum
hep ol inşşşş :)
Kesinlikle bende sevmiyorum ya hatta çok kötü geliyo bana, Abartı saç ve makyaj istemiyorum..Zaten benim gözlerim mavi bana hiç yakışmıyor far denen şey
Maviii mavii masmavi gözleri boncuk mavi bir gördüm aşık oldum şu gelen kimin yarii?
greenandblue sen hele evlen de bakarız
Tikkabilla Evet böylece yüzünün güzelliği ortaya çıkar hımm sana da bir şarkı geliyorr
Kapat gözlerini kimse görmesin yanlız benim için bak yeşill yeşil :) :)
greenandblue sen hele evlen de bakarız
Tikkabilla Evet böylece yüzünün güzelliği ortaya çıkar hımm sana da bir şarkı geliyorr
Kapat gözlerini kimse görmesin yanlız benim için bak yeşill yeşil :) :)
Benim de yeşil gözlerim, koyu kahverengi göze yapılan makyaj daha hoş duruyor bence.. :)
Allah kısmet ederse bende evlenicem, hepimiz evlenicez çok mutlu olucaz ki
erkek arkadaşımın gözleri de yeşil= Greenandblue bu yüzden
Uhuuu :) bak bakk bilmiyordum
Orya maşallah mutluluğun daim olsun,Bak benimle ilgili birşey daha öğrendin
Bu arada sevdiceğe hazırlayıp yolladım kış paketini, çok mutlu oldu. İçindekiler şunlar; kapşonlu, atkı, bere, çoraplar, çabuk çorba, sıcak çikolata, snickers, çikolatalı süt, boğazı için zencefilli ballı şeker, Vicks Vaporub, Supradyn Allday vitamin ilacı, metpamid mide hapı ve hepsine ufak ufak notlar yapıştırdım. :)
Ne güzel ne kadar mutlu olmuştur kim bilir :)
Bu arada sevdiceğe hazırlayıp yolladım kış paketini, çok mutlu oldu. İçindekiler şunlar; kapşonlu, atkı, bere, çoraplar, çabuk çorba, sıcak çikolata, snickers, çikolatalı süt, boğazı için zencefilli ballı şeker, Vicks Vaporub, Supradyn Allday vitamin ilacı, metpamid mide hapı ve hepsine ufak ufak notlar yapıştırdım. :)
ben geldim gelinciklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?