- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bunugreenandblue görmesin bayılırr :) bir de kızda çiçekten taç var ya geçenlerde konuşmuştuk gelsin de görsün bakalım
yani ilk haline göre daha iyi. fırsatım olunca devam etmek istiyorum. lazerin cinsi neydi canım senin
evet mekani bile belirledik zaten :)çok tatlı olur sen nişanı dışarda mı planlıyodun canım :)
Kızlar lazerde sorması ayıp nereleri yaptırıyorsunuz? Ben çok şükür kılsız tüysüz biriyim. Bacaklarımı almıyorum, koltuk altı da hiç zorlamıyor. Sadece genital bölge çok canımı sıkıyor. Ağda falan da yapamıyorum, daha doğrusu hiç yapmadım ve cesaret edemiyorum.
canm tüm bacak, koltuk altı ve genital bölgeye gidiyorum...hee sen tüysüzsün ondan biizm gibi dertli değilsin bacım...tabi düşünmezsn lazer...ince tüylerde çok etkili değil zaten.genital gideblrsn ama
İşte ben güvenemiyorum lazere hele de o bölgeye.. İstesem de burda yok zaten öyle şeyler..
canm o bölegede tüyler köklü ve kalın olduğundan etkili oluyor ama koltukaltı akdar hemen sonuç vermiyor...
ama gttiğim andan beri tüylerim çıkmıyo..evlenince baya rahatlık olck
Ya bide orayı tamamen açıyor musunuz?
kıza şey diyorsum siftahı seninşe yaptım :) normalde ağdaya bile girmezdimYa bide orayı tamamen açıyor musunuz?
Kenardan aça aça bitmez valla ovalla ben açıyorum
çok utananlar için iç çamaşırı varken ksıım kısım kenarlardan açarak yapıyorlar cnm
kıza şey diyorsum siftahı seninşe yaptım :) normalde ağdaya bile girmezdim
Ayy çok şeker bnlar yaa çok iyi düşünmüşsünVar canım :)
aslında ilk sayfaya düğünlerimize kaç gün olduğunu mu yazsak şafak gibiBak beni düşün 2ay 1hafta var düğünüme ama gelinliğim yok
ben de senin gibiym bacaklarim fln yok 3 ayda bir alsam bile oluyor. Hele ust bacagm hic cikmiyor. Ben komple aldim paketi 10 seans ama 4. Seanstan sonra bacak yerine kola gecicek fln oyle anlastkKızlar lazerde sorması ayıp nereleri yaptırıyorsunuz? Ben çok şükür kılsız tüysüz biriyim. Bacaklarımı almıyorum, koltuk altı da hiç zorlamıyor. Sadece genital bölge çok canımı sıkıyor. Ağda falan da yapamıyorum, daha doğrusu hiç yapmadım ve cesaret edemiyorum.
50 taneden kaldı bile :)Ayy çok şeker bnlar yaa çok iyi düşünmüşsün
benim %90 bitme garantili :) alt bacağıma 2ay oldu ama toplamda 0 tane ya var ya yok:)ben de senin gibiym bacaklarim fln yok 3 ayda bir alsam bile oluyor. Hele ust bacagm hic cikmiyor. Ben komple aldim paketi 10 seans ama 4. Seanstan sonra bacak yerine kola gecicek fln oyle anlastk
Aaaaaaaaaaa kuzu sen bu şafak sayma programını yapmışsın ben çok aradım onu nasıl yaptın???benim %90 bitme garantili :) alt bacağıma 2ay oldu ama toplamda 0 tane ya var ya yok:)
Canım göz lazeri nasıl oldu? Şartları ne ve nasıl geçti?ben lazere alıştım. gözümü çizdirdim geçen senede tüy için ama yapıtıtrken iyidi bitince beklediğim gibi olmadı. sevmiyorum kıl tüy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?