Canım 29cc yeterli bence :)isteme günü kahve olsun hediyelerimiz diye düşündüm ama kavanozun boyutunu bilemiyorum tabi:)
Canım düğünler kalabalık olur o kadar yetiştiremem ki
Olsun istiyorum ama bilmiyorum da.
Canım kınaya yakın akrabalarımız gelecek. Onlara veririm diğerleri de istemez zaten:)Ama şimdi herkes ister tabii yaptıracaksan nikah şekeri nikahta da kimse olmucak pek diyorsun kına da da versen alamayanlar bisürü şeyler söyler bizim şekerimiz nerde nikah oldu hani falan diye,moralin bozulur sonra
ben bi konuya bi yoğunlaşsam iyi olucak sanırım isteme gününe en çok o minik kavanozlarda olan kahvelerini yakıştırdum belki minik renkli badem şekerleride olabilir :)Canım 29cc yeterli bence :)
napim canım bendee yoğunum çalışıyorumm
Kızlar bide benim şöyle bi problemim var. Biz bayramda nişanlımın abisini alıp geçecektik. Ama yolumuzu 7saat falan uzatıyodu. Onlatın borcu olduğu için bizle gidelim dediler. Benim ailemde o zamn mişan falan olmadığı için izin vermediler. Ben dedim otobüsle geleyim diye. Nişanlım onları alıp gelecekti. Bilet bulamadık. Sonra aradık yakıt parasını vereyim siz gelin dedik. Ki nişan düğün yapacak olan biziz. Çok sıkışacak olanda biziz. Nişana gelmediler. Küstüler. Şimdi sevdicek aramaz düğüne ben yengeyi arayıp davet etsem mi? Yoksa karışmasam mı?
Evet şekerde olabilir ama bi kahvenin kırk yıl hatrı vardır. Ben o yüzden kahve koydum:)ben bi konuya bi yoğunlaşsam iyi olucak sanırım isteme gününe en çok o minik kavanozlarda olan kahvelerini yakıştırdum belki minik renkli badem şekerleride olabilir :)
ama içimde rahat değil sanki benim yüzümden olmuş gibi oluyo. Emimim kayınvalidemlerde nişanlın için abini kırdın diyeceklerdirBence hiiiiiç karışma canını da sıkma canım..
evet kahve çok iyi fikir hem o günde kahve olcak günün anlam ve önemine uyuyo yani:)Evet şekerde olabilir ama bi kahvenin kırk yıl hatrı vardır. Ben o yüzden kahve koydum:)
abisinin problemi tamamen siz zaten teklif etmişsiniz canım burda huyuna suyuna gidilmesi gereken kişiler sizlersiniz...ama içimde rahat değil sanki benim yüzümden olmuş gibi oluyo. Emimim kayınvalidemlerde nişanlın için abini kırdın diyeceklerdir
ama içimde rahat değil sanki benim yüzümden olmuş gibi oluyo. Emimim kayınvalidemlerde nişanlın için abini kırdın diyeceklerdir
abisinin problemi tamamen siz zaten teklif etmişsiniz canım burda huyuna suyuna gidilmesi gereken kişiler sizlersiniz...
zaten bu dönemde herkesi memnun etmeniz imkansız...
bu yüzdende şu zamanlarda kardeşinin yanında olmıycak abiye bence hiç gerek yok
karışmamalısın en son kötü sen olursun arada...
Haklısınız galiba. Zaten yengesi de abiside arayıp tebrik etmedi. Ama ailesinin de beni suçlamasını istemem.Canım konunun seninle ne ilgisi var ki aranız da nişan yokmuş ve ailen izin vermemiş..Hem siz onca masrafa giriceksiniz yine de gelmezlerse onlar bilirr. Bence nişanlın abisiyle anlaşır konuşur sen işin içine girme sonra sen kötü olursun :)
Gittigidiyordaan aldım canım tanesi 45 kuruştu sanırım:) bana 55 60 liraya geldi 50 tanesi:)hatta 15kuruş farkla isim etiketi de yapıyolardı. Sevdicek yaparım ben dedi diye yaptırmadık:)evet kahve çok iyi fikir hem o günde kahve olcak günün anlam ve önemine uyuyo yani:)
sen ne kadara almıştın canım :)
Haklısınız galiba. Zaten yengesi de abiside arayıp tebrik etmedi. Ama ailesinin de beni suçlamasını istemem.
Canım düğünler kalabalık olur o kadar yetiştiremem ki
Olsun istiyorum ama bilmiyorum da.
Kızlar bide benim şöyle bi problemim var. Biz bayramda nişanlımın abisini alıp geçecektik. Ama yolumuzu 7saat falan uzatıyodu. Onlatın borcu olduğu için bizle gidelim dediler. Benim ailemde o zamn mişan falan olmadığı için izin vermediler. Ben dedim otobüsle geleyim diye. Nişanlım onları alıp gelecekti. Bilet bulamadık. Sonra aradık yakıt parasını vereyim siz gelin dedik. Ki nişan düğün yapacak olan biziz. Çok sıkışacak olanda biziz. Nişana gelmediler. Küstüler. Şimdi sevdicek aramaz düğüne ben yengeyi arayıp davet etsem mi? Yoksa karışmasam mı?
Canım taksimde ki pasajlardan bulabilirsin oradan almıştı ablam çok güzel olur bence ..
aynı fikirler hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?