2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

erkeğin geriden gelmesi de sıkıntı yaratıyor canım ya. inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu süreçleri .

canım söz nişanı geçtim benimki düğünle ilgilenmiyo
püff galiba benimki de öle olacak. sevgiliminde hiç o taraklarda bezi yok. o isteksiz olunc insan istemez ki ya. sen nası atlatıyorsun bu süreci sözde 15 tatilde isteme vs diyoruz daha benim annemin haberi yok :)

ben 1 yıl sonra bebiş istiyorum bir de olmama ihitimali vs var. çevremde çok yğraşan var . hayatımızda hiç bişey belli değil bakalım zaman hayırlısıyla
Doğru olmama ihtimali de var. Bu konuyu yeniden değerlendirmem lazım.
erkeğin geriden gelmesi de sıkıntı yaratıyor canım ya. inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu süreçleri .
İnşallah canım..

Doğru olmama ihtimali de var. Bu konuyu yeniden değerlendirmem lazım.

İnşallah canım..
canım sana önerim evlenir evlenmez kadın doğuma gidip bi genel muayene ol eşinde gitsin sperm vs tarzı bi baktırsın. ilk etapta bi sorun varsa ona göre tedbir almak lazım. kendi kendine bekleyip sonra sıkıntı çıkan insanlar çok pişman oluyor

bende uzatmayı düşünmüyorum bebişi. olmama gibi bi durum olursa geç kalmayalım diye. ama yazı beklerim evimi tam kurup sonra bebiş yaparım:)

Çok mantıklı bence.. İyi söyledin canım :)
bende uzatmayı düşünmüyorum bebişi. olmama gibi bi durum olursa geç kalmayalım diye. ama yazı beklerim evimi tam kurup sonra bebiş yaparım:)
İnşallah her şey gönlümüzce olur kızçeler :)

Sizinkilere hiç bebek konusu açıyor musunuz? Tepkileri ne oluyor merak ettim

püff galiba benimki de öle olacak. sevgiliminde hiç o taraklarda bezi yok. o isteksiz olunc insan istemez ki ya. sen nası atlatıyorsun bu süreci sözde 15 tatilde isteme vs diyoruz daha benim annemin haberi yok :)
ben araştırıp gözüne sokuyorum sürekli öyle oluyo. mesela 2haftadır balayı için rezerasyon yaptırcaz ben oteli seçtim onada söyledim ama bekliyoruz hala:)

annene hemen anlat çünkü biz martta başladık nisanda anneme dedim ancak kurban bayramına söz nişan yaptık. kadın kendi ayarlasın.babana durumu anlatsın çünkü onlarında kabullenmeleri zaman alıyo:)

benimki açıyo konuyu adını falan belirlemiş. doğum iznini falan ayarlamış bu nisanda olsun diyoda. yazın evimiz olmayacak. ev kurmaya uğraşcaz o süreçte bebiş yapamam diyorum:)

benimki açıyo konuyu adını falan belirlemiş. doğum iznini falan ayarlamış bu nisanda olsun diyoda. yazın evimiz olmayacak. ev kurmaya uğraşcaz o süreçte bebiş yapamam diyorum:)

Uuu seninki bayağı bayağı hızlı çıktı öyle hemen hamile kalma canım, pişman oluyorlar sonra.. Önce eşinle vakit geçirin, tadına varın evliliğin :) Benimki de benim kafadan 1-2 yıl bekleyelim diyor ama çok hevesli baba olmaya.. Hele de kız çocuklarını çok seviyor. :)

babam biliyor annem bilmiyor :) şöyleki babam sevgili olaylarına daha sıcakktır anneme söylediğim an evlilik sürecinin başlamasını isteyecek benim ilişkimde daha yeni oturmaya başladı. annemle farklı şehirlerdeyiz yüz yze 15 tatile kadar gelemeyeceğiz. belki babam anlatır tabi önce benim emin olmam lazım.

benimki de bebek hastası ama bir yıl bekleriz galiba

bende 2016 nisan diyorum :) rabbim hayırlısını versin tabi öncelikle:)

ay bende babamla konuşmuştum annem söylememişti :) ama biz nişanlandık babam hala nişanlıma hala mesafeli :) ama 15tatilde anlatıp hemen gelecekler desen annenin tepkisi nasıl olur ki?

ay bende babamla konuşmuştum annem söylememişti :) ama biz nişanlandık babam hala nişanlıma hala mesafeli :) ama 15tatilde anlatıp hemen gelecekler desen annenin tepkisi nasıl olur ki?
sevinir canım az çok tahmin ediyo . 2 ay öncesine kadar birlikte yaşıyıduk birisinin oldğunun farkında. benim öle çok hevesim yok açıkcası. gelsşnler istesinler yüzük takılsın tamam. bakalım kısmet. babalar için daha zor oluyor kız evladı

alışması gerekiyor planımıza göre yazın evleneceğiz :)

siz 10 yıldır sevgili misiniz ?
Yok canim biz 15 yasindayken sevgiliydik sonra ayrildik ilk askiyiz birbirimizin. Sonra yillar sonra yine basladik :)
ay ayniyiz resmen benimkininde abisi evlenicek bu yaz ama annesine kalsa iki dugunu de yazin yapcak

benimki bayiliyorr hem kiza hem erkege.

iyi o zaman bizimki biz baya bi zorluk çıkardı da:) babam o hafta boyuncaruh gibi dolaştı evde:)

ay ayniyiz resmen benimkininde abisi evlenicek bu yaz ama annesine kalsa iki dugunu de yazin yapcak
Benimkinin annesi bu konuda ne düşünüyor bilmem ama benimki ailesine masraf çıkarmak istemiyor diye düşünüyorum. Yaza nişan yaparız falan deyince ben o pek ses çıkarmıyor.

Benimkinin annesi bu konuda ne düşünüyor bilmem ama benimki ailesine masraf çıkarmak istemiyor diye düşünüyorum. Yaza nişan yaparız falan deyince ben o pek ses çıkarmıyor.
Ya biz konustk nisani zaten kiz tarafi yapiyor. Ben dedim erkek arkadasima onlar evlencek sorun olur mu diye. Istersen dugunu bile yapariz hic sorn olmaz dedi
zaten mustakbel eltim dugun istemiyormus
annesi de hatta onlarin tarihleri belli siz baska tarih ayarlayn diyor onlara. Mesela 14 subatta sozumuz olcak allah kismet ederse. Onlar 14 subatta bisey yapmayacaklar o yuzden :)

Kız tarafı yapıyor ama sizde adet nasıl bilmem de nişanda erkek tarafı kıza set alır bizde.. Yani o da az değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…