2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım düğünler kalabalık olur o kadar yetiştiremem ki
Olsun istiyorum ama bilmiyorum da.

Ama şimdi herkes ister tabii yaptıracaksan nikah şekeri nikahta da kimse olmucak pek diyorsun kına da da versen alamayanlar bisürü şeyler söyler bizim şekerimiz nerde nikah oldu hani falan diye,moralin bozulur sonra

Ama şimdi herkes ister tabii yaptıracaksan nikah şekeri nikahta da kimse olmucak pek diyorsun kına da da versen alamayanlar bisürü şeyler söyler bizim şekerimiz nerde nikah oldu hani falan diye,moralin bozulur sonra
Canım kınaya yakın akrabalarımız gelecek. Onlara veririm diğerleri de istemez zaten:)

Kızlar neler yapıyorsunuz muhabbetiniz bol olsunnn

Kızlar bide benim şöyle bi problemim var. Biz bayramda nişanlımın abisini alıp geçecektik. Ama yolumuzu 7saat falan uzatıyodu. Onlatın borcu olduğu için bizle gidelim dediler. Benim ailemde o zamn mişan falan olmadığı için izin vermediler. Ben dedim otobüsle geleyim diye. Nişanlım onları alıp gelecekti. Bilet bulamadık. Sonra aradık yakıt parasını vereyim siz gelin dedik. Ki nişan düğün yapacak olan biziz. Çok sıkışacak olanda biziz. Nişana gelmediler. Küstüler. Şimdi sevdicek aramaz düğüne ben yengeyi arayıp davet etsem mi? Yoksa karışmasam mı?

Bence hiiiiiç karışma canını da sıkma canım..

ben bi konuya bi yoğunlaşsam iyi olucak sanırım isteme gününe en çok o minik kavanozlarda olan kahvelerini yakıştırdum belki minik renkli badem şekerleride olabilir :)
Evet şekerde olabilir ama bi kahvenin kırk yıl hatrı vardır. Ben o yüzden kahve koydum:)

ama içimde rahat değil sanki benim yüzümden olmuş gibi oluyo. Emimim kayınvalidemlerde nişanlın için abini kırdın diyeceklerdir
abisinin problemi tamamen siz zaten teklif etmişsiniz canım burda huyuna suyuna gidilmesi gereken kişiler sizlersiniz...
zaten bu dönemde herkesi memnun etmeniz imkansız...
bu yüzdende şu zamanlarda kardeşinin yanında olmıycak abiye bence hiç gerek yok
karışmamalısın en son kötü sen olursun arada...

ama içimde rahat değil sanki benim yüzümden olmuş gibi oluyo. Emimim kayınvalidemlerde nişanlın için abini kırdın diyeceklerdir

Canım konunun seninle ne ilgisi var ki aranız da nişan yokmuş ve ailen izin vermemiş..Hem siz onca masrafa giriceksiniz yine de gelmezlerse onlar bilirr. Bence nişanlın abisiyle anlaşır konuşur sen işin içine girme sonra sen kötü olursun :)

Haklısınız galiba. Zaten yengesi de abiside arayıp tebrik etmedi. Ama ailesinin de beni suçlamasını istemem.

evet kahve çok iyi fikir hem o günde kahve olcak günün anlam ve önemine uyuyo yani:)
sen ne kadara almıştın canım :)
Gittigidiyordaan aldım canım tanesi 45 kuruştu sanırım:) bana 55 60 liraya geldi 50 tanesi:)hatta 15kuruş farkla isim etiketi de yapıyolardı. Sevdicek yaparım ben dedi diye yaptırmadık:)

Haklısınız galiba. Zaten yengesi de abiside arayıp tebrik etmedi. Ama ailesinin de beni suçlamasını istemem.

Tebrik bile etmemiş canım ya allah allah bence arama seni suçlucakları birşey yok ki ortada nişanlanan sensin insan bir aramız mı tebrik amaçlı hiç yakıştıramadım

Canım düğünler kalabalık olur o kadar yetiştiremem ki
Olsun istiyorum ama bilmiyorum da.

cnm nette var bi sürü model,1000 tanesi 200 tl fln öyle bişi bakabilirsin ya,kendin ztn tek tek uğraştığına değmez.

yaptıkları hoş değil ama sonradan senelerce başa kalkılacak bi konu olmaması adına,ben olsam yengesini arar ve çağırırdım.gelir ya da gelmez artık onların problemi olurdu.ama ben üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olurdum,seneler sonra bu konu gündeme gelirse bana laf söyleme hakları kalmazdı bence böylece.

Canım taksimde ki pasajlardan bulabilirsin oradan almıştı ablam çok güzel olur bence ..
aynı fikirler hep :)

Aaa öyle mi o zaman yarın taksime bi gideyim ben..inşallah bulurum ama yetişmez sanki..durdum durdum şimdi elim ayağıma dolaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…