:) tahmin edebiliyorum canım bende tutamıyorum cünkü düğün canım bu :)
8 Agustos canm senin dimii bnm nikahım o gün olcak inş :) yinee benzer telaş içinde olcazz senle :)Seninle bir hafta var aramızda dimi canım :)
Tamam aramıyorum :) düğüne gelmezlerse de onların ayıbı zatenTebrik bile etmemiş canım ya allah allah bence arama seni suçlucakları birşey yok ki ortada nişanlanan sensin insan bir aramız mı tebrik amaçlı hiç yakıştıramadım
Yok tatlım nikah şekerini ben yapmıcam. Satın alacam ama benim beğendiklerim hep pahalı modellercnm nette var bi sürü model,1000 tanesi 200 tl fln öyle bişi bakabilirsin ya,kendin ztn tek tek uğraştığına değmez.
yaptıkları hoş değil ama sonradan senelerce başa kalkılacak bi konu olmaması adına,ben olsam yengesini arar ve çağırırdım.gelir ya da gelmez artık onların problemi olurdu.ama ben üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olurdum,seneler sonra bu konu gündeme gelirse bana laf söyleme hakları kalmazdı bence böylece.
Kuzu nişan için her konuştuklarında abi bayramda nişan var dedi nişanlım. Ona rağmen beni çağırmadı diyomuş. Kardeşler arasında böyle konu mu olur sanki...cnm nette var bi sürü model,1000 tanesi 200 tl fln öyle bişi bakabilirsin ya,kendin ztn tek tek uğraştığına değmez.
yaptıkları hoş değil ama sonradan senelerce başa kalkılacak bi konu olmaması adına,ben olsam yengesini arar ve çağırırdım.gelir ya da gelmez artık onların problemi olurdu.ama ben üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olurdum,seneler sonra bu konu gündeme gelirse bana laf söyleme hakları kalmazdı bence böylece.
merabalarrhatunumm söz için aldığım elbiseyi gördün müü?
Var canım :)Foto var mı canım merak ettim ya :)
Kuzu nişan için her konuştuklarında abi bayramda nişan var dedi nişanlım. Ona rağmen beni çağırmadı diyomuş. Kardeşler arasında böyle konu mu olur sanki...
Var canım :)
Ayyy az kalmış o zamannn
Evet canım :) hatırladım senin nikah günündü evet :)8 Agustos canm senin dimii bnm nikahım o gün olcak inş :) yinee benzer telaş içinde olcazz senle :)
Yaaaa yine panik oluyorum :) :)
Aynen öyle canım ama ben herşeye çok takılıyorum kendimi geriyorum sanırım boşuna:) :) panik olma canım mutlu olheyecan olucak tabii ama güzel şeyler bunlar ilk ve son kez yaşayacaksın
Aynen öyle canım ama ben herşeye çok takılıyorum kendimi geriyorum sanırım boşuna
Nişanlım kızacak aramamaevet komik ama böyle ailevi durumlarda bzn malesef istemesende nezaketen araman gerekiyor fln filan.ben olsam ağızlarına laf vermemek için arar çağırırdım.sonra ömür boyu başına kalkmalarına neden olan örnekler gördüm çevremde.ama tabi bu sadece benim fikrim cnm ,sen gönlün nasıl rahat edecekse öyle davran.
Ya net hatırlamıyorum ama toplamda 55 60 lira tuttu. Normalde tanesi 4.50ydi :)ne kdara geldi cnm bunun böyle tanesi?
Bak beni düşün 2ay 1hafta var düğünüme ama gelinliğim yokAynen öyle canım ama ben herşeye çok takılıyorum kendimi geriyorum sanırım boşuna
Ben olsam hic aramazdimNişanlım kızacak aramamaben arayım utansınlar diyodum. Ama kızlarda haklı onların destek olması gerekirken ben niye gönüllerini etmk için uğraşayım ki.
Germe canım rahat ol derin derin nefes al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?