2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirla

bende düşünüyorum lazerde,o kdr çok mu acıyor ya makineden makineye de değişiyormuş galiba.senin gittiğin makine ne cnm?

Bence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirla
neee çok mu acıyoo Ben komple sir yaptıryorum oyle ahım şahım bi acım olmuyo sirden dha mı fazla can yakıyo :'(

Ahaaa..Bünyem alışık değil böyle cümlelere Orya ..Bende bin pişman oldum zaten, kendi rengimi bekledim, şimdi geri kalan remgi boyatayım diyorum da tutturabilirler mi diye tırsıyorum

çok sık saç boyattım ama hiç kendi rengime boyatmadım cnm..kendi rengine yakın boya seçeblrsn..yani ne renk şuan ve ne renk olmasını istyrsn

banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım

ay kesin git ya..lazeri bulandan allah razı olsun...evet acıyo ama sonç mükemmel.ilk seansımdan beri klllarım çıkmıo
bide ben zuatmadan her ay gidiyorum

Benm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belki

ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenk
sanırım hassas cildim var..bazılarında böyle kaşıntılar oluyormuş normalmiş

ahanda bu canım ben yapmştm..ilk denemelerim...bidahada yapmaya fırsatım olmadı

uğur böcekli toto detaylı zıbın

tasarimcibayan greenandblue
Bende merak ediyorum saçlarınızııı
Atarim simdi kuzum :)
Çok güzel oluyo ya biz yeğenime yapmıştık, kesin tütüyü de sen yaparsın..becerikli hatun
Aiyy el becerim hic yokkii. ama kuzenim balerin onlar baya uyguna yaptiriyorlar onunla halledicz sanirm o zaman
bende düşünüyorum lazerde,o kdr çok mu acıyor ya makineden makineye de değişiyormuş galiba.senin gittiğin makine ne cnm?
Diod ama makineyi hiiic blmiorm kuzum
neee çok mu acıyoo Ben komple sir yaptıryorum oyle ahım şahım bi acım olmuyo sirden dha mı fazla can yakıyo :'(
Derinin ici yaniyo bildigin hissediyorsun onu
yaa bende çok beğendim ve kınamda kırmızı bi tütü giymek isterim. tasarimcibayan sen nerde satılır bulursan bana da haber ver lütfen :)
ben ozel yaptirirm heralde kyzum ama gorursem muhakkak soylerim

banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım
Lazerde belli cihazlar çok etkiliymiş diğerleri çok etkili değil diolar ben artık parayı verdim diye gitcem mecbur

yaa bende çok beğendim ve kınamda kırmızı bi tütü giymek isterim. tasarimcibayan sen nerde satılır bulursan bana da haber ver lütfen :)

canm ttü yapmk çok kolay..bnce yapablrsn..benm nikahım kışın olacak giyemicem ama yazın düğün günü kuaföre giderken the gelin tişörtü ile kendime yapıp gymeyi düşünüyorum

canm ttü yapmk çok kolay..bnce yapablrsn..benm nikahım kışın olacak giyemicem ama yazın düğün günü kuaföre giderken the gelin tişörtü ile kendime yapıp gymeyi düşünüyorum

Çok hoş olur :)
Love01 evet canım kolaylıkla kendin yapabilirsin

kızlar benim o tarz şeylere hiç el becerim yok yaa

Ben nişan davetiyemiz icin fotograf cekimi yapmayi o zaman giymeyi dusunuyorm bir de Eki Görüntüle 1307394

iyi bakalım sen nişana yaptırınca,bakarım bende istediğim gibi ise,bende senin yaptırdığın yerden özel dikim yaptırırım

nette az önce şunu gördüm ve çok beğendimm yaaaa bide nerde satıldıgını yazsaydı,iyiydi

Eklentiler

• 972005_567942339964742_1870707161_n.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 40
Lazerde belli cihazlar çok etkiliymiş diğerleri çok etkili değil diolar ben artık parayı verdim diye gitcem mecbur
tırstım bn şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…