Aaa öyle mi o zaman yarın taksime bi gideyim ben..inşallah bulurum ama yetişmez sanki..durdum durdum şimdi elim ayağıma dolaşır.
Hımm kolay gelsin canım :)
abisinin problemi tamamen siz zaten teklif etmişsiniz canım burda huyuna suyuna gidilmesi gereken kişiler sizlersiniz...
zaten bu dönemde herkesi memnun etmeniz imkansız...
bu yüzdende şu zamanlarda kardeşinin yanında olmıycak abiye bence hiç gerek yok
karışmamalısın en son kötü sen olursun arada...
Tünaydınlarrrr :)
hoşbuldum canım :) dün giremedim pek bugün geldim hemen :) nasılsınızzz
kızlar merhabalar,3 aylık evlıyım.Gelin-damat fotogrfcısıyım ben
https://www.kadinlarkulubu.com/The-Photograpy-of-Zeynep-Avcı/132356056891348?ref=hl
bunlar da fotogrflarım♥
iyiyim bende canım :) sanki çok az kalmış modundayım ama değilOlsun iyi yaptın (kendi adıma) iyiyim sağol sen nasılsın canım :)
iyiyim bende canım :) sanki çok az kalmış modundayım ama değil
Foto var mı canım merak ettim ya :)Evet şekerde olabilir ama bi kahvenin kırk yıl hatrı vardır. Ben o yüzden kahve koydum:)
8 ay 3 hafta canım :) baya var da ben biraz panik biriyim
ben görmediiiiimmm :) Tam bi sazanım :)merabalarrhatunumm söz için aldığım elbiseyi gördün müü?
benmde 9 ay varr galibaaa :) zaman geçmicek gibiiiii8 ay 3 hafta canım :) baya var da ben biraz panik biriyim
benmde 9 ay varr galibaaa :) zaman geçmicek gibiiiii
Şu aylar cok sıkıcı yaa tam şunuda alsam diyosun aa erken dha diyen mi dersin alın ödeyip bitirin diyen ayrıı.. yok suna bakalım desen baska kafadan baska ses.. cıkıp bişeyler yapasın geliyo bi yerlere gidip gezip tozmak istiyosun sonra duruyon düşünüyon o paraya şunu hallederz diye tıkılıp kalıyon oylee bizde özet bu aslındaa ondan bana zaman geçmiyooo :) :)Zaman su gibi akıp geçer anlamazsınız bile kızlar
:) tahmin edebiliyorum canım bende tutamıyorum cünkü düğün canım bu :):) :) söz mü bu tarih yoksa nişan falan mı yada düğün bilemiyorum o kadar çok kız var ki burada aklımda tutamıyorum k.bakma lütfen
ben görmediiiiimmm :) Tam bi sazanım :)
Seninle bir hafta var aramızda dimi canım :)benmde 9 ay varr galibaaa :) zaman geçmicek gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?