Cok tatlii degil mi. Ben de diyormki nisann davetiyemi boyle hazirlayayim. Dugun cok olur ama nisan icin kendim yapabilirm :)
Yapabilirsek super olr :))Ben beğendim canım güzel değişik bir fikir
çok tatlı olur sen nişanı dışarda mı planlıyodun canım :)Cok tatlii degil mi. Ben de diyormki nisann davetiyemi boyle hazirlayayim. Dugun cok olur ama nisan icin kendim yapabilirm :)
neee çok mu acıyooBen komple sir yaptıryorum oyle ahım şahım bi acım olmuyo sirden dha mı fazla can yakıyo :'(
Sir ağda kadar acımıyo ve rahat benim bitmek üzere :)bende düşünüyorum lazerde,o kdr çok mu acıyor yamakineden makineye de değişiyormuş galiba.senin gittiğin makine ne cnm?
Kızlar 29una memlekete gidiyoruz. Bohça alışverişi yapacaz. Gelinlik bakacaz nikah günü alacaz:)
Hayırlı olsun canımmKızlar 29una memlekete gidiyoruz. Bohça alışverişi yapacaz. Gelinlik bakacaz nikah günü alacaz:)
süper şeyler bunlar ama ya not alayım bariBen kuş aldım atkı ördüm aşka gel oyunu aldım sevgili kitabı Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım evini temizledim tatlı yaptım sürpriz kavanozu hazırladım bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı çalışma masası için saat aldım mektup yazdım yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım 6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:) Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim ofisinde duruyo Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık 2 hediye kutusunu iç içe koymuştum küçük kutuya 1 posriyon sütlü nuriye koymuştum bu kutuyu büyük kutunun içine yerleştirdim büyük kutuda bide komik anılarımızın yazılı olduğu kagıtlar vardı çok mutlu olmuştu Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştı gerçi sonra kendimizde ağaç diktik kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:) helikopter aldım bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... kişiye özel cüzdan kemer gömlek kol düğmesi kalem almıştım :)
al canım al işine yarar mutlaka :)süper şeyler bunlar ama ya not alayım bari
kavanozda bal fikrini görmüştüm etiketinde olmaz dediniz ama bal gibide evlendik yazıyoduKızlaar size farklı hediyelik fikirler getirdimm
Kavanoz icine mum bal ve marmelatta konulabilir
bunlarda magnet :)
Ben kuş aldım atkı ördüm aşka gel oyunu aldım sevgili kitabı Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım evini temizledim tatlı yaptım sürpriz kavanozu hazırladım bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı çalışma masası için saat aldım mektup yazdım yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım 6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:) Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim ofisinde duruyo Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık 2 hediye kutusunu iç içe koymuştum küçük kutuya 1 posriyon sütlü nuriye koymuştum bu kutuyu büyük kutunun içine yerleştirdim büyük kutuda bide komik anılarımızın yazılı olduğu kagıtlar vardı çok mutlu olmuştu Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştı gerçi sonra kendimizde ağaç diktik kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:) helikopter aldım bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... kişiye özel cüzdan kemer gömlek kol düğmesi kalem almıştım :)
ben çok severim vallaBen böyle şeyleri sevemiyorum yaYapmayı da bana yapılmasını da..
selam kızlar. lazer geçen yıl gitttim aleksendera ama bu yıl hafiften çıktı şehir değişitirnce bi soramadım. belki borçlarım bitince tekrar başlarım. güzel bişi inşallah kökten kurtulursunuz.
ben lazere alıştım. gözümü çizdirdim geçen senede tüy için ama yapıtıtrken iyidi bitince beklediğim gibi olmadı. sevmiyorum kıl tüyLazere giden çok duydum ama hiç tamam bitti kurtuldum diyeni duymadım. Bir de çok çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
ben lazere alıştım. gözümü çizdirdim geçen senede tüy için ama yapıtıtrken iyidi bitince beklediğim gibi olmadı. sevmiyorum kıl tüy
yani ilk haline göre daha iyi. fırsatım olunca devam etmek istiyorum. lazerin cinsi neydi canım seninTamamen bitmez zaten.bunu bastan heryer söylüyor. Ama cikanlarda tüy seklnde oldugu icin cok goze batmaz...yine de ilk haline gore buyuk rahatlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?