teşekkür ederim tatlım:)Hayırlı olsun canım benim
canım 4.hakkım doldu. 2tanesine yazın giremedim diye yandı zatn. 2tanesindede kaldım. tekrar 250 yatırdım kursa o yüzden
hayırlı olsun tatlımaldım canım sonunda. herşey komisyonda bitiyo ya. ama bi 15gündür de trafiğin az olduğu yerde kullanıyodum. pratikte vardı yani. ama diğr arkadaş hiç iyi değildi oda geçmiş.
Benim erkek arkadasim benim kadar detayci deil. Ben biseyler begeniyorum o fa yorum yapiyo bu daha iyi vs die. Haricinde bu nasil vs die bilmediklerini soruyor :) kuzum yaa daha fazlasi zaten abarti olur. O tepsi baksa fln komik olur yani :)kızlar bişeyi merak ediyorum. erkek arkadşınız şu nişan söz işleriyle ilgileniyor mu konuşuyor mu merak ediyor mu ?
Ben sozde mustakbel kayinvalideme mendil vericem bohcayi nisanda yapariz o yuzden bilgm yok canim :)hayırlı akşamlar kızlarr... nasılsınız bakalım?
biz bugün annemle birlikte söz-nişan için sepettir, bohçadır falan baktık :)
söz sepetimi beğendim, hatta bir tane de ipek mendil aldım, üzerine adımızın baş harflerini yazdıracağım.
yani kendi adıma ilk adımı atmış oldum :)
her şeyi tek tek inceledim, havludur, çamaşırdır, tepsidir :) ay içim gitti resmen kendi kendime gezerken bile çok heyecanlandım
bu arada size şunu sormak istiyorum; siz hazırlanan bohçayı ne zaman verdiniz yada ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz kızlar? önce erkek tarafı getirecek gelen sepetle biz mi geri yollayacağız? yoksa ilk biz mi?
anlaım canım. erkek arkadaşımın evlilik fobisi var fazlasıyla kendisii yeni yeni haızr hissediyor. ve bu konulara çok uzakkk . merak ettim sizlerde durumlar nasıl diye:)Benim erkek arkadasim benim kadar detayci deil. Ben biseyler begeniyorum o fa yorum yapiyo bu daha iyi vs die. Haricinde bu nasil vs die bilmediklerini soruyor :) kuzum yaa daha fazlasi zaten abarti olur. O tepsi baksa fln komik olur yani :)
benim erkek arkadasimda oyle biz hep 25 yasinda evleniriz diyordk suan 23 yasindayiz tam dedigimz gibi 25 olunca evlenicez. Ben daha detayci ve arastirmaciyim :) o yuzden tum surecleri uzun tutuyoruz. :) siz de aceleye getirmeyp yavas yavas yaparsaniz zamanla alisir bence canim :)anlaım canım. erkek arkadaşımın evlilik fobisi var fazlasıyla kendisii yeni yeni haızr hissediyor. ve bu konulara çok uzakkk . merak ettim sizlerde durumlar nasıl diye:)
canım sevgilim eşşek kadar desem :) ben 88liyim o 85li birde uzaktayız. kendisini hazırlıyo. benle tanıştığından beri istiyor bakalım eskiden fenaymış bu konularda . beklersik yaşlanacağızbenim erkek arkadasimda oyle biz hep 25 yasinda evleniriz diyordk suan 23 yasindayiz tam dedigimz gibi 25 olunca evlenicez. Ben daha detayci ve arastirmaciyim :) o yuzden tum surecleri uzun tutuyoruz. :) siz de aceleye getirmeyp yavas yavas yaparsaniz zamanla alisir bence canim :)
kızlar bişeyi merak ediyorum. erkek arkadşınız şu nişan söz işleriyle ilgileniyor mu konuşuyor mu merak ediyor mu ?
benim erkek arkadasimda oyle biz hep 25 yasinda evleniriz diyordk suan 23 yasindayiz tam dedigimz gibi 25 olunca evlenicez. Ben daha detayci ve arastirmaciyim :) o yuzden tum surecleri uzun tutuyoruz. :) siz de aceleye getirmeyp yavas yavas yaparsaniz zamanla alisir bence canim :)
anladım tatlım teşekkürler :)Benimki evlenmeye dünden meraklı ama çok bilgisi yok tabi bu konularda.. Ben bilgilendiriyorum onu, o da yorum yapıyor. Aaa bunu hiç bilmiyordum, bunu kesin yapalım falan diyor. Yani bilse benden daha meraklı olurdu eminim
ben de 24-25 arasında isterdim. ama olmadı yollarımızı ayırdık eskisiyle. unutma toparlanma derken yen, yeni tekrar adapte oluyorum bakalım 27yi bulacak benimde. 26yım şu andaBen de hep en ideal yaş 23-25 arası diyordum, şu an 25im ve sanırım 27de evleneceğim, tabi bir aksilik olmazsa..
ben de 24-25 arasında isterdim. ama olmadı yollarımızı ayırdık eskisiyle. unutma toparlanma derken yen, yeni tekrar adapte oluyorum bakalım 27yi bulacak benimde. 26yım şu anda
Ayy hayirlisi olsun yaa. Yavas yavas derken 1 sene iste. Bu yaza kadar filan alisir bence :)canım sevgilim eşşek kadar desem :) ben 88liyim o 85li birde uzaktayız. kendisini hazırlıyo. benle tanıştığından beri istiyor bakalım eskiden fenaymış bu konularda . beklersik yaşlanacağız
Seninle ayni anda evlenicez gibime geliyor hep :))Ben de hep en ideal yaş 23-25 arası diyordum, şu an 25im ve sanırım 27de evleneceğim, tabi bir aksilik olmazsa..
Ayy hayirlisi olsun yaa. Yavas yavas derken 1 sene iste. Bu yaza kadar filan alisir bence :)
Seninle ayni anda evlenicez gibime geliyor hep :))
Biz 15 yasinda tanistik ve o zaman 10 sene sonra evlenelim derdik kabaca hesap yapip :)
simdi 21 yasinda tekrar basladik ve islerimizi yoluna koyalim askerlik vs 3 4 sene dedik hep
insallah gonlumuze gore olur bu yaza nişan onumzdeki yaza dugun istiyoruz Allah kismet ederse
Ayy hayirlisi olsun yaa. Yavas yavas derken 1 sene iste. Bu yaza kadar filan alisir bence :)
Seninle ayni anda evlenicez gibime geliyor hep :))
Biz 15 yasinda tanistik ve o zaman 10 sene sonra evlenelim derdik kabaca hesap yapip :)
simdi 21 yasinda tekrar basladik ve islerimizi yoluna koyalim askerlik vs 3 4 sene dedik hep
insallah gonlumuze gore olur bu yaza nişan onumzdeki yaza dugun istiyoruz Allah kismet ederse
ben 1 yıl sonra bebiş istiyorum bir de olmama ihitimali vs var. çevremde çok yğraşan var . hayatımızda hiç bişey belli değil bakalım zaman hayırlısıylaSadece çocuk meselesi beni düşündürüyor çünkü ben evlenince 2 sene kadar çocuk istemem diyordum. E yaş ilerliyor bir yandan, çocuğu erteleyebilir miyiz bilmiyorum. Hep genç anne olmak istemişimdir, anneleri ile kızları arasındaki yaş farkı az oluyor ya arkadaş gibi, ne güzel.. Benim annemle aramda 22 yaş var ve çok da iyi anlaşırız. Öyle bir şey mümkün değil tabi benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?