2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

süper şeyler bunlar ama ya not alayım bari

Kızlaar size farklı hediyelik fikirler getirdimm
Kavanoz icine mum bal ve marmelatta konulabilir

bunlarda magnet :)

selam kızlar. lazer geçen yıl gitttim aleksendera ama bu yıl hafiften çıktı şehir değişitirnce bi soramadım. belki borçlarım bitince tekrar başlarım. güzel bişi inşallah kökten kurtulursunuz.

Ben böyle şeyleri sevemiyorum ya Yapmayı da bana yapılmasını da..

selam kızlar. lazer geçen yıl gitttim aleksendera ama bu yıl hafiften çıktı şehir değişitirnce bi soramadım. belki borçlarım bitince tekrar başlarım. güzel bişi inşallah kökten kurtulursunuz.

Lazere giden çok duydum ama hiç tamam bitti kurtuldum diyeni duymadım. Bir de çok çok zararlı olduğunu düşünüyorum.

Lazere giden çok duydum ama hiç tamam bitti kurtuldum diyeni duymadım. Bir de çok çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
ben lazere alıştım. gözümü çizdirdim geçen senede tüy için ama yapıtıtrken iyidi bitince beklediğim gibi olmadı. sevmiyorum kıl tüy

Kızlar kurdela nakısindan damat bohcası yaptircamda resimdeki kalbi ortasina altinada diger resimdeki modelden dusundum sizce nasıl olur?

ben lazere alıştım. gözümü çizdirdim geçen senede tüy için ama yapıtıtrken iyidi bitince beklediğim gibi olmadı. sevmiyorum kıl tüy

Tamamen bitmez zaten.bunu bastan heryer söylüyor. Ama cikanlarda tüy seklnde oldugu icin cok goze batmaz...yine de ilk haline gore buyuk rahatlik.

Tamamen bitmez zaten.bunu bastan heryer söylüyor. Ama cikanlarda tüy seklnde oldugu icin cok goze batmaz...yine de ilk haline gore buyuk rahatlik.
yani ilk haline göre daha iyi. fırsatım olunca devam etmek istiyorum. lazerin cinsi neydi canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…