- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kızlar ben gidiyorum muhabbete dalıp ,servisi kaçırıcimmeve gidince görüşürüzzzzzzzzzzz
Bence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirla
neee çok mu acıyooBence mutlka git. 2. Seansm ama o kdr rahatladmki simdiden. Bugun 3. Seansm icin randevu alicam. Ama coookkk aciyor buna kendini hazirla
Benim nikah ayri olursa tütü giymek isterim :)
görmedim ben canımmerabalarrhatunumm söz için aldığım elbiseyi gördün müü?
bunlar güzelmiş ama benim aklımda daha farklı bişey var :)Kahve icin susleme ornekleri ;
Ahaaa..Bünyem alışık değil böyle cümlelere Orya ..Bende bin pişman oldum zaten, kendi rengimi bekledim, şimdi geri kalan remgi boyatayım diyorum da tutturabilirler mi diye tırsıyorum
banada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım
sanırım hassas cildim var..bazılarında böyle kaşıntılar oluyormuş normalmişBenm ilk seanstan sonra bayaaa kasinmisti. Cildin kuru olabilir belki
ben yaptirdim siyahtan hemde. Aciciyla en yakin rengi yapmaya calisti uzerine 2 kez daha boyattim rengi yakalasin diye suan sacim rengarenk
Tütü ne ki:)
Atarim simdi kuzum :)
Aiyy el becerim hic yokkii.Çok güzel oluyo ya biz yeğenime yapmıştık, kesin tütüyü de sen yaparsın..becerikli hatun
Diod ama makineyi hiiic blmiorm kuzumbende düşünüyorum lazerde,o kdr çok mu acıyor yamakineden makineye de değişiyormuş galiba.senin gittiğin makine ne cnm?
Derinin ici yaniyo bildigin hissediyorsun onuneee çok mu acıyooBen komple sir yaptıryorum oyle ahım şahım bi acım olmuyo sirden dha mı fazla can yakıyo :'(
ben ozel yaptirirm heralde kyzum ama gorursem muhakkak soylerimyaa bende çok beğendim ve kınamda kırmızı bi tütü giymek isterim.tasarimcibayan sen nerde satılır bulursan bana da haber ver lütfen :)
Lazerde belli cihazlar çok etkiliymiş diğerleri çok etkili değil diolar ben artık parayı verdim diye gitcem mecburbanada ilginç geldiii neden ki kaşınma yapıyo lazerden sonra ? bende gidicem ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım bu lazer olayını bi tam anlamıyla araştıramadım
yaa bende çok beğendim ve kınamda kırmızı bi tütü giymek isterim.tasarimcibayan sen nerde satılır bulursan bana da haber ver lütfen :)
canm ttü yapmk çok kolay..bnce yapablrsn..benm nikahım kışın olacak giyemicem ama yazın düğün günü kuaföre giderken the gelin tişörtü ile kendime yapıp gymeyi düşünüyorum
Ben nişan davetiyemiz icin fotograf cekimi yapmayi o zaman giymeyi dusunuyorm bir deEki Görüntüle 1307394
canm ttü yapmk çok kolay..bnce yapablrsn..benm nikahım kışın olacak giyemicem ama yazın düğün günü kuaföre giderken the gelin tişörtü ile kendime yapıp gymeyi düşünüyorum
Ben nişan davetiyemiz icin fotograf cekimi yapmayi o zaman giymeyi dusunuyorm bir deEki Görüntüle 1307394
Lazerde belli cihazlar çok etkiliymiş diğerleri çok etkili değil diolar ben artık parayı verdim diye gitcem mecbur
tırstım bn şimdi yaaAtarim simdi kuzum :)
Aiyy el becerim hic yokkii.ama kuzenim balerin onlar baya uyguna yaptiriyorlar onunla halledicz sanirm o zaman
Diod ama makineyi hiiic blmiorm kuzum
Derinin ici yaniyo bildigin hissediyorsun onu
ben ozel yaptirirm heralde kyzum ama gorursem muhakkak soylerim
Cihazi iyi arastirmak lazim. Bi de agri kesici fln al gitmeden :)tırstım bn şimdi yaa
tırstım bn şimdi yaa
Cok tatlii degil mi. Ben de diyormki nisann davetiyemi boyle hazirlayayim. Dugun cok olur ama nisan icin kendim yapabilirm :)Bunugreenandblue görmesin bayılırr :) bir de kızda çiçekten taç var ya geçenlerde konuşmuştuk gelsin de görsün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?