2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben kapalıyım ama gelin saçları bana çok yapmacık geliyor ya.. Bence en güzel böyle salık bir şekilde doğal dalgalar katmak ve abartısız hatta papatyalarla süslü bir taç takmak.. :)
Canım sen ne yapıcaksın kına gecesi için bindallı için eşarp nasıldeğişecek

merhaba kızlar. bizim kına gecemde erkeklerde olacak. aslında evin önünde yapalım dedik ama soğuk olacak. minik bi kafe tutup aile yakınlarıyla yapalım diyoruz:)

kızlar çok güzel dans müziği daha duydum. 2.dans için düşündüm ama ilk dans bile yapabilirim:)

aldım canım sonunda. herşey komisyonda bitiyo ya. ama bi 15gündür de trafiğin az olduğu yerde kullanıyodum. pratikte vardı yani. ama diğr arkadaş hiç iyi değildi oda geçmiş.

Benim de çok güzel geçmişti en son girdiğim, kesin geçtim dedim. Sonucu öğrenmeye bile gerek yok diyordum. Aradım kaldınız dedi kız şoka uğradım o zaman ya Yarıyıla kadar rapor alıcam her sınavda, erteliycem, 1 hakkım kaldı.

bu raporu bilmiyodum ben tekrar 250 lira verdim işte komisyonla alakalı. bugün bana yardım bile ettiler park yaparken. ilk ben girdim sınava 7deydi :)

kızlar ben hala kuşak bağlanırkn duygusal müzik bulamadım. yine kına türkümde netleşmedi

bu raporu bilmiyodum ben tekrar 250 lira verdim işte komisyonla alakalı. bugün bana yardım bile ettiler park yaparken. ilk ben girdim sınava 7deydi :)

250 niye ki? Ben sadece 80 tl sınav parasını yatırdım, daha doğrusu babam yatırdı orda, ben de burdan rapor aldım faks yolladım. Bu şekilde hakkın yanmıyor. Benim sınava gitmem mümkün değil zaten burdan..

canım 4.hakkım doldu. 2tanesine yazın giremedim diye yandı zatn. 2tanesindede kaldım. tekrar 250 yatırdım kursa o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…