2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar lazerde sorması ayıp nereleri yaptırıyorsunuz? Ben çok şükür kılsız tüysüz biriyim. Bacaklarımı almıyorum, koltuk altı da hiç zorlamıyor. Sadece genital bölge çok canımı sıkıyor. Ağda falan da yapamıyorum, daha doğrusu hiç yapmadım ve cesaret edemiyorum.

canm tüm bacak, koltuk altı ve genital bölgeye gidiyorum...hee sen tüysüzsün ondan biizm gibi dertli değilsin bacım...tabi düşünmezsn lazer...ince tüylerde çok etkili değil zaten.genital gideblrsn ama

canm tüm bacak, koltuk altı ve genital bölgeye gidiyorum...hee sen tüysüzsün ondan biizm gibi dertli değilsin bacım...tabi düşünmezsn lazer...ince tüylerde çok etkili değil zaten.genital gideblrsn ama

İşte ben güvenemiyorum lazere hele de o bölgeye.. İstesem de burda yok zaten öyle şeyler..

İşte ben güvenemiyorum lazere hele de o bölgeye.. İstesem de burda yok zaten öyle şeyler..

canm o bölegede tüyler köklü ve kalın olduğundan etkili oluyor ama koltukaltı akdar hemen sonuç vermiyor...
ama gttiğim andan beri tüylerim çıkmıyo..evlenince baya rahatlık olck

ben de senin gibiym bacaklarim fln yok 3 ayda bir alsam bile oluyor. Hele ust bacagm hic cikmiyor. Ben komple aldim paketi 10 seans ama 4. Seanstan sonra bacak yerine kola gecicek fln oyle anlastk

ben de senin gibiym bacaklarim fln yok 3 ayda bir alsam bile oluyor. Hele ust bacagm hic cikmiyor. Ben komple aldim paketi 10 seans ama 4. Seanstan sonra bacak yerine kola gecicek fln oyle anlastk
benim %90 bitme garantili :) alt bacağıma 2ay oldu ama toplamda 0 tane ya var ya yok:)

Kızlar selammm bugün gittik annemle fatihe nişanlık bakmaya inanın hiçbir şey beğenemedim Allahımmmm koca fatihte bi tane beğendiğim bişey çıkmadı yaaa kesin bişeyler bulurum diyordum başka nerelere bakabilirim kızlar bir fikriniz var mı? Kadıköyde falan olur mu dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…